Hurtige lån i dag
Per Petersen Ingen kommentarer

Her på siden kan du nemt og hurtigt på et lånetilbud og flere hurtige lån tilbyder også, at du kan have pengene allerede i dag. I menuen finder du de forskellige lånetyper. Vælg en lånekategori i menuen ovenfor. Herefter finder du et eller flere tilbud, som du ønsker et uforpligtende og gratis tilbud fra. Udfyld ansøgningen og få svar med det samme på om du kan låne penge hos pågældende udbyder. Hvis du ønsker at indhente flere lånetilbud, så du kan sammenligne lån og vælge det bedste tilbud, så ansøger du blot om endnu et tilbud. Sammenlign herefter de modtaget lånetilbud og vælg det bedste tilbud.

Hurtige lån eller forbrugslån

Kvicklån eller hurtige lån som de også kaldes har en meget hurtig låneproces, hvor du kan stå med pengene i dag. Mange af de øvrige lånemuligheder er stadigvæk meget hurtige i forhold til et typisk lån via banken. Derudover findes der lån, hvor processen kan tage nogle dage. Fx hvis den låneformidler du vælger, skal indhente tilbud for dig i flere banker og kreditselskaber. Uanset, hvilket lån du vælger, så er det forbrugslån, der i de fleste tilfælde nok er væsentlig hurtigere end et traditionelt banklån. Ofte vil det være sådan, at prisen for hurtige lån er højere end ved lidt langsommere lån. Det skyldes, at långiveren bag pågældende kviklån kan lave en mere dybdegående risikovurdering, hvis de har længere tid til at tjekke din kreditprofil. De påtager sig derfor alt andet lige en højere risiko desto kortere tid de har til denne vurdering.

Sådan sammenligner du hurtiglån

Du har nok valgt et quicklån, fordi hastigheden på udbetalingen af pengene er vigtig for dig, men følgende egenskaber ved hurtiglånet, kan du med fordel sammenligne for at finde det, der er bedst for dig og for dit specifikke lånebehov. Hvis du ved, hvad der er vigtigt for dig, så kan du bare vælge et hurtiglån nu.

 1. Hastigheden på godkendelsesprocessen
 2. Hastigheden på udbetalingen
 3. Nemheden af ansøgningsprocessen
 4. Prisen på lånet:
  1. ÅOP – effektive rente årligt – årlige omkostninger i procent. Viser prisen for lånet i procent.
  2. Samlede kreditomkostninger. Hvor meget koster det dig at låne pengene i kroner.
 5. Mulige afdragsperiode og dermed også mulige størrelse på månedlige afdrag
 6. Alderskrav
 7. Lånebeløb
 8. Krav til indkomst, jobsituation, statsborgerskab, bopæl
 9. Dokumentationskrav
 10. Kreditscore. Oftest vil det ikke være muligt at låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler eller er midt i en inkassosag. Men tjek låneoversigten igennem, om der skulle være et lån.

Hurtige lån er for dem med styr på økonomien

Du skal ikke tage et hurtiglån, hvis du ikke har helt styr på, om du kan betale lånet tilbage og til tiden. Derudover bør du have helt styr på dit budget, så du ved om det bliver surt at skulle betale lånet tilbage eller om du luft nok i budgettet. Har du overblikket over din økonomi, så kunne det jo være, at du kunne se, at du skulle vælge en længere afdragsperiode for derved at få mindre månedlige afdrag på det hurtige lån. Det giver mere luft i budgettet. Du betaler dog selvfølgelig i sidste ende flere kreditomkostninger, når lånet løber længere tid end hvis du har luft i budgettet til at betale lånet tilbage hurtigt.

Hvilke typer hurtige lån findes der?

Smslån og mobillån via telefonen er typiske hurtiglån. Derudover er kviklån, minilån, microlån også betegnelser over lånetyper, hvor hele låneprocessen som regel er hurtig. Der er dog flere banker, som er begyndt at tilbyde hurtige lån som fx Bank Norwegian lån – hvis du har en sund økonomi og/eller en medansøger, så kan deres hurtiglån være vejen til både et hurtigt lån og et lidt billigere lån målt i årlige omkostninger i procent. Tjek selv mulige lånetilbud via menuen ovenfor. God fornøjelse.