Nordiclån låna pengar på dagen.
4 kommentarer

Nordiclån fakta, betingelser, vilkår og krav:

Nordiclån lån penge hurtigt online hos nordiclaan.dk

Nordiclån
Beløb

10.000 – 50.000 kr

Løbetid

12 – 80 mdr

Alder

20 år

ÅOP

12,38%-46,36%

Vurdering

4/5 (46 stemmer)

Lynhurtig udbetaling – få 50.000 kr. i dag. Lån helt enkelt. Fast lav rente. Fast månedlig ydelse. Betal ud, når du vil.
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Bo i Danmark. Have fast arbejde.
Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 8,73%-26,08%. ÅOP 12,38%-46,36%. Kreditomkostninger: 13.043-33.655 kr. Samlet 53.043 – 73.655 kr. Maks. ÅOP: 46,36%.

Om Nordiclån

Nordiclån er et dansk lån fra Leasy koncernen. Produkter som fx L’easy Minilån og Nordiclån er således under L’easy A/S, og det er i L’easy A/S at finansieringen foregår. Hos Nordiclån er låneprocessen derfor optimeret og strømlinet, så du hurtigt og nemt kan låne penge online i dag. Du kan lynhurtig låne fra 10.000 kr. til 50.000 kr. Hos Nordic Lån, lægger de vægt på, at du skal have styr på din økonomi for at kunne låne penge. Derfor kan du blandt andet finde gode råd om økonomi og et gratis budget, du kan bruge til nemt at få overblik over dine indtægter og udgifter. En budgetlægning er ofte med til, at man finder nogle nemme besparelser og vælger fx at indhente nye forsikringsaftaler og abonnementer. Det er en hurtig og simpel måde at optimere din økonomi på, og den kan altså starte gratis med budgetlægningsværktøjet fra Nordiclån.

Når dit budget er lagt, og eventuelle besparelser er fundet, så ved du, hvad du kan tillade dig at låne af penge hos Nordiclån uden, at det bliver surt at skulle betale pengene tilbage igen. Måske gjorde budgetlægningsprocessen, at du fandt nogle besparelser, så du hurtigere kan betale dit lån hos nordiclaan.dk af, og dermed i sidste ende betale færre kreditomkostninger / slippe lidt billigere. NordicLån råder deres kunder til at klare afdrag via Betalingsservice, så regningerne bliver betalt til tiden automatisk. Dermed undgår man besværet med girokort og eventuelle meromkostninger, hvis man glemmer et afdrag på lånet.

Lån penge med et Nordiclån

Du kan låne penge hurtigt online hos Nordiclån med dit NemID. Bemærk, at du ikke må være registreret i RKI Ribers Kredit Information eller Debitorregistret. Derudover er det et krav, at du har arbejde og bor i Danmark. Det er ret standard krav for online hurtiglån som Nordiclån kan kategoriseres som. Derudover skal du være mindst 20 år, hvor det ellers hos flere andre låneudbydere er muligt at låne penge fra du er 18 år. Prisen får lånet ligger pr. 10-02-2017 på mellem 12,38% og 45,36% i ÅOP afhængigt af lånebeløb og afdragsperiode. Du kan låne helt op til 50.000 kr. hurtigt og ned til 10.000 kr. Ønsker du at låne flere penge end det, så kan du fx ansøge hos Bank Norwegian eller Santander Consumer Bank, som du finder i listerne her på 117Banker eller besøge din bank og bede om et lånetilbud. Du kan låne pengene hos Nordiclån i op til 80 måneder.

Fordele ved Nordiclån

Nordiclån fremhæver selv følgende fordele ved deres lån:

  1. Fast lav rente
  2. Fast månedlig ydelse
  3. Betal ud, når du vil

Det er ikke altid, det er gratis at betale lånet ud, når man vil, men det er det hos Nordiclån og det er en rigtig god ide, at betale lånet ud før tid, hvis der er råd til det. Det betyder, at du ender med at betale mindre for at have lånt pengene, da de samlede kreditomkostninger bliver mindre.

Et Nordiclån er et kontantlån eller hurtiglån, og det anser vi også som en fordel. Hele processen går stærkt, og det er ofte præcist det som forbrugeren efterspørger. Det er ikke altid, at man har tid til at vente på et lån i banken, banklån eller kassekredit kan ofte tage flere uger at få. En ulempe ved at det går stærkt, og kreditvurderingsprocessen måske er mindre omfattende end ved et banklån, er at prisen målt i årlige omkostninger i procent ofte vil være større end hvis du havde tid til at indhente flere lånetilbud og også fik din bank eller andre banker til at komme med et tilbud. Det afhænger dog af din økonomi og bankernes krediterfaringer med at låne penge til dig.

Gode råd om at låne penge hos Nordiclån og generelt

Når man skal låne penge, så er det vigtigt, at det ikke bliver en alt for impulsiv beslutning. Det er jo ofte en beslutning, som man skal ’leve med’ i form af afdrag på lånet i flere år. Derfor er det en god ide at sove på beslutningen om at skulle låne penge. Om det også er en god ide, at folketinget har indført 2 dages betænkningstid til forbrugeren inden pengene udbetales – der må vi sige ja og nej. Når du låner penge online har du i forvejen 14 dages fortrydelsesret, så du kan fortryde lånet.

Nordiclån kontantlån og hurtiglån. Lån penge hurtigt online hos nordiclån.dk.

På plussiden kan man sige, at bliver lånet optaget på en våd bytur, så er det måske meget godt – for nogen – at pengene ikke udbetales samme aften. Men står man reelt og skal bruge pengene fornuftigt her og nu, så er det en irriterende ny lov for mange – tror vi. Det er som nævnt også nødvendigt, at du har overblik over dine udgifter og indtægter, så læg et budget – det tager ikke så lang tid. Log på netbanken og find nemt de fleste oplysninger, og så kan du forfine det med tiden. Overvej om du skal have en medansøger på lånet. Det kan fx være en god ide, hvis det gør, at du kan låne flere penge, og dermed måske få et samlelån, hvor al din gæld bliver samlet – og til en mindre ÅOP (årlig omkostning i procent).

Anmeldelse og vurdering af Nordiclån, Nordiclaan.dk og Nordiclån.dk

Der er ganske få, der endnu har anmeldt Nordiclaan.dk og Nordiclån.dk på Trustpilot (ja – de er delt op på trustpilot.dk ved en fejl, tror vi, men tæller jo alle, da det er samme Nordiclån, der bliver anmeldt), men dem der har, er ikke udpræget positive på lånet (søg selv og se, om det har forbedret sig med flere anmeldelser på enten nordiclaan.dk trustpilot eller nordiclån.dk trustpilot). Nordiclån er et hurtiglån og kviklån online, og sammen med banker høster de ikke altid lige de højeste karakterer. Du kan se, hvordan Nordiclån er anmeldt af her på siden under ’Anmeldelser’, du kan også selv være med til at give din Nordiclån anmeldelse. Du kan se og anmelde Nordic Lån på en alt-i-alt vurdering, vilkår og service. Du kan også søge efter mere information om Nordiclån og andre L’easy produkter ved at benytte søgefunktionen nederst på siden eller scrolle ned til de relevante låneanmeldelser under menupunktet ’Låneudbydere’.

Få et lånetilbud fra Nordiclån og andre finansieringsselskaber

Det er gratis og uforpligtende at få et lånetilbud fra Nordiclån. Så start med at sammenligne lån gratis her på siden, og hvis det er Nordiclån, der passer godt til dine behov, så ansøg om et lån ved at klikke på ’Ansøg her’, der fører dig til et online ansøgningsskema på nordiclaan.dk. Herefter kan du ofte med fordel ansøge om et eller flere andre lån, da det jo er gratis og uforpligtende. Sammenlign de lånetilbud du får, og vælg så det bedste lånetilbud. Og igen sov på beslutningen og læg et budget – måske finder du ud af, at du kan undvære at låne penge på grund af besparelser i budgettet, kan vente til du har sparet pengene op eller at det måske ikke var så nødvendigt at låne penge til det du ville købe. Start med at tjekke låneoversigterne her på siden og lav en hurtig sammenligning af åop, lånebeløb, vilkår, afdragsmuligheder mv. Ønsker du at læse om andre låneudbydere, så benyt søgefunktionen eller kig under ’Låneudbydere’, hvor du fx kan læse om L’easy produktet Modus Finans eller det nye AcceptLån.

Nordiclån adresse og kontakt

Nordiclån – 3C RETAIL A/S – L’EASY A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Danmark
CVR: 21478008
Nordiclån åbningstider og kundeservice: Nordiclaan.dk kundeservice er åbent alle ugens dage mellem kl. 8 og 22 (dansksprogede)
Tlf.: 99999009
nordiclaan@nordiclaan.dk
nordiclaan.dk (du kan besøge nordiclaan.dk, hvis du ønsker at gense deres reklamer eller detaljer heri)