Her kan du se, hvordan andre har vurderet de finansielle virksomheder, der sammenlignes på siden. Brugeranmeldelserne kan være en ekstra faktor i din beslutning om valg af tilbud. Vi anbefaler, at du primært baserer din beslutning på årlige omkostninger i procent, samlede kreditomkostninger, ønsket løbetid, lånebeløb og andre hårde fakta, og laver en sammenligning af disse fakta på tværs af låneudbydere via vores sammenligningstjeneste. Du kan også selv give din vurdering af et eller flere firmaer, ved at klikke på stjernerne ud for virksomheden. Du kan vurdere kreditselskabet på: helhedsvurdering, service og vilkår. Tak for hjælpen.

LångiverHelhedsvurderingServiceVilkårAnsøg her
4.19 Bank Norwegian
Bank Norwegian
4.19

4/5 (59 stemmer)

'4.44'

4/5 (43 stemmer)

'4.87'

5/5 (43 stemmer)

Nyhed: Få svar med det samme. Skriv under med dit NemID. Hurtig udbetaling. Har du medansøger, så øges chancen for at få lånet og få en lavere rente.Læs mere
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du bor i Danmark. Har fast arbejde. Dansk CPR-nummer. Sund økonomi.
Eks: 65.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 8,99%-26,81%. ÅOP 10,33%-28,36%. Kreditomkostninger: 17.367-49.259 kr. Samlet 81.417 - 113.309 kr. Maks. ÅOP 38,78% ved 25000 kr.
3.96 Nordiclån
Nordiclån
3.96

4/5 (53 stemmer)

'3.98'

4/5 (41 stemmer)

'4.00'

4/5 (40 stemmer)

Lynhurtig udbetaling - få 50.000 kr. i dag. Lån helt enkelt. Fast lav rente. Fast månedlig ydelse. Betal ud, når du vil.Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Bo i Danmark. Have fast arbejde.
Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 8,73%-26,08%. ÅOP 12,38%-46,36%. Kreditomkostninger: 13.043-33.655 kr. Samlet 53.043 - 73.655 kr. Maks. ÅOP: 46,36%.
3.88 Leasy Minilån
Leasy Minilån
3.88

4/5 (28 stemmer)

'3.97'

4/5 (16 stemmer)

'3.94'

4/5 (18 stemmer)

Nyhed: Minilån på op til 10.000 kr. Lånet kan indfries før tid uden gebyrer. Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI. Fast indtægt.
Eks: 10.000 kr o/3 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 15,89%-33,5%. Kreditomkostninger: 2.450-5.121 kr. Samlet 12.450-15.121 kr. Maks. ÅOP: 33,5%.
3.07 Sparxpres
Sparxpres
3.07

3/5 (33 stemmer)

'3.00'

3/5 (29 stemmer)

'3.11'

3/5 (27 stemmer)

Hos Sparxpres kan du låne op til kr. 50.000 hurtigt og nemt, under ordnede forhold.Læs mere
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Din indkomst min. 125.000 kr.
Eks: 30.000 kr o/5 år. Variabel årlig debitorrente 19,56%. ÅOP 25,18%. Kreditomkostninger: 20.404 kr. Samlet 50.408 kr. Maks. ÅOP: 74,83%.
3.83 Santander Privatlån Plus
Santander Privatlån Plus
3.83

4/5 (35 stemmer)

'3.89'

4/5 (30 stemmer)

'4.00'

4/5 (29 stemmer)

Santander Privatlån Plus: Ansøg på 5 minutter og få hurtigt svar med NemID.Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Indkomst min 240.000 kr./år
Eks: 140.000 kr o/6 år. Variabel årlig debitorrente 3,9%-9,95%. ÅOP 5,35%-11,51%. Kreditomkostninger: 23.506 – 51.812 kr. Samlet 163.506 kr – 191.812 kr. Maks. ÅOP: 11,51%. Fortrydelsesret 14 dage.
3.79 Santander Privatlån
Santander Privatlån
3.79

4/5 (38 stemmer)

'3.93'

4/5 (26 stemmer)

'3.92'

4/5 (26 stemmer)

Santander Privatlån Lån hurtigt, nemt og sikkert hos Santander.Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret.
Eks: 30.000 kr o/4 år. Variabel årlig debitorrente 9,95%-18,95%. ÅOP 11,85%-20,84%. Kreditomkostninger: 7.402 – 13.119 kr. Samlet 37.402 kr – 43.119 kr. Maks. ÅOP: 20,84%.
3.47 Ferratum Kredit
Ferratum Kredit
3.47

3/5 (51 stemmer)

'3.11'

3/5 (38 stemmer)

'3.11'

3/5 (36 stemmer)

Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage. Tilbud om rentefrihed gælder kun hvis pengene tilbagebetales inden 30 dage. Underskriv med NemID. Du modtager pengene med rekordfart!Læs mere
Krav: Du skal være mindst 23 år og ikke registreret i RKI eller Debitorregistreret. Dansk bopæl og cpr-nr.
Eks: 10.000 kr o/1 år. Fast årlig debitorrente 94,91%. ÅOP 124,22%-381,34%. Kreditomkostninger: 7.598-28.134 kr. Samlet 17.547-38.134 kr. Maks. ÅOP: 381,34%.
3.10 LånLet
LånLet
3.10

3/5 (38 stemmer)

'3.05'

3/5 (34 stemmer)

'3.04'

3/5 (33 stemmer)

Hurtigt svar på din ansøgning. Lån op til 75.000 kr. Underskriv med NemID. Pengene på kontoen i morgen.Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Bopæl i Danmark. Fast indtægt.
Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 14,85%-29,85%. ÅOP 20,7%-36,8%. Kreditomkostninger: 22.197-40.216 kr. Samlet 62.197-80.216 kr. Maks. ÅOP: 36,8%. Fortrydelsesret 14 dage.
3.46 Leasy Kontantlån
Leasy Kontantlån
3.46

3/5 (27 stemmer)

'3.17'

3/5 (17 stemmer)

'3.12'

3/5 (17 stemmer)

Leasy Kontantlån. Hurtig svar på ansøgning. Hurtigt med NemID.Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret.
Eks: 25.000 kr o/3 år. Fast årlig debitorrente 26,08%. ÅOP 30,34%. Kreditomkostninger: 25.393 kr. Samlet 50.393 kr. Maks. ÅOP: 39,28%.
3.54 D:E:R Privat Finans
D:E:R Privat Finans
3.54

4/5 (38 stemmer)

'3.95'

4/5 (31 stemmer)

'4.05'

4/5 (31 stemmer)

Flere muligheder for lån hos D:E:R - Privatlån Plus, PauseLån, Lånebevis eller ProduktFinans.Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Fast indtægt.
Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 13,62%-30,95%. Kreditomkostninger: 14.409-33.655 kr. Samlet 54.409-73.655 kr. Maks. ÅOP: 30,95%.
2.98 Selene Finans
Selene Finans
2.98

3/5 (36 stemmer)

'3.00'

3/5 (35 stemmer)

'3.09'

3/5 (35 stemmer)

Ansøg med det samme og få pengene i dag. Indfri lånet, når du vil (det koster ikke ekstra). Få Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Fast bopæl i Danmark. Fast indtægt.
Eks: 40.000 kr o/5 år. Variabel debitorrente 9,99%-26,08%. ÅOP 15,5%-32,7%. Kreditomkostninger: 16.493-35.647 kr. Samlet 56.493 - 75.647 kr. Maks. ÅOP: 32,7%.
3.78 Bank Norwegian <strong>Kreditkort</strong>
Bank Norwegian Kreditkort
3.78

4/5 (35 stemmer)

'3.85'

4/5 (21 stemmer)

'4.00'

4/5 (21 stemmer)

Kreditkortet uden årsafgift. Varekøb er gebyrfrie. Op til 45 dages gratis kredit. Op til 100.000 kr. i kredit. Gratis rejse- og afbestillingsforsikring. 5% CashPoints på LowFare-billetter og 20% på Flex-billetter. Vælg din egen PIN-kode!Læs mere
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du bor i Danmark. Har fast arbejde. Dansk CPR-nummer. Sund økonomi.
Eks: 15.000 kr o/1 år. Fast årlig debitorrente 19,99%. ÅOP 21,93%. Kreditomkostninger: 1.673 kr. Samlet 16.673 kr. Maks. ÅOP: 21,93%.
3.91 Modus Finans
Modus Finans
3.91

4/5 (47 stemmer)

'3.94'

4/5 (36 stemmer)

'4.03'

4/5 (36 stemmer)

Danmarks nyeste lån med lynhurtig udbetaling. Du kan vælge 2 afdragsfrie måneder om året og dermed få mere luft i økonomien. Ansøg nemt, hurtigt og sikkert med NemID.Læs mere
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du har fast arbejde og bor i Danmark. Du kan dokumentere din indtægt.
Eks: 50.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 13,47%-30,69%. Kreditomkostninger: 18.540-43.870 kr. Samlet 68.540 - 93.870 kr. Maks. ÅOP: 30,69%.
3.25 AnnaFinans
AnnaFinans
3.25

3/5 (41 stemmer)

'3.25'

3/5 (35 stemmer)

'3.25'

3/5 (35 stemmer)

Svar på låneansøgning indenfor 30 sekunder. Underskriv med NemID og få udbetalt dit lån allerede idag.Læs mere
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du kan dokumentere din indtægt.
Eks: 40.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 14,71%-26,08%. ÅOP 20,5%-32,7%. Kreditomkostninger: 22.023-35.647 kr. Samlet 62.023 - 75.647 kr. Maks. ÅOP: 69,1%.
2.90 Turbolån
Turbolån
2.90

3/5 (37 stemmer)

'2.78'

3/5 (35 stemmer)

'2.73'

3/5 (34 stemmer)

Få svar med det samme. Udbetaling inden for 24 timer - og ofte med det samme. Underskriv sikkert med NemID. Læs mere
Krav: Du må ikke være registreret i RKI, Experian eller Debitorregistreret. Du er dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse. Du har NemID, email og dansk telefonnummer og bankkonto. Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse.
Eks: 5.000 kr o/4 mdr. med betalingskort. Debitorrente 759,79. ÅOP 759,79%. Kreditomkostninger: 2.160,2 kr. Samlet 7.675,68 kr. Maks. ÅOP uden betalingskort: 3.197,74%
3.30 NUPP Lån
NUPP Lån
3.30

3/5 (28 stemmer)

'3.08'

3/5 (24 stemmer)

'3.91'

4/5 (23 stemmer)

Lån op til 6.000 kr. rentefrit de første 60 dage! Få svar på ansøgningen med det samme. Basisbank A/S står bag finansieringen af lånet.Læs mere
Krav: Ansøger må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret.
Eks: 6.000 kr o/3 år. Debitorrente 26,08% (variabel). ÅOP 36,7%. Kreditomkostninger: 3.875 kr. Samlet 9.875 kr. Maks. ÅOP: 130,1%. Fortrydelsesret 14 dage på alle lån.
3.77 Føniks Privatlån
Føniks Privatlån
3.77

4/5 (13 stemmer)

'3.87'

4/5 (10 stemmer)

'3.90'

4/5 (10 stemmer)

Samme lave rente til alle. Ansøg uforpligtende. Underskriv med NemID. Op til 100.000 kr. indsat direkte på din bankkonto.Læs mere
Krav: Ansøger må ikke være registreret i RKI. Ansøger kan dokumentere sin indtægt.
Eks: 40.000 kr o/6 år. Fast årlig debitorrente 16,9%. ÅOP 20,51%. Kreditomkostninger: 26.966 kr. Samlet 66.966 kr. Maks. ÅOP: 26,5%. Fortrydelsesret 14 dage.
4.13 SPARGO FINANS
SPARGO FINANS
4.13

4/5 (22 stemmer)

'3.93'

4/5 (15 stemmer)

'3.93'

4/5 (14 stemmer)

Ingen skjulte gebyrer. Lav rente. Betal ud, når du vil. Underskriv med NemID. Få hurtigt svar. Ansøgningen er uforpligtende. Du accepterer først lånet, når du underskriver en aftale.Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI. Kan dokumentere indtægt.
Eks: 20.000 kr, o/3 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 27,16% - 46,35%. Geb. 1.600 kr. Kreditomkostninger: 2.725 - 4.434 kr. Samlet 22.725 - 24.434 kr. Maks. ÅOP: 46,36%.
4.00 Lendme
Lendme
4.00

4/5 (21 stemmer)

'3.92'

4/5 (15 stemmer)

'3.91'

4/5 (14 stemmer)

Med én ansøgning får du tilbud på lån fra flere banker. Det kan være en fordel at ansøge om et lån med en medansøger. Formidler låneansøgninger til Nordea, Basisbank A/S, Ekspres Bank og Resurs Bank.Læs mere
Krav: Du har en sund økonomi. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Du skal have et cpr-nummer og være registreret i folkeregisteret.
Eks: 130.000 kr o/3 år. Variabel debitorrente 9%. ÅOP 10,18%. Etb. 6.500 kr. Samlet 204.574 kr. Maks. ÅOP: 18,52%.
3.15 Vivus
Vivus
3.15

3/5 (26 stemmer)

'3.00'

3/5 (19 stemmer)

'3.00'

3/5 (19 stemmer)

NYHED: Låne op til 6.000 kroner rentefrit i 30 dage (første lån). Fleksibel kassekredit. Du bestemmer selv, hvornår du vil indfri kreditten. Hurtig og enkel oprettelse.Læs mere
Krav: Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. NemID, e-mail, telefon og bankkonto. Du er dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse.
Standardeks. Tilbud kun på første kredit. Ved udnyttelse af kredit i 3 mdr.: 6.000 kr o/3 mdr. Minimumsbetaling 1.200/måned, årlig fast debitorrente 243,3%. ÅOP 791,6%, kreditomk. 2.400 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8.400 kr. Maks. ÅOP: 791,6%. Fortrydelsesret 14 dage.
4.00 Lendon (Kassekredit)
Lendon (Kassekredit)
4.00

4/5 (5 stemmer)

'4.00'

4/5 (5 stemmer)

'3.00'

3/5 (5 stemmer)

Det tager ét minut at ansøge og få en kassekredit på op til 15.000 kr. Nye kunder får 30 dage rentefrit. Betal kun månedlige renter indtil indfrielsen.Læs mere
Krav: Du må ikke være registreret i RKI/Debitorregistret. Du skal have dansk CPR-nummer, adresse og bankkonto og har NemID, email og telefonnummer samt Dankort, Mastercard eller Visa.
Eks: 15.000 kr. o/3 mdr. Fast årlig debitorrente 152,16%. ÅOP 152,16%. Kreditomkostninger 2.700 kr. Samlet 17.700 kr. Maks. ÅOP: 152,16%.
4.00 Kronelån (kassekredit)
Kronelån (kassekredit)
4.00

4/5 (5 stemmer)

'4.00'

4/5 (5 stemmer)

'3.00'

3/5 (5 stemmer)

En fleksibel kassekredit med hurtig udbetaling.Læs mere
Krav: Du må ikke være registreret i RKI, Debitorregisteret eller Kreditregisteret. Du skal have dansk CPR-nummer, adresse og bankkonto og have NemID, email og telefonnummer.
Eks: 15.000 kr. o/3 mdr. Fast årlig debitorrente 228%. ÅOP 706,4%. Kreditomkostninger 8.550 kr. Samlet 23.550 kr. Maks. ÅOP: 706,4%.
3.00 Kassekreditten (Kassekredit)
Kassekreditten (Kassekredit)
3.00

3/5 (4 stemmer)

'3.00'

3/5 (4 stemmer)

'3.00'

3/5 (4 stemmer)

Du får hurtigt svar på din ansøgning og modtager pengene inden for én hverdag.Læs mere
Krav: Du er ikke registreret i RKI/Debitorregistret. Du har dansk CPR-nr. og folkeregisteradresse. Aktiv e-mail. Dansk mobiltelefonnummer, bankkonto og NEMid. Du skal give adgang til skatteoplysninger via e-skat..
Eks: 10.000 kr. o/12 mdr. Etb. omk. 495 kr. ÅOP 319,7%. Kreditomkostninger: 15.495 kr. Samlet 25.495 kr. Maks. ÅOP: 339,8%.

Konsekvenserne, hvis du ikke overholder låneaftalen og tilbagebetalingsfristerne

Konsekvenserne økonomisk kan blive store, hvis du ikke overholder aftalerne om afdrag på gælden. I første omgang bliver der typisk sendt rykkere med rykkergebyrer og ekstra administrationsomkostninger, hvis du overskrider en betalingsfrist. Får du ikke styr på tilbagebetalingen, så kan der kommer yderligere omkostninger på dit lån – fx omkostninger til inkasso og eventuelt til en retsag. Derudover kan og vil långiveren registrere dårlige betaler i fx RKI-registeret eller Debitorregisteret over dårligere betaler. Det umuliggør stort set optagelse af lån fremover indtil denne registrering er fjernet igen. Hvis du får problemer med at afdrage på gælden, skal du derfor straks kontakte långiveren og forsøge at få en aftale om udskydelse af betalingsfristen eller få fx lagt lånet om til mindre afdrag – men over en længere periode, hvis det gør det mere realistisk, at du kan overholde betalingsfristerne for afdrag. Lad under ingen omstændigheder bare tingene køre af sporet, da konsekvenserne er så store ved det.

Anmeldelser og vurderinger og redaktionelle omtaler

Her på 117Banker kan du i ovenstående se anmeldelser af de enkelte låneudbydere. Ønsker du at finde kontaktoplysninger, adresseoplysninger og firmabeskrivelser, så skal du benytte søgefunktionen og søge efter firmanavnet. Låneudbyderne, bankerne, finansieringsselskaberne og kreditselskaberne har eller får alle en redaktionel gennemgang. Du kan fx læse mere og låneegenskaber og virksomhederne bag Bank Norwegian, Modus Finans og Acceptlån her. Du kan også finde disse redaktionelle omtaler af firmaerne under ‘Låneudbydere’. Vi vil forsøge, at beskrive alle banker og låneudbydere samt private label låneudbydere, hvor eksempelvis Ikano Finans eller Ekspres Bank, står bag. Et eksempel på det er JYSK Ekspreslån. Vi håber, du finder den information, du søger efter.