Lån penge med et Leasy lån, minilån, kontantlån eller Easy lån. Du kan også købe på afbetaling på leasy.dk.
4 kommentarer

Om L’easy

Leasy er et af Danmarks nok mest kendte virksomheder inden for køb på afbetaling af fjernsyn, computer, tablet, hårdhvidevarer, ipads, iphones osv. Hvem kender ikke Sjanne og Luffe eller Peter fra Leasy. L’easy reklamerne har vi nok alle set et utal af gange. Virksomheden fra Odense leverer en lang række finansielle låneprodukter til danskerne, svenskerne og nordmændene.

Leasy lån generelt

Generelt kan Leasy lån beskrives som små lån, hvor du kan låne fra 5000 kr. op til 50.000 kr. Du skal have rimelig godt styr på din økonomi, og derfor kan man ikke låne penge hos Leasy, hvis man er registreret i RKI Ribers kreditinformation eller Debitorregistret. Derudover kræver de generelt, at man skal være fyldt mindst 20 år, inden der er mulighed for et lån hos Leasy. Et Leasy minilån, kontantlån eller Lavrentelån anvendes typisk til forbrug og køb af varer i Leasy webshoppen på leasy.dk.

Leasy lån, minilån og kontantlån er som ekspreslån lynhurtige. Du får svar hurtigt og pengene udbetalt hurtigt, blandt andet fordi du benytter dit NemID til at låne penge hos Leasy.
Her ser vi lidt nærmere på Leasys populære finansielle produkter. Vi kigger nærmere på lånevilkår, krav til ansøgere, betingelser og andre fakta om lånene:

Leasy LavrenteLån: Vilkår, krav, fakta og betingelser:

LEASY LavrenteLån
ANSØG HER
Beløb: 5.000 – 50.000 kr
Løbetid: 24 – 72 mdr.
Alder: 20 år
ÅOP: 13,06% – 28,84%
Vurdering 4/5 (33 stemmer)
LEASY LavrenteLån: Hurtig svar på din ansøgning. Pengene direkte ind på din bankkonto.
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Fast indtægt.
Eks: 50.000 kr o/3 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-16,9%. ÅOP 13,06%-20,51%. Kreditomkostninger: 20.996-33.695 kr. Samlet 70.996-83.695 kr. Maks. ÅOP: 28,84%.

Her kan du læse mere om Leasy Lavrente lån. Du kan også klikke dig uforpligtende og gratis til leasy.dk ved at klikke på ’Ansøg her’. Det fører dig direkte til siden omkring Leasy Lavrentelån. Hvis du vælger dette Leasy lån, så kan du låne helt op til 50.000 kr. ÅOP, som er prisen på lånet – de årlige omkostninger i procent, er mellem ca. 13-29%. Du ansøger med dit NemID, hvilket udover en simpel ansøgningsproces, er med til at gøre, at du får et meget hurtigt svar tilbage på din ansøgning, om du har fået Leasy Lavrente lånet eller ikke. Udover, at skal være 20 år mindst og ikke registeret som dårlig betaler, så skal du også have en fast indtægt. Får du lånet, så overfører Leasy pengene direkte til din bankkonto.

Leasy Kontantlån: Vilkår, krav, fakta og betingelser:

Leasy Kontantlån
ANSØG HER
Beløb: 5.000 – 25.000 kr.
Løbetid: 24 – 72 mdr
Alder: 20 år
ÅOP: 39,28%
Vurdering: 3/5 (21 stemmer)
Leasy Kontantlån. Hurtig svar på ansøgning. Hurtigt med NemID.
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret.
Eks: 25.000 kr o/3 år. Fast årlig debitorrente 26,08%. ÅOP 30,34%. Kreditomkostninger: 25.393 kr. Samlet 50.393 kr. Maks. ÅOP: 39,28%.

Hvis du ikke vil låne helt op til 50.000 kr, men måske kan nøjes med 25.000 kr, så kan Leasy Kontantlån være den bedste løsning for dig. Du låner pengene i 2 til 6 år. Prisen er en fast årlig rente. Hvis du vælger at låne 25.000 kr, så er debitorrenten på 26,08%. ÅOP på 30,34%. Et Leasy kontantlån, er et lån uden sikkerhed, så du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Også på dette lån fra Leasy kræves der, at du er mindst 20 år og ikke RKI-registreret. Du logger på NemID og gennemfører låneprocessen hurtig og nemt, og får hurtigt svar. Leasy har stor erfaring med denne type online lån og processer, så den er strømlinet og effektiv. Besøg leasy.dk og læs mere om lånevarianten Leasy easy lån.

Leasy Minilån: Vilkår, krav, fakta og betingelser:

Leasy Minilån
ANSØG HER
Beløb: 5.000 – 10.000 kr
Løbetid: 12 – 36 mdr
Alder: 20 år
ÅOP: 15,89% – 33,5%
Vurdering: 4/5 (20 stemmer)
Nyhed: Minilån på op til 10.000 kr. Lånet kan indfries før tid uden gebyrer.
Krav: Ikke være registreret i RKI. Fast indtægt.
Eks: 10.000 kr o/3 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 15,89%-33,5%. Kreditomkostninger: 2.450-5.121 kr. Samlet 12.450-15.121 kr. Maks. ÅOP: 33,5%.

Et Leasy Minilån er til dig, der kan nøjes med at låne mellem 5000 kr. og 10.000 kr. af L’easy. Leasy Minilån er blevet et populært varemærke, hvilket vi oplever her på 117Banker i form af, at mange klikker sig videre på ’Ansøg her’ og læser mere om Leasys minilån eller ansøger om lånet. Selvom Leasy Minilån er et mikrolån eller smålån, så er der overordnet et ønske om, at Leasy kun vil låne penge ud til dig, der har styr på din økonomi.

Du må således ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Derudover skal du på trods af det lille lånebeløb, have en fast indtægt, så du uden problemer kan betale Leasy.dk minilånet tilbage. Du skal også være 20 år. Du har mulighed for at tilbagebetale Leasy Minilån over 12 måneder og op til 3 år. Det kan dog være lang tid at betale afdrag på så lille et lånebeløb, så mange vælger at betale deres lån ud før tid. Med et Leasy Minilån kan du betale lånet ud før tid – uden gebyr.

Leasy webshoppen – Køb på afbetaling – fx Apple, Ipad Air, tablet, computer, fjernsyn og meget andet. Vilkår, krav, fakta og betingelser

Leasy Webshop
Køb på afbetaling hos Leasy
Brugernes favorit køb på afbetaling på 117Banker
Beløb: 5.000 – 40.000 kr
Løbetid: 24 – 72 mdr
Alder: 20 år
ÅOP: 30,55%
Vurdering: 4/5 (21 stemmer)
Køb på kredit og afbetaling hos Leasy. Køb fx ny Ipad Air, computer, tablet, tv, spillekonsol, hvidevarer, elartikler, kamera, Apple Watch, PS4…).
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Dansk statsborger. Have fast arbejde.
Eks: 5.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 26,08%. ÅOP 30,55%. Kreditomkostninger: 4.455 kr. Samlet 9.850 kr. Maks. ÅOP: 30,55%.

Leasy er måske nok mest kendt for reklamerne med Luffe og Sjanne eller Peter fra Leasy, hvor du kan købe alt fra bærbare computere, hårdhvidevarer, iphone, ipad air, Playstation 4, fjernsyn, tablet og meget andet på afbetaling. Klik på ’Find produkt’ for at surfe uforpligtende rundt i Leasy webshoppen (eller gå til leasy.dk) og se der store udvalg af kvalitetsprodukter, man kan købe på afbetaling. Selvom du køber varer på afbetaling, så er det selvfølgelig stadigvæk et lån, du får hos Leasy til betalingen af varerne.

Derfor stiller de krav om, at du ikke må være rki-registreret, har fast arbejde og er dansk statsborger. Du skal også her være mindst 20 år gammel. Den første januar 2017 trådte en ny lovgivning i kraft, hvor der blev indført en betænkningstid til forbrugerne inden de får deres penge udbetalt, hvis de ansøger om et kviklån. Det gælder ikke her, da du køber en vare for dit lån. Skal du bruge en ny Ipad Air 2, en tablet, Iphone, Apple Watch, PS4 et fjernsyn eller en hårdhvidevarer, så besøg webshoppen og se de mange muligheder for køb på afbetaling via leasy.dk.

Skal du vælge en af lånemulighederne fra Leasy?

Måske? Vi vil anbefale dig, at du først og fremmest får lagt dig et budget over dine indtægter og udgifter. Dermed får du et overblik over din økonomi, og du finder måske også steder, hvor du kan spare lidt penge – fx igennem færre abonnementer eller billigere abonnementer og forsikringer.

Skal jeg vælge Leasy minilån, kontantlån, lavrente eller easylån. Eller et helt andet lån?

Når du har lavet dette budget, så ved du helt sikkert om du har råd til at låne penge hos Leasy og hvad du har råd til at afdrage pr måned. Det kan jo også være, at du fandt så mange besparelser eller lige fik tænkt dig om en ekstra gang, så du slet ikke behøver et Leasy lån eller andet kontantlån, ekspreslån eller hurtiglån. Hvis du vil have lidt hjælp til at lægge budget, så har Nordiclån et gratis budget, du kan læse mere om her.

Step 2 – Sammenlign Leasy lån med andre forbrugslån

Du har nu lavet øvelsen og fået overblik over din økonomi. Måske havde du allerede overblikket. Næste skridt er at foretage en hurtig sammenligning af en masse lånemuligheder. Du kan fx vælge en lånekategori her øverst på siden, hvor du kan sammenligne lån hurtigt. Listen er ikke udtømmende og indeholder udover Bank Norwegian og Santander Consumer Bank ikke så mange banker. Men du kan kontakte bankerne eller din egen bank og bede om et lånetilbud.

Step 3 – Bestil lånetilbud helt gratis og uforpligtende

Når du har sammenlignet lån, så udvælg de lån, du synes er interessante. Hvis det er Leasy lån, så tryk på ’Ansøg her’ og bliv ført direkte til en hurtig online låneansøgning. Her kan du ansøge gratis og uforpligtende om et lån. Du vælger herefter næstbedste bud og måske næstbedste igen og får ligeledes et gratis og uforpligtende lånetilbud fra disse låneudbydere. Disse lånetilbud kan du eventuelt sammenligne med tilbud på fx et banklån, og herefter acceptere tilbuddet på det bedste lån. Hvis du har brug for pengene hurtigt udbetalt, så er det måske vigtigere end at du kan spare lidt ved et traditionelt banklån. Det er dog ikke sikkert, at banklånet er billigere. Det afhænger i høj grad af din økonomi og banken. Husk, at du har 14 dages fortrydelsesret, når du låner penge online som fx Leasy Kontantlån eller Minilån.

Nogle kreditselskaber tilbyder første lån gratis

Leasy har ikke et L’easy rentefri lån. Flere finansieringsselskaber tilbyder gratis lån første gang man låner penge. Og nogle butikker tilbyder også et rentefrit lån. Hvis du er på udkig efter et rentefrit gratis lån, så tjek oversigten om nogle af kreditselskaberne eller bankerne tilbyder dette i øjeblikket. Hvis du derimod har behov for afdragsfrihed i forbindelse med tilbagebetalingen, så tjek Modus Finans lånet, hvor du kan få 2 afdragsfrie måneder om året. Der løber selvfølgelig renter på, men du slipper for at betale i de måneder, hvor du har behov for det.

Leasy anmeldelser og vurderinger lån og køb på afbetaling

L´easy har ikke mindre end 2.708 anmeldelser hos Trustpilot og opnår en score på 8,4 som er i den absolutte top inden for den finansielle sektor i Danmark. Imponerende. Tjekker du Leasy Minilån trustpilot, så er den oprettet, men der er endnu ikke nogen vurderinger – du kan jo være den første, hvis du har et godt kendskab til produktet. Hos 117Banker kan du finde brugervurderinger og brugeranmeldelser af Leasy, Leasy Minilån, Leasy Kontantlån samt Leasy Lavrente lån. Du kan også selv give din anmeldelse af virksomheden og deres produkter her.

Vurdering og anmeldelse af Leasy lån, minilån, kontantlån og forbrugslån.

Leasy dækker med flere forbrugslån segmentet for små forbrugslån med flere produkter. Om du skal vælge Leasy lån afhænger af, hvad der er vigtigt for dig (hastighed på udbetaling, åop, afdragsmuligheder osv). Derudover afhænger det af, hvilke lånetilbud du sidder med efter din ansøgningsproces. At bedømme ud fra de flotte anmeldelser af Leasy, så er danskerne dog meget godt tilfredse med Leasys lån og køb på afbetaling.

Leasy koncernen i Danmark, Sverige og Norge

Ønsker du at læse mere om Leasy koncernens mange finansielle produkter i Norden, så anvend søgefunktionen her på siden. Du kan også bladre dig igennem ’Låneudbydere’ sektionen. Nogle af de produkter du kan læse mere om er Klikklån, Fokuslån, NordicLån, Modus Finans Lån, Thorn og D:E:R lånene. Du kan også læse om andre kreditselskaber, finansieringsselskaber og banker – fx Lån og Spar Bank lån og generelt om banken.

Leasy kontakt og adresseoplysninger

LEASY A/S
3C RETAIL A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
CVR 21478008
Danmark
leasy@leasy.dk
Tlf: 88888888 (tjek Leasy åbningstider på leasy.dk)
Leasy.dk