Sms lån, mobillån sammenlign her. Tjek muligheder for smslån her i dag.
Per Petersen 2 kommentarer

Har du brug for et hurtigt og nemt lån, kan det være en god ide for dig at overveje at tage et sms lån. Det er en fin måde at låne et sted mellem 500 og 10.000 kroner på. Du kan ofte gøre det uden at skulle stille sikkerhed eller at skulle indtaste NemID oplysninger.

Navnet sms lån siger næsten det hele, men for lige at slå fast, hvad et sms lån er, så er det et lån, hvor du ansøger om lånet via en sms. Det er en god mulighed for dig for at ansøge om lånet hurtigt og enkelt. Det kan også være en god måde at ansøge om at låne penge på, hvis du ikke er derhjemme i nærheden af en computer. Det kan være, hvis du er på ferie, eller hvis du er ude i byen eller ude at gå en tur og kommer i tanke om, at det kunne være fedt at tage et lån. Så kan du sætte processen i gang med det samme.

Det er meget forskelligt, hvor mange penge du kan låne ved et sms lån. Der findes låneudbydere, der giver dig mulighed for at låne alt mellem 500 og 10.000 kroner, i nogle tilfælde mere. Det er derfor en god mulighed for dig for at få et lån på det beløb, som du har brug for, i en fart.

Sms lån er meget fleksible og så vigtige, som vores telefoner er i dag, vil det være helt naturligt for os, at vi også kan bruge dem i forbindelse med, at vi skal tage et lån. Det er derfor en god mulighed for at styr på det hele med mobiltelefonen.

SMSlån og rentefrie gratis lån. Tjek muligheder for en alternativ finansering af et mindre lån her.

Hvad er fordelen ved at tage et sms lån?

Den store fordel ved et sms lån er som nævnt, at du kan tage et sms lån, lige meget hvor du er henne i verden. Det kan være endda være, hvis du står nede i bageren, eller når du  er på besøg hos dine forældre. Så længe du kan sende en sms, kan du ansøge om et sms lån.

Et sms lån er derfor en rigtig god mulighed i en række forskellige situationer. Det vil typisk være, hvis du har brug for at låne et mindre beløb, men det kan du også hurtigt få brug for. Det kan for eksempel være, hvis din cykel bliver stjålet, eller hvis din computer går i stykker. Det kan også være, hvis du har fået en ekstra regning og derfor ikke har penge nok til at dække dine udgifter resten af måneden.

Er der nogle ulemper ved at tage et sms lån?

En af de store ulemper ved et sms lån er selvfølgelig, at du kun kan låne et mindre beløb. Hvis du har brug for et større beløb til en ny bil eller et nyt køkken, er du altså nødt til at gå ind på nettet og tage et forbrugslån på den måde. Alternativt må du ned i din bank og bede dem om et forbrugslån. Det er ikke måder, der er lige så hurtige som sms lånet, selvom det er ret hurtigt at tage et forbrugslån via nettet i dag.

En anden ulempe er, at du ofte ikke har så meget tid til at betale dit sms lån af igen. Ved mindre lån kan det være, at du kun har en måned til at betale lånet af igen. Hvis det er tilfældet, er det altså vigtigt, at du har styr på, hvor pengene skal komme fra. Det kan for eksempel være, hvis du tager lånet i slutningen af måneden, men snart får løn. Hvis du tager et større lån, har du selvfølgelig noget længere tid til at betale det af.

En anden ulempe ved et sms lån er, at det ofte er meget forskelligt, hvor meget du skal betale i rente for det. Det er derfor vigtigt, at du kigger på det, inden du bestemmer dig endeligt for at tage lånet.

Tag et sms lån trods RKI

Når du er registreret i RKI – registeret for dårlige betalere – er det meget naturligt, at det er sværere for dig at få et lån, end det vil være for andre. Det skyldes selvfølgelig det ret irriterende stempel som dårlig betaler, som du har fået.

Når du skal tage et sms lån, kan du også være uheldig at støde på forhindringer i forhold til at tage et sms lån. Der er dog nogle låneudbydere, der gerne vil tilbyde dig et sms lån på trods af RKI. Det er derfor en god mulighed for dig.

Når du kigger på de forskellige lån, kan du nemt se, om låneudbyderen vil låne ud til en, der er registreret i RKI. Har du en smartphone, vil det være nemt for dig for eksempel at gå herind på 117banker.com og se de forskellige lån igennem. Vi har gjort det tydeligt, hvilke krav de forskellige låneudbydere stiller til dig.

For mange sms lån er RKI ingen hindring

For mange sms lån er RKI dog ingen hindring. Det skyldes først og fremmest, at det ofte er små lån, der er tale om. Et lån på mellem 500 kroner og 10.000 kroner bliver betragtet som et lille lån, selvom det selvfølgelig føles som et stort lån, når du ikke har pengene til det, du gerne vil købe.

Låneudbydere af små lån, vil dog ofte være mere risikovillige, end låneudbydere af store lån. Det betyder, at du har ret gode chancer for at kunne tage et mindre sms lån på trods af, at du er registreret i RKI. Hvis du har brug for en ny cykel, et tilskud til din ferie eller lignende, er det derfor en god mulighed for dig. Vi anbefaler ikke, at du optager et smslån, hvis du er havnet i RKI (Ribers Kredit Information) / Experian eller Debitorregistret. Du skal i stedet få styr på din eksisterende gæld og betale låne tilbage. Hvis du ved, at du kan betale lånet tilbage inden for den korte afdragsperiode/til tiden og du står med et vigtigt og akut behov for et lån, så kan det måske være en løsning, hvis det er et lille beløb. Men du bør fx ikke optage et smslån til at dække dine manglende betalinger på andre lån. SMSlån er oftest dyrere en traditionelle hurtiglån.

Så mange penge kan du låne i et sms lån

Som nævnt ligger et sms lån typisk på mellem 500 og 10.000 kroner. Der findes nogle sms lån, der er højere, men som regel er det et mindre beløb, som du kan ansøge om at låne, når du skal låne penge via sms.

Det er en god ide, at du ikke låner flere penge, end dem du har brug for. Du skal jo også betale pengene tilbage igen, og det kan være svært, hvis du har lånt flere penge, end du har råd til at betale tilbage. Særligt hvis du ikke har så lang tid til det.

Hvis du skal bruge penge til en ny computer, kan det derfor være en god ide, at du kun låner pengene til at købe computeren for. Det kan være fristende at låne 1000 kroner ekstra til et par nye sko eller lignende, men det er ikke sikkert, at det kan betale sig for dig.

Sms lån 500 kroner kan få hverdagen til at hænge sammen

Har du bare brug for et lille boost af penge til din økonomi, kan det være smart at tage et sms lån på 500 kroner. Hvis du lever af en SU eller er på dagpenge, vil 500 kroner være meget i dit budget. Det kan hurtigt række til mad i en halv måned.

Det kan også være, at du er nødt til at købe noget, som du ikke havde regnet med. Måske er dine vinterstøvler i meget dårligere stand, end du huskede. Hvis du skal undgå kolde og våde fødder, er det derfor nødvendigt, at du tager et sms lån til at købe nye for.

Tag et sms lån på 1000 kr

Et sms lån på 1000 kroner er meget normalt, når det kommer til sms lån. Det er et typisk beløb at stå og mangle. Det er samtidig også et beløb, som du ret nemt vil kunne betale tilbage igen. Det er derfor, det er så populært.

Hvis du er på SU eller på dagpenge, kan det være svært for dig at finde 1000 kroner til det, du lige står og mangler. Der kan et sms lån altså være en rigtig god redning. Det kan være, hvis du skal betale nogle penge til studieturen, eller I er blevet bedt om at købe en ekstra bog til studiet. Der er mange forskellige muligheder.

Sms lån på 1000 kroner kan være en god måde at få enderne til at mødes

Hvis der kommer en ekstra regning, som du ikke lige havde regnet med, kan det være svært for dig at få råd til det hele i slutningen af måneden. Og det kan være svært at finde noget at spare på, hvis det er en regning, der kommer ud af det blå. Du skal jo have noget at spise, og ofte er det ikke nok, at du skruer ned for tøjkøb og byture. Det kan være, at der skal noget mere til.

Et tilskud på 1000 kroner kan nogle gange gøre underværker for din økonomi. Det kan derfor være en god ide, at du overvejer, om du ikke skal tage et sms lån på 1000 kroner, hvis du pludselig står og mangler penge. Selv hvis de 1000 kroner skal betales af efter kort tid, vil du typisk nemt have mulighed for at finde pengene til det. Det kan være ved at tage dem fra din løn eller din SU.

Tag et sms lån på 2000 kroner

Har du brug for lidt flere penge end bare 1000 kroner, kan du tage et sms lån på 1000 kroner. På den måde vil der være lidt flere ting, som du kan få råd til. Det kan være, at du har brug for at købe en ting, der koster omkring 2000 kroner. Det kan også være, at du bare har haft større uforudsete udgifter og derfor har brug for nogle penge til at dække hullet i din økonomi.

Når du kun har brug for at låne 2000 kroner, vil det gå hurtigt med at få godkendt din låneansøgning. Du behøver derfor ikke at vente længe på at få at vide, om du kan få pengene eller ej.

Sms lån på 2000 kroner kan gøre det muligt at få en ny telefon

Hvis du gerne vil tage et sms lån på 2000 kroner, kan det være, at du står og mangler penge til en ny telefon. Det kan være, at du er kommet til at tabe din telefon, og at den derfor er gået i stykker. Det kan også være, at den er blevet stjålet. I nogle tilfælde er din gamle telefon simpelthen bare ikke tidssvarende. Den kan derfor være irriterende og frustrerende langsomt at bruge.

Har du ikke pengene til en ny telefon, kan det være en god ide for dig at låne dem. Det kan gøre det langt nemmere for dig at få råd til en ny telefon her og nu. Det kan være frustrerende og irriterende at skulle vente på at få en telefon. I det tilfælde kan det være smartere, hvis du låner penge og så kan leve et så normalt liv som muligt. Det vil du ikke fortryde: Du vil hurtigt få betalt pengene tilbage igen.

Tag et sms lån på 3000 kroner

En anden mulighed, hvis du har brug for flere penge, er at tage et sms lån på 3000 kroner. Det er godt beløb, der gør det muligt at købe en række forskellige ting. Samtidig er et sms lån på 3000 kroner ikke større, end at du hurtigt kan betale det af igen. Det vil derfor være en god mulighed for dig, hvis du mangler nogle ekstra penge.

Du kan for eksempel låne penge til en ny cykel, en ny computer eller en ny telefon. Hvis den gamle går i stykker, kan det være meget svært for dig at klare dig uden. Det kan derfor være den bedste løsning for dig at tage et sms lån. På den måde kan din hverdag hurtigt være tilbage til det normale. Det er en god mulighed for dig.

Et sms lån på 3000 kroner kan hurtigt være med til at skaffe dig en ny cykel

Hvis din cykel bliver stjålet eller går i stykker, kan det være svært for dig at få din hverdag til at hænge sammen, hvis du er vant til at bruge den som transportmiddel. Det kan også være, at du lige er flyttet hjemmefra og ind til en storby, hvor det er meget smartere at bruge en cykel frem for at gå eller at tage offentlig transport.

Hvis du ikke har pengene til en ny cykel, eller du ikke har pengene til at få din cykel repareret, kan du nemt få en ny cykel ved at tage et sms lån på 3000 kroner. For det beløb kan du få en helt udmærket cykel, som du kan bruge til daglig transport.

Hvis du skal til at køre mountainbike eller have en cykel, som du kan køre langdistance på, vil du være nødt til at låne nogle flere penge. Der kan du udnytte, at du også kan få sms lån, hvor du kan låne flere penge.

Tag et sms lån på 5000 kroner

Hvis du skal købe noget til 5000 kroner, kan det godt komme til at tage dig lang tid at spare op til det. Det er ikke mindst, hvis du ikke har en så stor økonomi. Der kan det virkelig være svært at skulle lægge penge til side hver måned.

I mange tilfælde kan det derfor være lettere at tage et sms lån på 5000 kroner til det, som du skal bruge. Der findes mange forskellige former for låneaftaler. Det er derfor meget muligt, at du kan få lov til at bruge længere tid på at betale lånet af. Hvis du ikke tjener så mange penge, er det vigtigt, at du sikrer dig det, inden du låner. Læs om andre muligheder for at lån 5000 kr. her.

Husk på, at du skal betale nogle sms lån af efter bare 30 dage. Hvis du i forvejen har svært ved at undvære penge, er det altså vigtigt, at du ikke får valgt sådan et lån.

Et sms lån på 5000 kr. kan sikre dig en ny computer i en fart

Vi er i dag dybt afhængige af vores computere. Det er ikke bare, når vi skal spille spil, se tv, chatte med vennerne eller lignende. Det er også, når vi skal gå i banken, købe ind eller håndtere noget med myndighederne. I alle tilfælde er det altså en god ide at have en computer, som du kan bruge.

Har du brug for en ny computer af den ene eller den anden grund, kan det være en god ide for dig, at du tager et sms lån på 5000 kroner, hvis du ikke har pengene til at betale for computeren kontant. Det er som nævnt ovenfor nemt og hurtigt at tage et sms lån på 5000 kroner, og hvis du har svært ved at spare op, kan det være en god løsning. På den måde kan du hurtigt få en ny computer igen.

Sms lån på 6000 kroner kan betale for håndværkerregningen

Har du haft håndværkere i dit hjem ved du, at det hurtigt kan løbe op i mange penge at skulle betale dem for deres arbejde. Det er derfor som regel noget, som du sparer op til i længere tid. På den måde kan du nemt få lavet dit køkken, dit badeværelse, eller hvad det nu måtte være, der skal laves helt om.

Men der kan opstå situationer, hvor du ikke har haft mulighed for at spare op. Det kan være, hvis der pludselig sprænger et vandrør, og du er nødt til at have fat på en håndværker med det samme. Der kan du ende med at stå i en situation, hvor du ikke har råd til at betale håndværkeren. Det er rigtig ærgerligt og beklageligt og i hvert fald slet ikke noget, som håndværkeren vil synes er sjovt.

I det tilfælde kan det være en god mulighed for dig at tage et sms lån på 6000 kroner, eller hvor meget du nu har brug for for at kunne betale håndværkeren. På den måde er der ingen, der bliver sure.

Sms lån på 7000 kroner kan sikre dig flybilletten, når du skal på udveksling

Skal du af sted på udveksling med dit studie, kan du også have brug for at låne nogle penge. Det kan for eksempel være til at købe flybilletten. Det kan særligt være, hvis du gerne vil et sted hen, hvor det er dyrere at komme til. Det kan være USA, Canada eller Australien. I det tilfælde kan det være smart at tage et sms lån til at betale for din flybillet.

Det kan virke voldsomt at tage et lån for at købe en flybillet, men hvis du taler med andre, der har været på udveksling, vil langt de fleste af dem sige, at det er værd at betale af på lånet efterfølgende.

Tag et sms lån på 10.000 kroner

10.000 kroner er i mange tilfælde det højeste beløb, et sms lån kan være på. Hvis du har brug for flere penge, kan det derfor være en god ide at låne det beløb. Det kan gøre det muligt for dig at købe det, som du mangler penge til.

Der er mange ting, som man kan stå og mangle 10.000 kroner til. Det kan være, at du har brug for at få lavet nogle forbedringer i dit hjem. Det kan også være, at du har brug for en ladcykel, så du kan cykle rundt med dine børn i byen, eller at dit kæledyr har brug for en operation, som du ikke lige havde set komme.

I alle tilfældene kan det være en rar mulighed at have, at du nemt og hurtigt kan ansøge om et lån og få pengene til det. Det kan gøre din hverdag meget nemmere, end den ellers ville være. Når du låner et større beløb, har du også længere tid til at betale lånet af. Du behøver derfor ikke at være bange for, at du skal kunne lægge 10.000 kroner efter en måned. Det er dog altid en god ide at undersøge, hvor meget tid du egentlig har til at betale lånet af.

Sms lån på 10.000 kroner kan redde ferien

Hvis du står over for at skulle på ferie og ikke har sparet så mange penge op, som du havde regnet med, eller ikke har fået så meget feriepenge, som du havde regnet med, kan det være en god ide at tage et lån til at betale for din ferie.

En ferie er med til at give en noget ny energi. Det betyder, at du kommer tilbage og er frisk på at tage fat på dine studier eller dit arbejde igen. Det er derfor penge, der er givet rigtig godt ud. Selvom du kommer til at betale af på ferien i et stykke tid, vil du altså ikke komme til at fortryde, at du tog et sms lån på 10.000 kroner til ferien.

Sms lån 18 år

Ved nogle lån er der nogle krav til, hvor gammel du skal være, for at du må tage lånet. Det kan for eksempel være, hvis du skal låne et større beløb. Det er selvfølgelig et lovkrav, at du er myndig for at kunne tage et lån. Du skal altså være mindst 18 år.

I nogle tilfælde vil der dog være krav om, at du skal være ældre end det. Det kan for eksempel være, hvis du skal låne et stort beløb. Låneudbyderne anser dig som mere ansvarlig og ser det som mere sandsynligt, at du har et arbejde, jo ældre du er. Ved meget store lån kan det derfor være et krav fra låneudbyderen, at du er 23 år for at kunne tage lånet.

Da sms lån som nævnt er mindre lån, vil der typisk ikke være problemer for dig ved at tage sådan et lån. Det er dog altid en god ide at undersøge, hvor gammel du egentlig skal være for at tage et lån, hvis du kun er 18 år.

Sms lån 19 år

Som nævnt ovenfor kan du have problemer med at tage et lån, hvis du ikke er så gammel. Hvis du er 19 år, og du gerne vil have et sms lån, kan det være en god ide, at du undersøger, hvor gammel du egentlig skal være for at tage lånet. Det gælder ikke mindst, hvis det er et større beløb, som du gerne vil låne.

Der er mange sider, hvor du kan se de krav, der bliver stillet til dig, inden du tager et lån. Det kan du også her på 117banker.com. Vi har lavet vores liste over lån så smart, at du kan sortere de forskellige lån efter, hvor gammel du skal være. På den måde kan du nemt finde frem til de lån, der er relevante for dig.

Sådan får du et sms lån gratis

Der er flere sms lån, der er gratis at tage. Det kan være en god mulighed for dig, hvis du ikke har så mange penge. Du skal dog være opmærksom på, at du typisk skal betale de gratis lån tilbage efter kort tid. Det vil typisk være mellem 14 og 30 dage. Du har altså ikke lang tid til at finde pengene til at betale lånet af.

Det er dog en rigtig god mulighed for dig. Normalt, når du låner penge, skal du nemlig både betale renter og afdrag af dem. Det kan løbe op i mange ekstra penge, hvis du låner over længere tid. Det kan derfor være en god ide, at du leder efter et gratis sms lån eller et rentefrit sms lån, som det også hedder.

Ved et gratis lån betaler du kun de penge, som du har lånt tilbage. Hvis du låner 4000 kroner, betaler du altså kun 4000 kroner tilbage. Hvis du skulle betale renter og gebyrer, ville det låne op i mange flere penge.

Sådan gør du, hvis du har brug for et sms lån nu

Nogle gange sker det, at du har brug for at låne penge med det samme. Det kan være, at du ser noget, som du altid har ønsket dig, der er til salg på nettet eller i en butik. Det kan være en mærkevaretaske, der er sat helt utrolig meget ned. Det kan også være den præcis samme type servante, som din farmor havde, som du ser i en genbrugsbutik. Det kan også være, at du har lånt penge af en ven eller et familiemedlem, der pludselig kræver alle pengene tilbage.

Lige meget hvad din situation er, kan du altså have brug for at tage et sms lån nu. Heldigvis kan du finde lån, hvor det går meget hurtigt. Det går hurtigt at sende en sms, hvor du skriver, at du gerne vil låne nogle penge. Nogle firmaer svarer allerede efter fem minutter, om du kan låne pengene. Derefter går der ikke lang tid, før du får pengene sat ind på din konto. Det er en meget god måde for dig at få fat på nogle penge hurtigt.

Tag et sms lån uden NemID

Når du tager et større lån, vil låneudbyderen gerne sikre sig, at du er den, som du giver dig ud for at være. Låneudbyderen vil derfor ofte kræve, at du skal indtaste forskellige oplysninger om dig selv og verificere dem ved at bruge NemID. Det er en smart og sikker måde at låne penge på.

Hvis du har brug for et hurtigt lån, kan det dog virke besværligt og irriterende at skulle bøvle rundt med NemID for at tage lånet. Der findes da også mange sms lån, hvor du ikke behøver at bruge NemID for at tage lånet. Det skyldes ikke, at låneudbyderen ikke er interesseret i at vide, om det virkelig er dig, der tager lånet, men at låneudbyderen gerne vil gøre låneprocessen så hurtig som muligt.

Når du ikke skal låne så mange penge, bliver det derfor gjort nemmere for dig at låne dem ved, at du ikke skal verificere dine oplysninger med NemID.

Tag et sms lån uden sikkerhed

Når du tager et større lån, skal du som regel stille sikkerhed for lånet. Det kan for eksempel være ved, at du stiller din bil, dit hus eller dit sommerhus som sikkerhed for lånet. Det skal være noget, der har en vis værdi, og som du om nødvendigt kan sælge, hvis du ikke kan betale lånet af igen.

Men hvis du ikke har et hus eller en bil at stille som sikkerhed, betyder det ikke, at du ikke kan tage et sms lån. Det kan du faktisk sagtens. Fordi sms lån er så relativt små beløb, vil du nemt kunne låne uden at skulle stille sikkerhed. Det er bare en af de ting, der er med til at gøre låneprocessen så hurtig.