Turbolån er et hurtigt lån med turbo hastighed på udbetaling og sagsbehandling. og nu i dag online.
Per Petersen 1 kommentar

Et JYSK Ekspreslån er blot en af mange muligheder for at låne penge til forbrug i Danmark. Overordnet set hører et Jysk lån til kategorien ’Butikslån’. Bagved denne type lån er det ofte et kreditselskab, der låner dig penge i sidste ende. Fx Ikano Finans eller som her Ekspres Bank (tidl. Handelsfinans). Derfor er vilkår for lånene ofte sammenlignelige med lån fra andre ekspresslån udbydere. Du kan med fordel sammenligne Jysks lån med lånene, der bliver sammenlignet på 117Banker. Husk, at det er gratis og uforpligtende at ansøge om et eller flere lån på 117Banker. Det er først, når du vælger et tilbud og underskriver lånedokumenterne, at aftalen er bindende. Der er 14 dages fortrydelsesret på lån der er indgået online.

Lån med JYSKE Ekspreslån

Vi er vant til at handle senge, møbler, håndklæder og sengetøj i Jysk. Selvom priserne ofte er lave, så kan det endelige beløb være en større udskrivning, men nødvendig udskrivning. Det er jo ofte ting vi står og mangler her og nu. Derfor kan et ekspreslån via Jysk være en god løsning – tjek dog om du kan få bedre vilkår online via fx vores liste over hurtige forbrugslån ovenfor. Sådan får du et lån fra Jysk eller anden ekspreslånsudbyder:

  1. Kig lånene igennem her på siden, og se om du finder et eller flere der er interessante. Du kan så vælge at ansøge gratis og uforpligtende, så du har noget at sammenligne med.
  2. Herefter eller samtidigt kan du besøge Jysk hjemmeside – jysk.dk
  3. Vælg beløb, løbetid, tjek vilkår og ÅOP (årlige omkostninger i procent).
  4. Sammenlign dine tilbud med mulighederne fra JYSK lån.
  5. Vælg det bedste ekspreslån.

Jysk lån og kviklån generelt kræver overblik over din økonomi

Uanset, om du vælger Jysk ekspresslån eller et andet kviklån, så skal du være sikker på, at dit budget kan klare at betale lånet tilbage. Overvej også din jobsikkerhed. Det skal helst ikke blive surt at betale pengene tilbage igen – sørg for, at du har luft i budgettet og sov på beslutningen. Kan du spare pengene relativt hurtigt op, så vil vi anbefale dig at gøre det, frem for at låne penge hos Jysk eller via andet hurtiglån. Det er jo sjældent det sjoveste at betale pengene tilbage igen. Overholder man ikke tilbagebetalingsaftalen, så risikerer man at havne i RKI (Ribers) eller Debitorregistret over ’dårlige betalere’. Det umuliggøre stort set yderligere låneoptagelse i fremtiden og leje/leasing kan også være svært at få fremover.

Ulemper ved Jysk ekspreslån

Vi anser det som en ulempe ved JYSK Ekspreslån, at du skal bruge lånet til varekøb. Du står måske og har brug for en seng og sengetøj. Sengen vil du købe i Jysk, men sengetøjet er på tilbud i Bilka (har også Bilka lån). Du har behov for at låne penge til begge ting, og du skal bruge begge ting nu. Men Jysk ekspreslån skal bruges til varekøb i butikken. Vi ser det også som en ulempe, at JYSK lån skal bruges rent fysisk i butikken og ikke kan benyttes online i butikken. I online butikken skal du benytte et kreditkort. Hvis du vil handle online i Jysk og har brug for et lån, så indhent gratis og uforpligtende et lånetilbud – vælg et par udbydere her på 117Banker og ansøg på få minutter. Så står pengene herefter på din konto, så du kan benytte dit kreditkort og handle med lånet online hos Jysk.

Fordele ved Jysk ekspreslån

Skal du handle i Jysk butikken og ikke i online butikken? Og har du behov for at låne penge til handlen? Kan den ikke udskydes til du har fået sparet pengene op? Og kan du sagtens betale lånet tilbage igen? Ja, så er et Jysk ekspreslån måske det helt rigtige for dig. Sammenlign lån med de lån du fx kan sammenligne her på siden. Vælg det bedste lånetilbud. Hvis det ikke er en ulempe, at du skal handle i butikken fysisk, så mener vi, at Jysk Lån er en god lånemulighed. De årlige omkostninger i procent for at låne penge – fx 15000 kr er fornuftig i forhold til mange af de lånemuligheder der ellers er online eller i banken for den sags skyld. Ofte er ÅOP meget høje for smålån og quicklån, men vores vurdering er, at Jysk ekspreslån er en god lånemulighed under forudsætning af, at du ved, at du skal bruge hele beløbet i Jysk butikken.

Sådan ansøger du om et lån fra Jysk

Du har nu sammenlignet Jysk ekspreslån med andre alternativer, og summen af din sammenligning og overvejelser gør, at du har udvalgt dette lån fra Jysk, som det du vil ansøge om. Du kan du besøge Jysk og ansøge online om lånet. Du kan besøge butikken og få hjælp til at udfylde låneansøgningen. Og du kan ringe til Jysk. Held og lykke med din ansøgning om lån og din handel.

Afslag på JYSK Ekspreslån?

Skulle der ske det, at du får et afslag på din låneansøgning til Jysk Ekspreslån, så udvælger du blot et andet lån fx via vores prisssammenligningsside. Vælg fx kategorien hurtiglån ovenfor. Herefter klikker du på ansøg knappen og indhenter 1 eller 2 nye lånetilbud, og udvælger det bedste lån. Det er jo som nævnt gratis og uforpligtende at ansøge om et lån og du har 14 dages fortrydelsesret. Såfremt dit afslag skyldes, at du er er registreret i RKI eller Debitorregistreret, så kræver det måske, at du har friværdi i din bolig for at låne penge (boliglån). Vi har i det tilfælde ikke nogle ’RKI-lån’ her på siden. Får du et afslag igen, så overvej om kreditselskaberne har en pointe i, at din økonomi måske ikke er til et lån her og nu. Hvis du ikke fandt den information, du søgte efter omkring Jysk ekspresslån, så brug søgefeltet nederst på siden til at foretage en ny søgning eller besøg Jysk.dk for mere information, ring til dem eller besøg dem i butikken. Ønsker du at læse om andre lån i Danmark? Du kan fx læse om Lån og Spar Bank lånet her.

— One Comment —

Comments are closed.