Profil Lån - lån penge hos profillaan.dk
2 kommentarer

Profil Lån – lånebetingelser, fakta, profil, vilkår, renter

Profil Lån
ANSØG HER
Beløb: 5.000 – 50.000 kr.
Løbetid: 12 – 60 mdr.
Alder: 18 år
ÅOP: 27,1% – 57,1%
Vurdering: 4/5 (7 stemmer)
Danmarks nye lån. Ansøg online. Modtag hurtigt svar retur. Underskriv og få pengene udbetalt. Udbydes af Sparxpres.
Krav: Ansøger må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Ansøger har bopæl i Danmark. Din indkomst skal minimum være 125.000 kr.
Eks: 30.000 kr o/3 år. Variabel årlig debitorrente 23,14%. ÅOP 29,6%. Kreditomkostninger: 13.624 kr. Samlet 43.624 kr. Maks. ÅOP: 29,6%. 14 dages fortrydelsesret.

Om Profil Lån

Profil Lån er et nyt lån i Danmark, som Sparxpres står bag (står bag finansieringen af Profil Lån). Med dette lånetilbud, har vi i Danmark fået endnu en lånemulighed inden for lånebeløbsrammen 5.000 – 50.000 kr. Sparxpres fører også et ’minilån’, der hedder ’Sparxpres’, som du også kan finde her på 117Banker.com. Flere lånemuligheder betyder større konkurrence, og større udbud for danskerne. Så sammenlign Profil Lån med de øvrige lån her på siden, andre tilbud fra fx banken og så send hurtigt, nemt – og gratis og uforpligtende låneansøgninger af sted. Vælg 1-3 lånemuligheder ud og få et uforpligtende tilbud, og vælg herefter blot det bedste lånetilbud. Du klikker blot på ’Ansøg her’, så bliver du stillet præcist hen til låneansøgningen online hos profillaan.dk (ikke profillån.dk).

Lån penge hos Profil Lån

Profil Lån er ikke et kviklån i den forstand, at man ikke behøver at vente to dage på at få pengene udbetalt. Forvirret? Pr. 1. januar 2017 indførte folketinget en ny lov, der tilsiger, at man skal give to dages betænkningstid på lån, hvor tilbagebetalingstiden max er 3 måneder og på profillånet er minimum tilbagebetalingstid 12 måneder. Dog kan du betale lånet tilbage før, hvis du ønsker.
Lån penge hos Profil Lån, hvis du:

  1. Har sammenlignet lån, og indhentet flere tilbud. Og synes at Profil Lånet er bedst.
  2. Du ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret.
  3. Har bopæl i Danmark.
  4. Tjener mindst 125.000 kr./år.
  5. Hastigheden er vigtig for dig (hastigheden på udbetalingen af pengene).

Generelt er online lån hurtigere end de traditionelle banklån, der dog også falder ind under kategorien forbrugslån. Du får som regel svar på din ansøgning inden for 24 timer, da Profil Lån foretager en kreditvurdering i forhold til ovenstående krav primært.

Hvad er et Profillån?

Et Profillån er et lån, hvor du kan låne helt ned til 5.000 kr. og ’helt’ op til 50.000 kr. Det placerer Profil Lån som et mindre forbrugslån. Og da hele processen kan gennemføres hurtigt, så er der også tale om et hurtiglån, men altså ikke et kviklån i ovennævnte forstand.

  • Du kan låne penge hos Profil Lån i 12 til 60 måneder
  • Du kan låne allerede fra du er 18 år.
  • Nem online ansøgning og relativ hurtig behandlingstid.
  • Sparxpres står bag lånet.

Sådan ansøger du om et Profil Lån via 117Banker

Start med at vælge en lånekategori øverst på siden her. Nu finder du Profil Lån og ser på lånets egenskaber. Herefter kører du låneoversigten igennem og sammenligner. Du kan både sortere og filtrere din søgning efter lån, så den bliver mere relevant for det du søger efter. Når du har gennemført en sammenligning, så udvælger du et favoritlån og måske to andre lån, der også virker interessante.
Klik på ’Ansøg her’ udfor favoritlånet – fx Profil Lån – udfyld en nem og hurtig låneansøgning. Du har nu fundet informationerne frem, så udfyld en eller to låneansøgninger mere hos de låneudbydere, der også virkede interessante. Herefter vælger du blot det bedste lånetilbud, du får tilbudt. Husk det er helt uforpligtende og gratis at ansøge om lån. Og du har 14 dages fortrydelsesret.

Anmeldelse og vurdering af Profil Lån

Hvis du søger på Profil Lån eller profillaan.dk på Trustpilot, så finder du endnu ikke nogen anmeldelser. Du kan jo være den første, når og hvis du stifter bekendtskab med lånet. Du kan finde anmeldelser og vurderinger her på 117Banker, men igen det er et helt nyt lån. Profil Lån er dog en del af Sparxpres, som er ejet af Spar Nord Bank A/S. De har specialiseret sig i online lån til private kunder i hele Danmark. Så vi mener, at du får et ret godt produkt via Profillån. Uanset hvad, så bør du altid indhente flere lånetilbud og vælge det bedste lån, du får tilbudt.

Lån med omtanke gælder både med et Profil Lån og andre lån – både banklån og online lån

Især tre forhold gør, at du skal tænke dig ekstra godt om inden, du vælger at acceptere et lån fra Profil lån og andre hurtiglån. Før det første så er hele låneprocessen meget hurtigt, og du får svar inden for 24 timer som regel. Det gør, at du måske ikke får tænkt dig godt nok om, inden du accepterer lånetilbuddet. Dernæst så får du også oftest udbetalt pengene meget hurtigt efter du har accepteret låneaftalen. Det betyder igen, at du måske ikke når at få tænkt dig grundigt nok om, og når man først har pengene i hånden, så er det måske sværere at fortryde lånet. Du har dog 14 dages fortrydelsesret, skal du huske på.

Profillån - Låne penge med et Profil Lån.
Dernæst så kan du allerede låne penge hos Profil Lån fra du er fyldt 18 år. Disse 3 forhold gør, at vi mener, at man bør sove på sin beslutning, måske rådføre sig med sine forældre inden man endeligt accepterer et lånetilbud. Det kan også være, at du skulle ansøge om et lån, hvor dine forældre kunne være medansøgere, da prisen på dit lån ofte afhænger af den vurderede risiko ved at låne dig penge. Bank Norwegian lån giver mulighed for at låne penge med en medansøger/kautionist, og det gør din bank også. Indhent flere tilbud og vurder fordele og ulemper og accepter Profil Lån, hvis din vurdering falder ud til dette låns fordel. Hvis du kun har brug for et smålån og quicklån mellem 1000 og 6000 kr, så kan du læse mere om Nupp lån her eller Ferratum lån og kassekredit her.

Kontakt og adresse til Profil Lån

Profil Lån er en del af SPARXPRES der er ejet af Spar Nord Bank A/S (under tilsyn af Finanstilsynet)
SPARXPRES
Adelgade 8
7800 Skive
Danmark
CVR: 13737584
Tlf. 96161300
Profillaan.dk
Du kan også kontakte Profil Lån / Sparxpres Kundeservice mellem kl. 10 – 16 hver dag eller sende en email til: kundeservice@profillaan.dk

— 2 Comments —

Comments are closed.