Hva koster det å låne 200.000 kr, 300.000 kr eller 400.000 kr?
Per Petersen 4 kommentarer

Her finder du nemt de bedste og billigste lån på vores prissammenligningsside. Kig listerne hurtigt igennem og vælg et eller flere lånetilbud. Det gør du ved at klikke på knappen ved lånet (fx ’Ansøg her’ eller ’Læs mere’). Du kan nu udfylde en låneansøgning på 2-3 minutter, og så får du hurtigt et tilbud. Når du har udfyldt en låneansøgning, kan du overveje om du ikke ønsker et tilbud mere. Det går hurtigere anden og tredje gang, du udfylder en låneansøgning, fordi du har informationerne parat. Med 2 til 3 lånetilbud, så kan du nemt vælge det bedste og billigste lån.

Gratis og uforpligtende lånetilbud på 2 minutter

De lån du ansøger om via 117Banker, kan du ansøge om gratis og uforpligtende. Indhent alle de tilbud, som du måtte ønske for at kunne finde frem til det billigste eller bedste lån. Når du har valgt tilbud, kan du blot underskrive lånedokumenterne – oftest hurtigt og nemt med NemID. Det er blevet meget nemt, helt sikkert og hurtigt at låne penge online. Og hvorfor skulle det ikke være det – det hører fortiden til, at vi gider gå i banken flere gange – modtage lånedokumenterne, underskrive og aflevere nede i banken igen. Hvem gider spilde sin tid, når vi kan alt andet online i dag.

Hvad er det bedste og billigste lån i Danmark?

For dig er det bedste lån måske det, hvor du kan låne penge hurtigt? Du er måske ligeglad med, at du skal betale 30 kr mere om måneden i afdrag, hvis det betyder, at du har pengene i hånden i dag. Det er nemlig ofte prisen for at låne hurtigt, at det koster lidt ekstra i årlige omkostninger i procent. Det er kun dig, der bestemmer, hvad der er det bedste lånetilbud. Sammenlign lån således, hvis ikke tiden er din vigtigste prioritet (vores anbefaling):

  1. Sammenlign lån ved at sammenligne ÅOP (effektiv rente). ÅOP står for ’Årlige omkostninger i procent’. Det er rentesatsen på dit lån pr år inklusivt alle omkostninger, gebyrer og lignende. Det kan dog efter vores opfattelse være en smule misvisende ved fx smslån. Her kan ÅOP være flere tusinde procent – men det skyldes, at du betaler et gebyr i stedet for renter. Fx betaler du 600 kr for at låne pengene i to måneder – det kan jo godt være, at det er det helt rigtige for dig, hvis du skal bruge pengene her og nu og ved, du kan betale dem tilbage igen om to måneder uden problemer. Den høje ÅOP opstår jo fordi det udregnes som om, at du låner pengene i et helt år, hvilket du jo ikke gør. Det understreger dog vigtigheden i, at man får betalt sit lån til tiden, så omkostningerne ikke stiger voldsomt.
  2. Se også på samlede kreditomkostninger eller det samlede beløb, du skal betale tilbage. Det er sundt til lige at vurdere om du er villig til at betale prisen for at låne penge.
  3. Tjek mulige løbetid. Kan du fx låne penge hurtigt i en længere årrække, så kan du få det månedlige afdrag ned – mod til gengæld at betale over en længere periode. Op til dig og dit budget – men vælg en løbetid og månedlig ydelse, der ikke gør det surt for dig at betale tilbage.
  4. Tjek udbetaling på konto hastighed. Hvor længe går der inden du har pengene på kontoen.
  5. Tjek andre services. Fx tilbyder nogle lån en forsikring mod arbejdsløshed eller sygdom, så du i en periode kan få betalt dine afdrag, hvis uheldet er ude.
  6. Tjek mulighed for afdragsfrihed. Kan betyde meget, at man fx i december kan undlade at afdrage på lånet. Det gør tilbagebetalingen længere selvfølgelig.
  7. Tjek krav til din alder, indkomst, kreditværdighed, statsborgerskab osv. Der er ingen grund til at ansøge om et lån, hvor du på forhånd kan se, at du får afslag.

Når du har fundet det bedste, billigste eller hurtigste lån, så accepter tilbuddet og pengene er på vej til dig. Held og lykke med dine ansøgninger. Vi håber, at du fandt det bedste lånetilbud for dig. Du har også mulighed for et køb på afbetaling eller kredit, hvis du fx har brug for en ny Ipad eller hårdhvidevarer her og nu.