NUPP.dk Lån penge hurtigt hos Nupp med 2 første måneder rentefrit.
Per Petersen 3 kommentarer

NUPP lånefakta, betingelser, vilkår, renter

Læs mere om Nupp her. Tjek lånefakta her.

NUPP Lån – NYHED
Lukket kampagne
Beløb: 1.000 – 6.000 kr.
Løbetid: 12 – 36 mdr.
Alder: 18 år
ÅOP: 35,4% – 130,1%
Vurdering: 3/5 (13 stemmer)
Lån op til 6.000 kr. rentefrit de første 60 dage! Få svar på ansøgningen med det samme. Basisbank A/S står bag finansieringen af lånet.
Krav: Ansøger må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.
Eks: 6.000 kr o/3 år. Debitorrente 26,08% (variabel). ÅOP 36,7%. Kreditomkostninger: 3.875 kr. Samlet 9.875 kr. Maks. ÅOP: 130,1%. Fortrydelsesret 14 dage på alle lån.

Om Nupp.dk lån

Nupp er et nyt lånetilbud i Danmark. Basisbank A/S står bag finansieringen af lånet. Der findes ikke så mange af denne type små minilån og kviklån i Danmark som fx i Sverige. Vi tror, at Nupp lån dækker et behov for små hurtige lån, hvor man kan låne små beløb, men ikke til de renter vi kender fra fx smslån-typen af kviklån. Andre lån som fx ModusFinans tilbyder afdragsfrihed i 2 måneder, hos Nupp.dk får du de første to måneder som gratis lån i den forstand, at det er rentefrit de første to måneder. Hos Nupp kan du låne op til 6000 kr og ned til 1000 kr.

Lån penge med et Nupp lån

Selvom et Nupp lån er et hurtigt hurtiglån, så er det ikke et kviklån i den forstand, at der er 2 dages betænkningstid inden du får pengene udbetalt. En ny lov der trådte i kraft 1. januar 2017 tilsiger, at alle kviklån med tilbagebetalingsperiode på max 3 måneder, skal vente med udbetalingen af lånet i to dage, men det skal man altså ikke med et Nupp.dk hurtiglån. Da det er et smålån, så er der ikke en lang godkendelsesproces, men der er krav om, at ansøgeren ikke er registreret i rki eller debitorregistret. Derudover så er lånet allerede åben for personer, der er fyldt 18 år. Ofte ses en aldersgrænse på 21 år eller højere. Hvis du vil låne penge hos Nupp, så send blot en ansøgning. Du får svar med det samme, men det er en uforpligtende og gratis ansøgning. Overvej at ansøge om et eller flere andre lån på 117Banker, i banken eller andre steder og sammenlign med dit lån fra Nupp. Vælg det lån, der er bedst for dig og dit behov for at låne penge.

Det er ikke et Nupo lån, nubo lån eller Nubb lån. Det er Danmarks nye Nupp lån! Ansøg her og få gratis lånetilbud i dag.

Et nærmere kig på Nupps lån

Skal man bare låne 2000, 4000 eller 6000 kr, så kan Nupps lån være det helt rigtige. Hvorfor låne mere end du behøver. Et forbrugslån fra NUPP dk er kendetegnet ved:
• Lån fra 1.000 kr. til 6.000 kr. (minilån og kviklån størrelse)
• Allerede åbent for 18årrige.
• Lån i 12 måneder, 24 måneder eller 36 måneder.
• Svar på nem online ansøgning med det samme.
• Det er et rentefrit lån de første 2 måneder. Ikke et gratis lån.
• Basisbank står bag finansieringen af lånet.
Så lidt et lån, der ikke er så mange af på det danske marked i den forstand, at du kan nøjes med et lille lån, og de som noget nyt tilbyder ikke et gratis lån, men et rentefrit lån de første to måneder af lånet løbetid.

Ansøg om et Nupp lån

Du kan starte med at sammenligne Nupp forbrugslån med andre forbrugslån her på 117Banker. Hvis du vælger at ansøge om et uforpligtende og gratis lånetilbud, så klikker du bare på ’Ansøg her’ – udfylder en nem online ansøgning – og får svar på ansøgningen med det samme. Uanset om du får et ja eller afslag, så indhent et par tilbud mere enten via 117Banker (klik på Ansøg-knapperne), i din bank eller andre steder på nettet. Du har jo allerede fundet oplysningerne frem, så det klarer du hurtigt, og det er en sikker vej til, at du finder et bedre tilbud eller finder ud af, at Nupo lån var lige det, du søgte efter. Du redirectes direkte til Nupp låneansøgningen ved at klikke på ’Ansøg her’. Alternativt, så skriver du bare nupp.dk i din browser. Husk, at du altid har 14 dages fortrydelsesret.

Anmeldelse og vurdering af Nupp.dk

Hverken Nupp eller nupp.dk har endnu en trustpilot score, vi kan hente brugertilfredshed fra. Tjek vurdering og anmeldelse af Nupp under ’Anmeldelser’ her på siden. Her kan du også selv hjælpe andre på vej med dine erfaringer om Nupps lån.
Vores vurdering er, at Nupp dækker et behov for små lån med rimelig kort tilbagebetalingstid. De tilbyder de første 2 måneder rentefrit, men det er altså ikke et gratis lån, som fx nogle gange tilbydes førstegangslånere hos Ferratum eller Vivus. Vi tror ikke, at 2 måneders rentefrihed bliver den afgørende faktor for mange, men det er da fint at tage med, og lyder godt. Prisen på lånet er i den høje ende som de fleste online lån er, men tjekker man nogle af de ’billigere lån’, så er deres rente faktisk også ret høj, når vi taler om lån på 5000 kr, og de tilbyder ikke lån under 5000 kr. Hvis du har styr på din økonomi, og har indhentet flere tilbud, og ønsker et hurtiglån hurtigere end via din bankrådgiver, så kan Nupplån være det rigtige lån for dig.

Lån med omtanke hos Nupp.dk og andre quicklån

Netop hastighed på låneprocessen, hvor du får svar med det samme, og pengene i hånden ofte samme dag, gør at man ved optagelse af quicklån og smslån, skal tænke sig om en ekstra gang. Det gælder alle lån og ikke kun Nupp lånet. Læg et budget og få styr på din økonomi. Du finder ofte besparelser, når du lægger et budget. Dermed får du måske slet ikke brug for et lille lån eller også får du måske bare mere luft i budgettet, så du hurtigt, kan betale lånet tilbage igen. Sov, hvis muligt, på din beslutning, inden du accepterer lånetilbuddet.

Et NUPP lån med stigende popularitet

Siden lanceringen af NUPP lån her på 117Banker, så ser vi en stigende interesse for dette minilån. Vi tror, at Nupp dækker et behov i markedet. Et behov for små lån, hvor der er hurtig udbetaling. Efter 1. januar 2017 er der indført en betænkningstid på kviklån, som blandt andet er lån med max 3 måneders tilbagebetalingstid, hvilket typisk er mindre beløb.

Nupp lån eller Nupo lån som flere af vores brugere skriver, er blevet populært på 117Banker. Besøg Nupp.dk og læs mere - ikke Nupo lån.dk :-)

Hos NUPP kan du netop låne et lille beløb, men tilbagebetalingstiden er minimum et år. Derudover er det måske også populært med rentefrihed i de to første måneder.

Kontakt og adresse til Nupp.dk (låneformidler for Basisbank A/S)

Teglholm Allé 15
2450 København SV
Danmark
[email protected]
Tlf.: 70205822
CVR-nr: 36710888
Nupp.dk