AnnaFinans lån penge hurtigt med udbetaling i dag.
1 kommentar

AnnaFinans fakta, betingelser, vilkår og krav om lånet

AnnaFinans Lån - Ansøg om et lån hos Anna Finans hurtigt og enkelt i dag.

 

 

 

AnnaFinans lån og hurtiglån penge her og nu

AnnaFinans
Beløb

3.000 – 50.000 kr.

Løbetid

12 – 72 mdr.

Alder

18 år

ÅOP

23% – 69,10%

Vurdering

3/5 (21 stemmer)

Svar på låneansøgning indenfor 30 sekunder. Underskriv med NemID og få udbetalt dit lån allerede idag.
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du kan dokumentere din indtægt.
Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 14,71%-26,08%. ÅOP 20,5%-32,7%. Kreditomkostninger: 22.023-35.647 kr. Samlet 62.023 – 75.647 kr. Maks. ÅOP: 69,1%.

Om AnnaFinans

Anna Finans er en online service, som skal gøre det nemmere for danskerne at finde det helt rigtige lån og finansiering. Finansiering udbydes i samarbejde med Basisbank A/S. Bag AnnaFinans.dk er koncernen Draivi Media Oy, Helsinki, Finland. Det er også Draivi Media, der står bag andre lånetjenester som fx Arcadia Finans (arcadiafinans.dk). Modellen er den samme om at hjælpe danskerne med at få et lån, men hos AnnaFinans kan du låne op til 50.000 kr. og via Arcadia Finans kan du låne helt op til 400.000 kr.

Lån via AnnaFinans

Lån penge via AnnaFinans, kan være det rigtige for dig. Du har mulighed for at låne penge allerede fra du er 18 år gammel. Du får svar på din ansøgning inden for 30 sekunder, så det går lynstærkt, og vi anbefaler, at du lige sover på beslutningen inden du endelig binder dig til aftalen. Tjek lånedokumenterne igennem godt inden du underskriver med dit nemid. Bemærk, at du selvfølgelig har 14 dages fortrydelsesret, når du låner via Anna Finans eller andre online lån.

AnnaFinans lån og kontantlån

Du kan låne fra 3.000 kr. og op til 50.000 kr. hos AnnaFinans. Afdragsperioden er valgfri mellem 1 år og 6 år. For at kunne få et Anna Finans lån, skal du:

  1. Være fyldt 18 år.
  2. Du skal kunne dokumentere din indtægt.
  3. Du må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information).
  4. Du må heller ikke være registreret i Debitorregistret.

Generelt, når du ønsker at låne penge og i det hele taget, så kan vi anbefale dig at lægge et budget, så du får overblik over din økonomi. Når du har lagt et budget, så kender du indtægter og udgifter – og du kan finde besparelser, der måske overflødiggøre lånoptagning eller gør det muligt at afdrage hurtigere på dit lån fra annafinans.dk. Hvis du skal bruge hjælp til at lægge et budget, så kan du finde en gratis skabelon hos Nordiclån, der er en anden låneudbyder. Klik på linket for at læse mere om Nordiclåns budgetskabelon og for at klikke dig videre til deres lån og budget.

AnnaFinans lån. Lån penge hurtigt i dag med pengene på kontoen idag.

Fordele med et lån fra AnnaFinans

Der er flere fordele ved et AnnaFinans lån. Når du skal låne penge, så kan du have forskellige behov for hastighed på udbetaling og pris. Nogle af Anna Finans lånets fordele er:

  • Det er lynhurtigt at udfylde en låneansøgning online.
  • Du får svar på din låneansøgning inden for 30 sekunder.
  • Du kan underskrive med dit NemID.
  • Du kan få udbetalt pengene på din konto allerede i dag. Det er således ikke i kategorien kviklån, hvor der er 2 dages betækningstid, da afbetalingsperioden er fra 12 måneder til 72 måneder

Ulemper ved AnnaFinans quicklån

Ulempen ved hurtige hurtiglån er prisen. Låneudbyderne af denne type ekspreslån påtager sig en større risiko end hvis du vil låne penge i din bank, hvor de kender dig bedre og tager sig længere tid til at vurdere din betalingsevne. Hastigheden er således positivt, hvis du skal bruge pengene hurtigt, men negativt, hvis du lige så godt kunne have ventet nogle uger på at få pengene udbetalt via din bank eller andet banklån. Det er dog ikke sikkert, at du kan få et billigere lån i bankerne i forhold til et lån hos AnnaFinans, men hvis du har tid, så indhent lånetilbud fra begge steder og vælg det bedste lånetilbud. Det er jo uforpligtende og gratis at få lånetilbud og husk at du har 14 dages fortrydelsesret.

Anmeldelse af AnnaFinans og vurdering af deres lån

AnnaFinans lån er en låneservice, hvor BasisBank står bag finansieringen. For mange er det en jungle at skulle låne penge, da der er så mange udbydere. Derfor eksisterer 117Banker for at gøre det nemt at sammenligne lån. Og derfor kan Anna Finans låneservice være det rigtige for dig. På 117Banker finder du anbefalinger og vurderinger af AnnaFinans. Du kan også selv vurdere og anmelde annafinans.dk. På Trustpilot har endnu ingen anbefalet annafinans.dk, så her er der ikke hjælp at hente. Måske skulle du udfylde en anbefaling hos Trustpilot.dk, hvis du har kendskab til lånet.
Ellers så er der med Annafinans og lignende hurtiglån og quicklån en højere pris for at låne penge, fordi det går stærkt og långiver derfor påtager sig en større risiko. Det skal med i dine overvejelser om du vil have et lån via Anna Finans eller om du kan finde et billigere alternativt her på 117Banker eller i en bank. Indhent flere tilbud. Du kan sammenligne Annafinans med andre online lån her på siden og du kan læse mere om andre lån – fx Bank Norwegian der er en norsk bank med konkurrencedygtige priser på lån (og mulighed for medansøger, så du kan få en bedre rente eller låne til at samle din gæld med et samlelån hos Banknorwegian.dk).

AnnaFinans kontakt og adresseoplysninger

AnnaFinan
Draivi Media Oy
PB 215
00101 Helsinki
info@annafinans.dk
Momsnummer: FI24645516
Annafinans.dk

Resumé:
Anmeldt den:
Låneselskab:
AnnaFinans lån
Bedømmelse:
41star1star1star1stargray

— One Comment —

Comments are closed.