Turbolån er et hurtigt lån med turbo hastighed på udbetaling og sagsbehandling. og nu i dag online.
2 kommentarer

Kviklån er et af de mange former for hurtiglån, der findes på det danske marked

Det er et af de mest populære lån blandt unge mennesker, og som navnet antyder, er det et lån, der er let at komme til på kort tid. Processen er ikke synderligt tidskrævende, du skal ikke stille nogen form for sikkerhed og pengene udbetales inden for få dage – nogle gange samme dag. Kort sagt er et kviklån lig med hurtige penge ved hjælp af ganske få klik.

Et kviklån kræver økonomisk overblik

Når det kommer til lån, så er der mange tanker, der går gennem hovedet på én. Fx om man kan betale det hele tilbage til tiden, om man i virkeligheden har behov for pengene og om der er andre muligheder. Det er tanker, som du altid bør lytte til, men du skal ikke lade dem være en hindring for at optage et kviklån; der er ingen skade sket, fordi du ind imellem behøver lidt hjælp til at komme igennem måneden. Læg et budget, så du er sikker på, at du kan betale kviklånet tilbage uden, at det bliver surt. Det gode ved at lægge et budget er, at du måske opdager, at du kan spare penge på dine abonnementer og vaner – og måske på den måde ender med ikke at have behov for et kviklån. Der kan sport i at finde besparelser, for hvorfor betale en masse penge for ting du kan gøre billigere, og som måske tvinger dig til at søge finansiering i form af fx kviklån.

Der findes overordnet to former for kviklån

“Der findes to slags kviklån. Den første er i kategorien et hurtiglån, forbrugslån og kontantlån. Det er den type lån, du fx kan finde her på 117Banker. Derudover så findes der kviklån, hvor der er indført ekstra forbrugerbeskyttelse, da de skiller sig markant ud fra andre online lån. Et kviklån af den type er blandt andet karakteriseret ved, at du skal betale hele beløbet tilbage inden 3 måneder. Her er der indført en forbrugerbeskyttelse i form af, at man må vente nogle dage på at få pengene i hånden. Det har selvfølgelig gjort den type kviklån lidt mindre kvik.”

 

Der er mange aspekter, du skal tage stilling til, når du overvejer et kviklån, og i denne artikel forsøger vi at komme ind på det mest grundlæggende. Læs med og få den fulde forståelse for kviklån og de bagvedliggende betingelser.

 

Find dit kviklån nemt og hurtigt. Tjek om der er mulighed for et gratis kviklån her på siden.

Kviklånets mange muligheder

Ifølge loven er du juridisk voksen, når du er fyldt 18 år, og dermed kan du optage et hvilket som helst lån, du måtte ønske. Også et kviklån. Det er dog ikke alle låneudbydere, der tilbyder lån til 18-årige – det afhænger af den enkelte långivers betingelser. Mange steder skal du minimum være 20 år for at låne penge, mens du nogle få steder skal være 23 år.

Hvis du ønsker at låne pengene i banken, så har de typisk strammere krav til dig og din økonomi, end de online långivere har.

Udover alderskravet vil der som regel være to andre krav, du skal leve op til for at blive godkendt til et kviklån. Det første er, at du ikke må være registreret i RKI – det begrænser i hvert fald dine muligheder, selvom det måske kan lade sig gøre, at låne trods en RKI-registrering, jf. afsnittet “Kviklån trods RKI” – det andet krav er, at du skal have fast indtægt. Som med førnævnte krav er det dog muligt at finde lån, der kan optages uden at påvise en fast månedlig indtægt. Det kan du læse mere om under afsnittet ”Kviklån som studerende”.

Et kviklån er et lån, hvor låneprocessen fra du finder lånet, ansøger og har pengene på kontoen går meget stærkt. Derfor opfordrer vi dig til at sove på din beslutning. Får du ansøgt og accepteret et lån, men senere fortryder, så husk at du har 14 dages fortrydelsesret. Det er også gratis og uforpligtende at ansøge om et kviklån. Det er blot et tilbud indtil du har underskrevet med NemID.

Kviklån uden sikkerhed

Udover den meget hurtige låneproces der er ved kviklån, så er en af de største fordele, at du ikke skal stille sikkerhed, når du optager et lån. Det betyder i praksis, at det du låner penge til, ikke står som sikkerhed for lånet, og du skal hverken finde værdier eller kautionister for at optage et kviklån.

Du risikerer altså ikke, at du skal sælge huset, bilen eller din nye telefon, hvis du ikke kan betale afdragene til tiden. Det samme gælder ikke, hvis du låner pengene i banken. Her vil det ofte være et krav, at det du låner penge til, står som pant for lånet.

Den manglende sikkerhed er naturligvis ikke gratis, og låneudbyderne kompenserer ved at kræve højere renter og gebyrer på lånet, end banken gør. På den måde sørger de for, at låntageren indfrier sit lån så hurtigt som muligt.

Det billigste kviklån

Hvis du er på jagt efter et kviklån, så kan du med fordel bruge 117banker.com’s sammenligningstjeneste. Her kan du se betingelserne for de forskellige lån, få et overblik over kravene samt aflæse ÅOP; lånets årlige omkostninger i procent.

Det bedste kviklån er i sagens natur også det billigste lån. Når du skal finde det billigste lån, skal du være særligt opmærksom på ÅOP og desuden kigge på det samlede tilbagebetalingsbeløb. Da lånet er et hurtiglån uden sikkerhed, vil du ofte være nødt til at betale forholdsvis høje renter, og derfor bør du også altid undersøge løbetiden og muligheden for at indfri lånet før tid.

Gratis kviklån

Der findes flere låneudbydere, der tilbyder såkaldt gratis kviklån. Det vil sige, at du kan optage lånet uden renter og oprettelsesgebyrer. Hos nogle långivere er det første kviklån gebyr- og rentefrit, mens det hos andre er rentefrit, hvis du betaler tilbage inden for 14 dage.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke altid er de gratis kviklån, der er de bedste. Det afhænger af din situation: hvor mange penge skal du låne og hvor hurtigt kan du betale dem tilbage? På rentefri lån er løbetiden som regel ikke længere end 14-30 dage, og hvis du har brug for en længere tilbagebetalingsfrist, så bør du også kigge på andre kviklån. Læs mere om “lån penge gratis” her.

Fordele og ulemper ved kviklån

Som med alle andre former for lån, skal du tænke dig om, inden du optager et kviklån. Det kan være fristende at få flere penge på kontoen i løbet af ganske kort tid, men du skal huske på, at beløbet altid skal betales tilbage igen. Og det er her den første ulempe kommer ind i billedet: du skal nemlig betale mere tilbage, end du låner, og det skyldes renter samt eventuelle oprettelsesgebyrer. Der er naturligvis også fordele ved kviklånet, og en af de mest fremtrædende er, at du kan låne penge uden at stille sikkerhed og uden at diskutere det med en bankrådgiver først. Du skal altså ikke gøre rede for, hvad pengene skal bruges til, så hvis du drømmer om at låne til en velfortjent ferie, så gør du bare det.

Nedenfor har vi lavet en overskuelig liste, der påpeger fordele såvel som ulemper ved kviklån.

Fordele ved kviklån:

 • Hvis du pludselig står med en uventet udgift, er det en hurtig måde at få flere penge på kontoen på.
 • Der er kort ventetid på en ansøgning om kviklån, og bliver du godkendt, har du som regel pengene inden for 1-2 dage.
 • Kviklån er en udmærket måde at skaffe penge til et tilbud, hvor du bare må slå til.
 • Du skal ikke forklare hvad pengene skal bruges til, og du kan derfor bruge dem præcis, som du har lyst. Det kan være en regning, en ferie eller en ny telefon. Du bestemmer.
 • Du skal ikke stille sikkerhed ved kviklån

Ulemper ved kviklån:

 • Man bliver let fristet til at optage unødvendige lån.
 • Høje renter kan gøre tilbagebetalingsbeløbet meget højt.
 • I sidste ende bliver lånet som regel væsentligt dyrere, end hvis du venter x antal måneder, og selv sparer op.

Som det fremgår af ovenstående, så er der både fordele og ulemper ved at optage et kviklån. Det bedste du kan gøre for dig selv, inden du optager lånet, er derfor at overveje, om du kan betale det tilbage inden for den løbetid, der er sat af. Jo kortere løbetiden er, des billigere er lånet. Med et kviklån på 30 dage kan du med god samvittighed låne penge – hvis du vel at mærke betaler tilbage til tiden. Som nævnt sammenligner vi ikke smslån og kviklån med løbetid på  30 dage, klik her for at foretage en sammenligning hos pristjenesten Tellrate, der sammenligner den type sms lån og kviklån i 30 dage.

Hvornår er kviklån en god løsning?

Der kan være mange gode grunde til at optage et kviklån, og fordelen med denne form for lån er, at du ikke skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Om det er en god idé at optage et kviklån, må derfor være op til den enkelte – dog er der situationer, hvor det giver mere mening end andre.

Uventede udgifter kommer som regel meget ubelejligt, og står du pludselig med en regning i hænderne, som du ikke kan betale, så kan et kviklån være en udmærket idé. Det kan være, at bilen går i stykker, og du ikke kan undvære den eller måske virker vandhanen ikke længere? Det kan også være, at du bare trænger til en god, lang ferie, men ikke lige synes, at du har penge nok på kontoen? Det eneste du altid skal huske på, når du optager et lån er, at pengene skal betales tilbage igen. Et kviklån er tænkt som et kortfristet lån med en løbetid på 30 dage, så du skal være sikker på, at du har råd til at betale lånet tilbage måneden efter.

Uanset hvad du vælger at bruge dine penge på, så kan du bruge 117banker.com’s låneberegner til at finde det billigste kviklån.

Gode råd til dig der er på udkig efter et kviklån

Uagtet at kviklånsbranchen har ry for at være svær at gennemskue, så er det altså muligt, at finde et kviklån, der ikke er alt for dyrt – særligt hvis du bruger lidt tid på at undersøge markedet og er opmærksom på eventuelle faldgruber. De fleste selskaber lokker med generøse tilbud, lave renter og få gebyrer, så det kan være svært at vælge. De to nedenstående råd kan hjælpe dig med at vælge det rette lån:

 1. Sammenlign altid de årlige omkostninger i procent (ÅOP), da denne betegnelse dækker over samtlige udgifter ved lånet. Ved at kigge på ÅOP kan du sammenligne forskellige lånetilbud direkte, hvis de vel at mærke har samme betingelser.
 2. Du kan med fordel søge om kviklån hos minimum tre forskellige långivere, da det kan hjælpe dig yderligere i jagten på den laveste rente. De renter der opgives, når du sammenligner på 117banker.com er standardrenter, og det er først, når det endelige lånetilbud bliver udformet, at du kender den eksakte rente.

Hvis du vil være sikker på at finde det bedste og billigste kviklån, så kan du med fordel bruge vores låneberegner eller sammenligningsmodul. På den måde er det enkelt og overskueligt, at sætte de forskellige tilbud op imod hinanden.

Kassekredit eller kviklån?

Hvis du er på udkig efter en måde at få flere penge til rådighed, så har du garanteret også hørt om kassekreditter. En kassekredit og et kviklån kan ikke helt sammenlignes, da det er to meget forskellige ting, og to vidt forskellige måder at låne penge på. Nedenfor kan du læse lidt mere om kassekreditter og mulighederne i forhold til et kviklån.

Som nævnt er der helt grundlæggende forskelle på en kassekredit og et kviklån. Kassekreditten er et løbende lån, du får gennem banken, hvor du kun skal betale renter, hvis du rent faktisk laver overtræk. Når først kassekreditten er oprettet, er den til rådighed hele tiden. Et kviklån er derimod et engangslån, som skal betales tilbage inden for forholdsvis kort tid.

Der er for og imod begge dele, og derfor vil vi komme lidt dybere ind på forskellen på de to lån, så du kan danne dig et overblik og forhåbentlig finde ud af, hvilket lån der passer bedst til din situation og din økonomi.

Kassekredit

Som nævnt er en kassekredit et lån, du optager gennem banken. Du får ganske enkelt knyttet en kredit til din bankkonto, og på den måde kan du lave overtræk. Du betaler kun renter af det beløb, du har trukket over, men til gengæld kan det være svært at styre en kassekredit, da den gør det let at bruge flere penge, end man reelt har. Hvis ikke du har økonomisk overskud til at betale kassekreditten ud måneden efter, så kommer du hurtigt ind i en ond cirkel, hvor overtrækket æder din indtægt hver eneste måned. Ferratum lån har karakter af en kassekredit – læs mere om Ferratum kassekredit her.

Kviklån med lav rente

I forhold til en kassekredit kan det være fordelagtigt med et lån – især hvis du finder et kviklån med lav rente. Med et kviklån har du bedre kontrol med dine omkostninger, ligesom du har styr på betingelserne for tilbagebetaling. Det er overskueligt, og det er et engangslån, der skal betales tilbage, før du kan optage et nyt – ikke et løbende lån, hvor du kan trække over måned efter måned.

Værd at vide om kreditvurdering

Når du søger om et lån, så laver långiveren en kreditvurdering af dig som ansøger. Det betyder, at låneudbyderen kigger på dine tidligere låneforhold og tjekker, om du har handlet ansvarsfuldt i forhold til andre lån, du har haft. Hvis långiveren vurderer, at der er høj risiko for, at du ikke kan betale lånet tilbage i henhold til de fastsatte betingelser, så ændres vilkårene for kviklånet.

En kreditvurdering tager altid udgangspunkt i din kredithistorik, altså din evne til at betale til tiden. Disse oplysninger kan låneudbyderen få gennem et kreditoplysningsbureau, der jævnligt får deres oplysninger opdateret af banker, långivere og andre finansielle institutioner. En god kreditværdighed er lig med regninger, der er betalt til tiden og kreditgrænser, der er overholdt.

Hvis din kreditværdighed ikke er god, kan det være svært at blive godkendt til et kviklån. Det gælder for eksempel hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Der findes dog lånemuligheder for RKI-registrerede, men lånevilkårene er anderledes. Hvis du vil vide mere om det, kan du med fordel læse afsnittet ”Kviklån trods RKI”.

RKI – risici og muligheder

Når du optager et lån, så er der altid en risiko for, at du ikke kan betale det tilbage. Det kan være du mister dit job, at der kommer pludselige og store uventede udgifter eller noget helt tredje. Uanset hvad, så er det rart at kende konsekvenserne, hvis uheldet er ude, og du ikke kan betale dit afdrag – i sidste ende risikerer du nemlig at blive registreret som dårlig betaler i RKI, og det vil påvirke dine lånemuligheder i fremtiden.

For at undgå at komme i et såkaldt debitorregister, er det derfor vigtigt, at du kontakter din långiver, hvis du ved, at du ikke kan betale næste afdrag. Måske kan du få udskudt betalingsfristen eller I kan komme frem til en anden løsning, så du ikke bliver registreret som dårlig betaler og dermed ødelægger dine muligheder fremadrettet.

Dernæst er det vigtigt, at du holder hovedet koldt og ikke optager endnu et lån for at afdrage på det gamle. Det er skruen uden ende, og i virkeligheden bevirker det blot, at du kaster gælden rundt mellem forskellige låneudbydere i stedet for at få økonomien på ret kurs.

Går det helt galt, og er du nødt til at stoppe med dine afdrag, så vil du blive registreret som dårlig betaler i RKI, og det vil påvirke dine muligheder for at låne penge fremadrettet. RKI er dog ikke verdens undergang, og måske kan det endda være en hjælp til at komme ud af en økonomisk situation, hvor forskellige lån er ved at tage overhånd over din økonomi.

Kviklån trods RKI

Selvom det kan være svært, så er det ikke helt umuligt at låne penge på trods af en registrering i RKI. De fleste låneudbydere er i sagens natur forsigtige med, hvem de låner penge til, og dårlige betalere udgør altid en større risiko for ikke at få pengene igen.

Der findes dog långivere, der er villige til at løbe denne risiko, men det afspejler sig naturligvis i rentesatser og gebyrer, der som udgangspunkt er væsentligt højere på disse lån. Du skal derfor være yderst opmærksom på betingelserne, og du bør holde et skarpt øje med ÅOP, så du ikke optager et lån, du ikke kan betale tilbage.

Er du registreret i RKI, og ønsker du at låne penge til fordelagtige vilkår, så bør du kigge på muligheden for at blive slettet fra listen. Læs mere om det nedenfor.

Sletning fra RKI

Som nævnt ovenfor er det muligt, at låne penge selvom du er registret som dårlig betaler, men det kan sjældent svare sig. Dine vilkår bliver markant forbedret, hvis du i stedet bliver slettet fra RKI, og det er der to måder, hvorpå du kan blive:

1: Du kan betale din gæld.
2: Du kan vente i 5 år. Du skylder dog stadigvæk pengene efter de 5 år – kreditor har stadigvæk krav på sine penge.

Hvis du er tvunget til at vente i 5 år, så kan det måske lade sig gøre, at lægge et stramt budget og dermed spare penge op frem for optage et kviklån til skyhøje renter.

Kviklån er for alle

Så længe du er over 18 år og ikke er registreret i RKI, så er der gode muligheder for at optage et kviklån. Selv med en RKI-registrering kan det lade sig gøre, dog under knap så fordelagtige betingelser.

Kviklån til studerende

Som studerende kan det indimellem være svært at få hverdagen til at hænge sammen – særligt sidst på måneden. Et stramt budget, et helt nyt liv med nye venner og nye muligheder og en lav månedlig indtægt sætter store krav til pengebeholdningen, og det er her, kviklån til studerende kommer ind i billedet.

Kviklån til studerende er en mulighed, men vi anbefaler, at man undersøger muligheden for SU-lån først.

Som udgangspunkt findes der ikke specifikke studiekviklån, men der findes lån, hvor det ikke er nødvendigt at fremvise en fast månedlig indtægt. Et sådan kviklån kan være en stor hjælp, så længe du er opmærksom på betingelserne:

 • Lånet skal betales tilbage inden for kort tid. Den generelle løbetid er fra 30 dage til to år.
 • Uagtet din månedlige indtægt skal du som minimum være fyldt 18 år, og du må helst ikke være registreret i RKI, da det forringer din lånemuligheder.
 • Du kan ikke optage flere kviklån hos samme udbyder på én gang.

Hvad du vælger at bruge dine penge på, er helt op til dig. Der er ingen, der stiller spørgsmålstegn ved det. Det kan være du har brug for lidt ekstra kontanter til mad sidst på måneden, at du har brug for hjælp til studiebøgerne eller at du bare gerne vil have lidt ekstra på lommen til sjov og ballade. Det er udelukkende din beslutning, og du behøver ikke forsvarer den overfor en rådgiver, inden du optager lånet.

Kviklån 18 år

Det er ikke alle låneudbydere, der tilbyder kviklån til folk under 20 år, men det er muligt at finde online lån til alle – også hvis du kun er 18 år.

Som 18-årig har du sandsynligvis ikke meget at stille til sikkerhed for et lån, men det er heldigvis heller ikke nødvendigt med et kviklån. De låneudbydere du kan vælge imellem, har alle fokus på hurtig svartid og hurtig levering af pengene, så bliver du godkendt, vil du have beløbet på din konto inden for kort tid. Enten samme dag eller dagen efter at lånet er godkendt.

Kviklån uden NemID

Selvom det er lettest at optage kviklån med et NemID, så kan det sagtens lade sig gøre uden. Det går en smule langsommere, men det er også det eneste. Forskellen er nemlig, at du, i stedet for at underskrive med dit NemID, skal printe aftalen ud, underskrive den i hånden, scanne den ind og sende den tilbage. Behandlingstiden er den samme, så du vil stadig få svar på din ansøgning inden for ganske kort tid.

Lån uden NemID er dog på vej ud af markedet, så hvis du fremadrettet vil udvide mulighederne for et attraktivt lån, så bør du anskaffe dig et NemID snarest.

Sådan søger du om et kviklån

Når du bruger 117banker.com til at finde og sammenligne de forskellige lån, så er det helt enkelt efterfølgende at ansøge. Du vælger dit foretrukne lån, klikker ”ansøg her” og så sendes du automatisk videre til den valgte låneudbyders hjemmeside.

Når du ønsker at optage et lån, skal du udfylde ansøgningen med personlige oplysninger som alder, bopæl, økonomiforhold m.m. – og det letteste er, at underskrive ansøgningen med dit NemID. Har du ikke et NemID, kan du læse mere under afsnittet ”Kviklån uden NemID”.

Ansøgningsblanketten sendes ind online, og som regel får du svar inden for få timer. Hvis du bliver godkendt til lånet, bliver der sendt en decideret lånekontrakt til din mailadresse, hvor du kan se de specifikke krav og betingelser. Vær opmærksom på at læse selve kontrakten grundigt igennem, så du er sikker på, at renter, ÅOP, løbetid osv. er magen til de betingelser, du har søgt ud fra.

Når du har godkendt lånet med dit NemID, vil beløbet blive udbetalt til din bankkonto, og typisk har du pengene inden for 1-2 hverdage. Kviklån er altså en hurtig måde at få penge på kontoen på.

Hvis du får afslag

Du kan risikere at få afslag på det lån, du har søgt om at optage. Det kan skyldes at den individuelle vurdering, der er blevet lavet af din kreditværdighed, har vist, at du ikke har økonomi til lån i den størrelsesorden, du har søgt om. Mange långivere tilbyder i sådanne tilfælde et lån på et mindre beløb i stedet – det kan du så vælge at acceptere eller afvise.

Et afslag kan desuden skyldes, at du er registreret som dårlig betaler i RKI, at du ikke opfylder alderskravet eller lignende. I så fald må du på udkig efter et nyt lån hos en anden udbyder.

Som udgangspunkt anbefaler vi altid, at du søger om lån hos tre forskellige udbydere på én gang. På den måde øger du chancerne for at blive godkendt, og du kan bedre sammenligne de respektive tilbud. Det koster ikke noget at ansøge, og du binder dig ikke til et lån, før du underskriver den endelige lånekontrakt.

Så meget kan du låne

Med et kviklån kan du som udgangspunkt søge om at låne alt mellem 1.000 – 400.000 kr. Det er dog din årsindtægt og din gældsfaktor, der afgør, hvor mange penge, du reelt kan låne. Som tommelfingerregel siger man, at kviklån egner sig bedst til mindre lån, som kan betales tilbage inden for forholdsvis kort tid. Gerne 1-2 måneder. Den korte tidshorisont skyldes, at et kviklån har høje renter sammenlignet med andre forbrugslån, og derfor kan det ikke svare sig, at optage et stort kviklån med lang løbetid.

Den optimale størrelse på et kviklån er forskellig fra person til person og fra økonomi til økonomi, så du bør altid kigge på dit budget og overveje, hvor hurtigt du kan betale lånet tilbage. Har du et stort råderum, kan du bedre optage et stort lån uden at løbe en risiko. Har du et lille rådighedsbeløb hver måned, så bør dit lån være derefter.

Har du brug for et større lån, hvor løbetiden skal være længere end et par måneder, så kan du med fordel bruge vores låneberegner til at gennemgå andre former for forbrugslån. Det kan være, der er et, der er mere fordelagtigt end det kviklån, du havde i tankerne.

Kviklån 1000 kr.

Skal du bruge et hurtigt kviklån på 1000 kr., så er sms-lånet et af de mest populære måder at låne penge på. Der findes flere mindre låneselskaber, og der bliver ikke givet mange afslag på så små lån.

Kviklån 5000 kr.

Et hurtigt lån på 5000 kr. er som regel ikke et problem medmindre du er førstegangslåner. Til gengæld kan du flere steder få lov at låne pengene gratis, hvis det er første gang du låner, så der er også gode muligheder for et kviklån selvom du er 18 år og endnu ikke har prøvet at optage et lån.

Kviklån via sms

Efterhånden som mobiltelefonen er blevet allemandseje, er muligheden for at optage kviklån via sms opstået. Det er en populær måde at låne penge på – særligt hos den yngre del af befolkningen. Fælles for alle sms-lån er, at det er forholdsvis små beløb, der er tale om.

Hvis du overvejer et lån på sms, så skal du være opmærksom på, at det er et kortfristet lån – præcis som alle andre kviklån. Pengene skal altså betales tilbage inden for kort tid, som regel 30 dage, og hvis du ikke formår det, så kommer der høje renter på lånet.

Kviklån med omtanke

Inden du kaster dig over lånemarkedet og finder frem til et eller flere lån, du ønsker at optage, så er der nogle ting, du skal have med i baghovedet. En fjerdedel af alle dem der optager et kviklån, har problemer med at betale pengene tilbage inden for den fastsatte tidsfrist, og en del af dem ender med at blive sendt til inkasso.

Derfor: læg altid et grundigt budget, hvor du registrerer alle din faste udgifter. På den måde skaber du overblik over din økonomi, og du får klarhed over hvor meget luft, der er i dit budget – og dermed hvor mange penge, du reelt har råd til at låne. På den måde ender du ikke i en situation, hvor du bliver nødt til at låne flere penge for at betale afdragene på dit første lån.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du lægger et budget, så kan du finde mange gode og fyldestgørende vejledninger på nettet, og du kan også altid henvende dig i banken og få hjælp af en rådgiver.

Overvej alternative lånemuligheder

Hvis du er kommet i en situation, hvor din økonomi ikke hænger ordentlig sammen, og du har brug for et lån, for at få den på ret køl igen, så kan det være værd at overveje, om der er andre lånemuligheder, der er mere attraktive end kviklånet.

Du kan bruge 117banker.com’s sammenligningstjeneste og på den måde få et overblik over forskellige udbydere, betingelser og krav, så du sikrer dig, at det lån du optager, er det bedste i din situation. 117Banker har ikke alle online lån, men et meget bredt udvalg. Tjek også med din bank eller andre banker, hvis det ikke behøver at være et hurtigt kviklån.