Lån uden sikkerhed er når du låner penge uden at stille hus eller bil som sikkerhed for lånet.
Ingen kommentarer

Der kan være flere grunde til, at du gerne vil tage et lån uden sikkerhed

Her i artiklen kan du blive klogere på, hvad det indebærer. Du kan også finde ud af, hvordan du kan tage et lån uden dokumentation eller krav om, at du skal bruge pengene på noget bestemt.

Hvis du ikke har et hus eller en bil, kan du være tvunget til at tage et lån uden sikkerhed. Det kan også være, at du bare ikke har lyst til at stille dit hus som sikkerhed for dit lån. Så er det også en mulighed.

Der findes flere forskellige lån, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed (forbrugslån, hurtiglån, quicklån, minilån og lignende). Det er derfor en god mulighed for dig for at finde et lån, der passer til dine krav og behov.

Lån uden sikkerhed er lån, hvor du ikke stiller sikkerhed. Også kaldt lån uden sikkerhedstillelse og pant.

Her på 117banker.com prøver vi at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det helt rigtige lån. Det betyder, at du derfor selvfølgelig altid kan se lån uden sikkerhed og lån med sikkerhed. På den måde kan du finde det helt rigtige lån.

Vi udbyder ikke selv lån til hverken private eller virksomheder, så det er helt op til dig. Du kan få hjælp ved at kigge listerne igennem, sortere og filtrere eller bare kigge på anmeldelser af de forbrugslån og hurtiglån, vi sammenligner her på siden. Vores opgave er at give dig information, så du er godt klædt på til at tage det rigtige lån.

Hvad vil det sige at tage et lån uden sikkerhed?

Når du skal tage et lån, vil du ofte skulle stille noget andet som sikkerhed. Det gør du for, at banken eller låneudbyderen har noget, som de kan få penge for, hvis du ikke kan betale af på dit lån. Hvis du køber et hus, vil huset i sig selv kunne være sikkerhed for lånet. Det samme gælder, når du køber en bil.

Hvis du tager et forbrugslån, vil du typisk stille dit hus, bil eller andet af værdi som sikkerhed for det.

Hvis du hverken har et hus eller en bil, kan det blive svært at tage et lån, hvor du skal stille sikkerhed. Der kan det være en god ide at vælge et lån uden sikkerhed.

Med et lån uden sikkerhed løber banken eller låneudbyderen en større chance ved at give dig lånet. Det vil derfor typisk være dyrere for dig at tage et lån uden sikkerhed. Nogle låneudbydere vil også kræve, at du lægger et indskud, når du tager et lån uden sikkerhed.

Hvordan kan jeg finde et lån uden sikkerhed?

Der er mange steder, hvor du har mulighed for at tage et lån uden sikkerhed. Det vil derfor ikke være svært for dig at finde et. Her på 117banker.com kan du altid se, om du skal stille sikkerhed for de forskellige lån. Det er en god og nem måde at finde ud af, hvilke lån uden sikkerhed du kan tage. Alle lån på siden er lån uden sikkerhed, da det er måden man låner penge hurtigt på oftest. Da processen er meget hurtigere end et lån med pant eller sikkerhedsstillelse, så er lån uden sikkerhed meget anvendt og populært i Danmark, Sverige og Norge.

Derudover har du selvfølgelig også mulighed for at søge på nettet. Der vil du typisk få mange resultater. Det er altid en god ide at se på, hvad det koster for dig at tage et lån uden sikkerhed.

En tredje mulighed er, at du taler med den bank, hvor du er kunde. Det kan også gøre det muligt for dig at tage et lån uden sikkerhed. Når banken kender din økonomiske situation, vil de typisk være mere tilbøjelige til at give dig et lån uden sikkerhed, end hvis du ikke er kunde, og de dermed ikke kender din økonomiske situation.

Hvis du er kendt af banken som en god betaler, vil det typisk ikke være et problem for dig at tage et lån uden sikkerhed. Hvis du har ry for ikke at betale til tiden, vil det selvfølgelig være sværere for dig. Et godt budget kan være en stor hjælp for dig i den henseende. Hvis du kan vise banken, hvor meget du vil låne, og hvor lang tid du regner med at bruge på at betale det tilbage, kan det gøre det langt nemmere for dig.

Lån penge uden dokumentation – hvad betyder det?

Et lån uden dokumentation giver en langt mere simpel låneproces for dig. Det betyder nemlig, at du ikke skal finde en masse papirer frem for at kunne tage lånet. I stedet skal du bare sende en kopi af noget identifikation. Det kan være et pas eller et kørekort. Det kan også være en kopi af din opholdstilladelse i Danmark. Det kan også fungere som identifikation. Det vigtigste er, at dit navn og dit cpr-nummer fremgår.

Hvis du vil låne over 50.000 kroner uden dokumentation, skal du som regel medsende din seneste lønseddel. Det er en måde at tjekke, om du er i arbejde, og hvor mange penge du tjener. Du behøver dog ikke at lave en masse budgetter, finde gamle årsopgørelser eller andre dokumenter frem, når du låner uden dokumentation. Der er det nok med identifikation og eventuelt en lønseddel.

Hvis du ansøger om et lån uden dokumentation via computeren, er det som regel nok, at du skriver under med nem ID. På den måde får låneudbyderen automatisk alle de oplysninger, som han eller hun skal bruge. Det er med til at gøre processen med at låne endnu nemmere for dig. Lån penge uden nogen form for dokumentation findes selvfølgelig ikke – der tænkes typisk på, at du slipper for at finde lønsedlerne frem – men det klares jo via nem-id lån i dag.

Hvordan tager jeg et lån uden dokumentation?

Du kan enten låne penge uden dokumentation via nettet, eller du kan ansøge i bankens filial. Det nemmeste er klart at ansøge via nettet, da du som nævnt oven for kun skal bruge nem ID til at ansøge. Du behøver ikke at medsende nogen papirer, når du låner uden dokumentation. Der har låneudbyderen bare brug for at vide, hvem du er.

Her på 117banker.com vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig at tage et lån. Når du har fundet et lån, som du gerne vil have her på vores side, kan du klikke dig direkte herfra og ind på låneudbyderens side til at ansøge om lånet. Det gør, at processen bliver endnu nemmere og hurtigere.

Kan jeg tage et lån uden sikkerhed og dokumentation?

Du kan sagtens tage et lån, hvor du hverken skal stille sikkerhed for lånet eller vedhæfte nogen former for dokumentation. Det er derfor en god mulighed for dig for at tage et nemt lån. Du kan altid se på de forskellige krav, der bliver stillet til lånene, hvad du skal vedhæfte, og hvad du ikke skal, for at få lånet. På samme måde kan du også se, om du skal stille sikkerhed for lånet eller ej.

Er det en god ide at tage et lån uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed er ofte dyrere end andre lån, men de fleste lån her på siden er lån uden sikkerhed – nemlig forbrugslån, hurtiglån, quicklån og kviklån. Det er oftest den type lån, vi benytter når det er mindre beløb og lån som fx boliglån, når det er et meget stort beløb. Banker som fx Bank Norwegian har lån op til 500.000 kr. online, og kan være konkurrencedygtigt med din bank. Tjek og forhør dig med din bankrådgiver. Hvis du har råd til at betale for det, kan det selvfølgelig være en god ide at tage det, men det er altid en god ide at overveje, om det er de ekstra penge værd. Særligt hvis du har mulighed for at stille sikkerhed.

Hvis du ikke har mulighed for at stille sikkerhed, er der jo ikke noget at gøre. Hvis du skal bruge pengene fra lånet, er du jo nødt til at tage det – også selvom det bliver lidt dyrere. Der kan være mange situationer, hvor du har brug for et lån og er nødt til at gå på kompromis med, at det er lidt dyrt. Det kan for eksempel være, hvis din bil går i stykker, og du har brug for at købe en ny.

Når du tager et dyrere lån, er det dog altid en god ide at overveje, hvor dyrt det må være, for at det stadig er det værd for dig. Det er nemlig ikke sjovt at sidde med et lån, der er for dyrt. Det kan gøre dit liv rigtig surt fremad rettet.

Hvis du ikke har råd til at tage på ferie eller i biografen, fordi du skal betale af på dit lån, vil du nok fortryde, at du har taget et lån uden sikkerhed. Hvis du er nødt til at ændre på det, du spiser, eller du ikke har råd til at købe tøj, vil du nok også komme til at fortryde, at du tog et lån uden sikkerhed. Det handler derfor altid om at opveje prisen i forhold til, hvad du får ud af lånet.

Men hvis du har brug for din bil for at komme på arbejde, er du jo nødt til at tage et lån. Du er jo også afhængig af dit arbejde for at kunne betale af på lånet.

Hvad koster et lån uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed er generelt et dyrere lån end lån, hvor du stiller sikkerhed. Det betyder, at du både betaler højere renter og flere gebyrer for at tage lånet. Det skyldes, at banken ikke har sikkerheden i, at de kan sælge din bil eller dit hus, hvis du ikke kan betale.

Det er derfor altid en god ide at sammenligne de forskellige lån for at finde ud af, hvad det egentlig vil koste dig. Hvis renten er alt for høj, bør du måske overveje at stille sikkerhed for lånet, hvis du har mulighed for det. Ellers bør du i hvert fald lede efter et billigere lån.

Hvor kan jeg finde ud af, om jeg kan tage et lån uden sikkerhed?

Der er mange sider på nettet, hvor du kan se, om du kan tage et lån uden sikkerhed. Det gælder også her på 117banker.com. Som regel vil du se en præsentation af lånet, hvor der står, hvor meget du kan låne og til hvilken rente. Nedenunder med småt kan du så se, hvilke krav der er til dig, for at du kan tage lånet. Det kan for eksempel være, at du skal bo i Danmark, og at du skal have en vis alder for at tage lånet.

Det vil også være der, hvor der står, om du skal stille sikkerhed for lånet eller ej. Jo større et lån er, jo større er sandsynligheden også for, at du skal stille sikkerhed for det. Hvis du vil tage et mindre lån, er det slet ikke sikkert, at du behøver at stille sikkerhed for det. Generelt er kravene til dig, når du tager et mindre lån slet ikke lige så mange, som de ellers kan være.

Hvor stort et lån uden sikkerhed kan jeg tage?

Det er meget forskelligt, hvor stort et lån uden sikkerhed du må tage. Det kommer helt an på, hvad låneudbyderen føler sig tryg med. Som du kunne læse ovenfor, er det som regel muligt for dig at låne op til 50.000 kroner uden dokumentation. Det er et meget godt tal for, hvad der er realistisk, når du gerne vil tage et lån uden sikkerhed også.

Der er selvfølgelig nogle låneudbydere, der gerne vil låne dig mere, og hvis du har brug for mere, handler det selvfølgelig om at finde dem. En anden mulighed er, at du kan tage flere lån uden sikkerhed og så kombinere dem, så du får nok penge.

Men det korte svar er altså, at det er svært at svare på, hvor stort lån uden sikkerhed du kan tage.

Jeg vil gerne tage et lån uden krav

Når du låner penge i banken, vil de typisk spørge dig om, hvad du skal bruge pengene til. Derudover har de også nogle lån, som du kun må bruge på en ting. For eksempel kan du kun få et huslån til at købe et hus, og du må kun bruge et billån på at købe en bil. Det kan være irriterende at skulle stå til regnskab for, hvad du gerne vil bruge dine penge på. For når banken har givet dig lånet, er pengene jo dine.

Der er dog heldigvis også nogen steder, hvor de er ligeglade med, hvad du vil bruge dine penge på. Det gør det muligt for dig at tage et lån til lige præcis det, som du har lyst til. Det kan være en ny bil, et sommerhus, en fantastisk ferie jorden rundt eller at starte din egen virksomhed op. Du har rigtig mange muligheder, når du må bruge pengene på lige det, du vil.

Hvilke andre krav kan låneudbyderne stille til mig, når jeg vil tage et lån uden sikkerhed?

Det er meget forskelligt, hvilke krav låneudbydere stiller. Der kan være krav til, hvor gammel du må være for at tage et lån. Du skal altid være 18 år, når du tager et lån, men der kan være krav om, at du skal være ældre. Nogle låneudbydere kræver for eksempel, at du er 21 år eller 23 år, for at du kan låne penge hos dem.

De fleste låneudbydere har et krav om, at du bor i Danmark. Det skyldes, at det er nemmere for dem at få fat på dig på den måde. Det kan for eksempel være, hvis du ikke betaler til tiden.

Der kan også være krav om, at du ikke må være registreret i RKI. Det er registeret for dårlige betalere. Det giver næsten sig selv, at banker er ret modvillige i forhold til at låne ud til folk, der er dårlige betalere. Hvis du er registreret i RKI, behøver du dog ikke at fortvivle. Der er nemlig mulighed for, at du kan tage et lån uden sikkerhed alligevel.

Hvordan kan jeg låne penge uden krav?

Hvis du ikke lever op til et eller flere af de krav, der normalt bliver stillet til folk, der skal låne penge, kan det være en god ide for dig at lave noget research, så du kan finde frem til de låneudbydere, der gerne vil låne penge ud til dig. Hvis du ikke er 18 år endnu, er du desværre nødt til at vente, til du bliver 18 år med at låne penge. Det er nemlig et lovkrav, at du skal være 18 år. Det er derfor ikke et krav, som låneudbyderne kan vige fra.

For langt de fleste forbrugslån gælder, at låneudbyderen ikke har noget krav om, hvad du skal bruge pengene på. Så længe du tager et forbrugslån, kan du altså være rimelig sikker på, at du må bruge det på det, du vil. Her på 117banker.com kan du læse mere om de forskellige forbrugslån og finde det, der passer til dig.

En undtagelse i forhold til forbrugslån er samlelån. Det er lån, hvor du samler mange mindre lån til et stort lån. Det er forbrugslån, der er lavet til at betale de andre lån af. Renter og gebyrer tager derfor udgangspunkt i din situation med mange dyre lån. Et samlelån kan du altså ikke bare bruge på det, som du gerne vil. Men det kan du som nævnt med stort set alle andre lån.

Lån uden sikkerhed trods RKI

At få et lån uden sikkerhed er en ting. At få et lån uden sikkerhed på trods af, at du er registreret i RKI, er en helt anden ting. RKI er registeret for dårlige betalere. Det er altså i forvejen virkelig svært at få et lån, når du er registeret der. Hvis du vil have et lån uden sikkerhed, bliver det endnu sværere for dig.

Sikkerheden er jo netop låneudbyderens forsikring, hvis du ikke kan betale for dit lån. Hvis du er kendt for at være dårlig til at betale, vil der være virkelig få, der vil give dig et lån, når du ikke kan eller ikke vil stille den sikkerhed.

Men man skal aldrig sige aldrig, og hvis du har brug for pengene, er du jo nødt til at tage et lån. Du kan prøve at høre i den bank, hvor du er kunde, hvad du har af muligheder. Måske vil de være villige til at hjælpe dig, fordi du har alle dine andre lån hos dem.

Du kan også prøve at søge på nettet og for eksempel se her på 117banker.com for at finde ud af, hvad du har af muligheder for at tage et lån uden sikkerhed, når du er registreret i RKI.

Hurtigt lån – RKI ingen hindring

Hvis du har brug for et hurtigt lån, når du er registreret i RKI, kan det blive en svær øvelse for dig. Hvis du vil have et hurtigt lån uden sikkerhed, når du er registreret i RKI, bliver det endnu sværere for dig. Det vil nok være muligt for dig at finde et lån uden sikkerhed, når du er registreret i RKI, men det med at få det til at gå hurtigt, kan blive en ret svær øvelse.

Når du ikke er registreret i RKI, vil du dog typisk ikke have nogen problemer med at få et hurtigt lån uden sikkerhed. Der er mange lån, hvor du kan ansøge via nettet, få svar dagen efter og bare et par dage efter igen få pengene sat ind på din konto. På under en uge kan du altså tage et lån på 100.000 kroner eller mere til lige præcis det, du gerne vil bruge pengene på. Det kan være en god mulighed for dig.

Hvis du er registreret i RKI, er det en god ide, at du væbner dig med tålmodighed, når du skal til at låne penge. Også selvom det er nogle penge, som du egentlig skal bruge nu og her. Det kræver nemlig ofte lidt længere tid at få banker og låneudbydere overtalt til at låne dig pengene.

Sådan kan du tage et lån uden lønseddel

Hvis du skal tage et lille lån, har du typisk mulighed for at låne pengene uden at skulle vise hverken lønsedler eller årsopgørelser. Et lille lån bliver typisk regnet for at være et lån på under 50.000 kroner. Hvis du skal tage et lån i den størrelses orden, skal du typisk bare bruge din nem ID, når du søger via nettet, eller have en kopi af noget legitimation, når du søger nede i banken. Det er altså en meget nem og fleksibel løsning for dig.

Et lån på under 50.000 kroner er derfor også en god mulighed for dig, der ikke er i arbejde. Det kan være, hvis du er på SU, dagpenge eller på kontanthjælp. Hvis du slet ikke har en indtægt, er det en god ide, at du tænker dig om en ekstra gang, inden du tager lånet. Du skal jo også begynde at betale det af igen.

Hvis du skal låne mere end 50.000 kroner, vil du typisk skulle vise din seneste lønseddel. Du skal altså ikke finde dine lønsedler for det seneste år eller lignende. Det er bare den lønseddel, som du lige har fået fra din arbejdsgiver. Det er altså ikke et svært eller stort krav. Det kaldes, at du låner penge uden dokumentation. Ved meget store lån vil låneudbyderen som regel kræve mere dokumentation end bare legitimation og en lønseddel.

Sådan tager du et minilån uden sikkerhed

Hvis du skal tage et lille lån, som et minilån jo er, behøver du typisk ikke at stille sikkerhed for lånet. Et minilån er altså et nemt lån uden sikkerhed at tage.

Der kan være mange situationer, hvor du har brug for et minilån. Det kan for eksempel være til at købe en ny mobiltelefon for. Det kan også være, hvis du har svært ved at få enderne til at mødes sidst på måneden.

Som regel har du mulighed for at tage et gratis lån, når du bare skal tage et lille lån. Det er et introduktionslån, som nogle låneudbydere tilbyder, når det er første gang, at du låner penge hos dem. Med lånet betaler du hverken renter eller gebyrer. Det er derfor en god mulighed for dig for at få et billigt lån. Fordi lånet er så lille, behøver du som regel ikke at stille sikkerhed for det.

Lån 5000 kroner uden sikkerhed

Der kan være mange situationer, hvor du har brug for at låne 5000 kroner. Det kan for eksempel være, hvis du har brug for en ny computer eller en ny cykel. Så kan det være rart at få pengene. Hvis du ikke har mulighed for at stille sikkerhed, kan det være rart for dig at kunne tage et lån uden sikkerhed.

Når det er et så lille beløb, som 5000 kroner trods alt er, har du som regel mulighed for at låne dem uden at skulle stille sikkerhed for dem. Det vil sige, at du hverken skal stille sikkerhed i en lejlighed, et hus eller en bil. Du kan bare få lov til at låne dem.

Der er også mange steder, hvor du har lov til at låne 5000 kroner uden dokumentation. Det vil sige, at du ikke skal vedhæfte lønsedler, årsopgørelser eller andre papirer, der kan vise noget om, hvor mange penge du tjener.  Ønsker du fx at låne 75.000 kr, så kræver det mere dokumentation oftest.

Lån 20.000 uden dokumentation

Hvis du skal af sted på en længere rejse, men er i tvivl om, om du har sparet nok penge op til turen, kan det være en god ide, at du tager et lån på 20.000 kroner uden dokumentation. På den måde behøver du ikke at vise en masse papirer om, at du har en indkomst for at få lov at låne pengene.

Hvis du skal ud at rejse i længere tid, er det meget muligt, at du slet ikke har et job eller en indkomst, og så kommer det jo til at spænde ben for, at du kan låne pengene.

Som regel kan du låne op til 50.000 kroner uden nogen form for dokumentation på, at du har et arbejde. Det er derfor en god mulighed for dig for at finde de sidste penge til din rejse.

Det er også meget muligt, at du kan finde et lån på 20.000 kroner, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed for det. Hvis du ikke ejer en lejlighed eller en bil, kan det være svært at finde noget at stille som sikkerhed for lånet.

Hvis du skal tage et lån, hvor banken kræver, at du stiller sikkerhed, kan en mulighed være, at du får dine forældre eller en ven til at kautionere for dig. Når de kautionerer, betyder det, at de vil betale af på lånet, hvis du ikke kan.

Lån uden kreditvurdering

En kreditvurdering er en vurdering af, hvor god du vil være som kunde for en kreditor. Det er altså en vigtig del af, om du får lov til at låne pengene eller ej. Mange kreditorer laver en vurdering af dig, inden de vil låne dig pengene. Der tjekker de for eksempel, om du er registreret i RKI eller Debitorregisteret, der også er et register over folk, der for eksempel ikke har betalt afdrag på lån til tiden og derfor bliver regnet for dårlige betalere.

Hvis du er registreret i RKI, kan det som nævnt oven for være svært for dig at få et lån. Det er endnu sværere, hvis du gerne vil have et lån uden sikkerhed.

Der findes dog lån, hvor de ikke laver en kreditvurdering af dig. Hvis du er registreret i RKI eller Debitorregisteret, er det en god ide at holde øje med de lån, hvis du har brug for flere penge. Det kan være en god mulighed for dig.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved låne penge uden at stille sikkerhed?

Det vigtigste, som du skal være opmærksom på er, at det typisk bliver et lidt dyrere lån, når du ikke kan eller vil stille sikkerhed. Hvis du har mulighed for at stille sikkerhed, er det derfor værd at overveje, om du ikke alligevel skal gøre det. Hvis du ikke har nogen sikkerhed at stille, må du gøre op med dig selv, om det er det værd. Det vil det være i nogle situationer, hvor du virkelig har brug for pengene.

Lån uden sikkerhed er blot forbrugslån og hurtiglån uden pant. Derudover findes der lån uden dokumentation og dokumenter i større omfang.

Derudover er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det højst sandsynligt vil være meget svært for dig at tage et lån uden sikkerhed, når du er registreret i RKI eller Debitorregisteret. Det er nemlig registrene for dårlige betalere, og dine muligheder for at låne falder drastisk, når du er registreret der. Du vil som regel have mulighed for at tage et lån, hvis du kan stille sikkerhed, men et lån uden sikkerhed vil være meget besværligt.

Derudover er det en god ide, at du er opmærksom på, at det ofte er nemmere at tage et lille lån uden sikkerhed end et stort. Et lille lån vil typisk være på under 50.000 kroner. Hvis du låner et beløb, der ligger i den størrelses orden, har du både mulighed for at låne pengene uden at stille sikkerhed og uden at skulle vise dokumentation i form af lønsedler, årsopgørelser eller lignende.

Hvis du kun mangler få penge, er dine mulighed for at tage et lån uden sikkerhed altså gode. Hvis du har brug for et stort lån, er det ikke umuligt, men det kræver noget mere research.