117banker, 117banker.com, 117banker.se
Per Petersen 5 kommentarer

Det er selvfølgelig en god ide, at sammenligne lånetilbud inden man vælger at ansøge om et lån. Der er rigtig mange tilbud at vælge imellem, at du kan vælge at klare det hele online, i banken eller fx i en butik, når du handler forbrugsgoder.
Her på siden sammenligner vi dine muligheder for et nemt og hurtigt lån online. Sådan sammenligner du lån på vores side:

 1. Vælg en lånekategori i menuen. Du skal måske kun låne et mindre beløb, og har ikke behov for at se de større lån.
 2. Kig låneoversigten igennem, og se om der umiddelbart er nogle lånetilbud, som du ønsker at ansøge om. Det er gratis og uforpligtende at ansøge. Du binder dig først, når du har accepteret et lånetilbud.
 3. Sammenlign lån – kig på:
  1. Alder (skal man fx være mindst 25 år)
  2. Lånebeløb
  3. Tilbagebetalingsperiode
  4. Vilkår og pris
  5. Krav om indkomst, sund økonomi, statsborgerskab, jobsituation osv
 4. Ansøg om et lån, når du har foretaget en sammenligning.
 5. Accepter det bedste tilbud.

Det er låneprocessen via 117banker, sådan helt overordnet. Men der er jo en masse lånetilbud, og det kan være svært at overskue. Derfor har du en række ekstra muligheder for at finde det helt rigtige tilbud via hjemmesiden.

 1. Kig på brugeranmeldelser af lån. Hvordan har andre personer bedømt de enkelte firmaer bag lånetilbuddene?
 2. Sorter listerne, så de bliver mere relevante for dit behov for lån. Det gør du ved at klikke på låneoversigtens tabeloverskrifter.
 3. Brug filteret til at få filtreret irrelevante lånetilbud fra.

Udfyld låneansøgningerne

Når man skal låne penge, skal man udfylde en låneansøgning pr lån, man ønsker at ansøge om. Nogle lån har hurtige og nemme ansøgninger, og andre stiller større krav om dokumentation. Typisk er det sådan, at hvis der stilles større krav til ansøgerne, så tager långiveren derved en mindre risiko og kan derfor (måske) tilbyde lånet billigere, end når der stort set ikke stilles krav og processen er meget hurtig.
Når du har udfyldt en låneansøgning, så har du været igennem processen en gang og det vil sandsynligvis være endnu hurtigere at udfylde en ansøgning mere. Og det er selvfølgelig en rigtig god ide, at ansøge om mere end et tilbud. Det er jo uforpligtende og gratis at ansøge og så får du et bedre sammenligningsgrundlag. Da långiverne har forskellige krav, kan det også ske, at du får afslag på det ene lån og accepteres på det andet – og skal så ikke starte forfra en anden dag. Skulle du få accept på begge dine ansøgninger, så accepterer du blot det bedste tilbud.

Sammenlign brugeranmeldelser på lån

Brugte du brugeranmeldelserne i din sammenligning af lån? Fandt du et godt lån? Er du tilfreds med långiveren? Eller har du gjort dig andre erfaringer med en eller flere af långiverne her på siden? Så kan du hjælpe andre lidt på vej, ved at give karakterer til de pågældende firmaer – under ’Anmeldelser’ i menuen. Du kan vurdere kreditselskaber, banker og finansieringsselskaberne på service, vilkår og en helt overordnet alt-i-alt helhedsvurdering. Tak for hjælpen.

Forslag til bedre sammenligning af lån

Hvis det var svært for dig at finde det rigtige lån, eller hvis du bare sidder med en god ide til, hvordan vi kan gøre det bedre, så send og en besked via kontaktformularen under ’Om os’. Det gælder også, hvis der er informationer du mangler eller hvis du finder oplysninger, der ikke er opdateret. Vi gør alt, hvad vi kan for gøre 117banker til det bedste sted at sammenligne lån og kreditkort i Skandinavien. Vi er også begyndt at sammenligne køb på afbetaling og på kredit. Besøg siden køb på afbetaling i linket. Principielt er der ingen forskel på om du låner pengene eller køber på afbetaling – men det giver dig en ekstra mulighed, og måske er det meget rart, at samle det et sted. Se listen over afbetalingsmuligheder og sammenlign med lånemulighederne.

Sammenlign det nye danske lån Modus Finans med andre lån

Danmark har fået et nyt lån. Det sker ikke så tit, at der er låneudbydere i Danmark, der introducerer et nyt lån. Det nye lån hedder Modus Finans. Du kan læse mere om lånet enten ved at besøge modusfinans.dk eller ved at finde lånet i vores prisoversigter og sammenligne med andre. Lån penge hos Modus Finans, hvis det passer til dine behov. Det er nemt at sammenligne lånet med øvrige lån her på siden. Du kan også se, hvilken karakter som brugere giver Modus Finans lånet eller selv give karakterer under ‘Anmeldelser’.