117banker, 117banker.com, 117banker.se
Per Petersen No Comments

Det er alltid en god idé å sammenligne ulike lånetilbud før man velger å søke om et lån. Det finnes utallige tilbud å velge mellom og du kan velge om du vil låne penger online, i banken eller i forretningen hvor du handler.

På denne siden sammenligner vi mulighetene dine for å oppta et raskt og enkelt online lån:

 1. Velg en lånekategori i menyen. Kanskje behøver du kun å låne et mindre beløp, uten ønske om å se de større lånene, og derfor velger du eksempelvis smålån.
 2. Se gjennom låneoversikten og se om det finnes lånetilbud som du ønsker å søke om – det er både gratis og uforpliktende. Du binder deg først når du velger å akseptere et lånetilbud.
 3. Vurder følgende når du sammenligner lån:
  1. Alder (må du f.eks. være fylt 25 år)
  2. Lånebeløp
  3. Nedbetalingstid
  4. Vilkår og priser
  5. Krav om inntekt, økonomi, statsborgerskap, jobbsituasjon, etc.
 4. Søk om et lån når du har utført en sammenligning.
 5. Aksepter det beste tilbudet.

Slik fungerer den overordnede låneprosessen hos 117banker, men vi er klar over at det finnes utallige tilbud og at det hele kan være vanskelig å gjennomskue. Av den grunn finnes det ytterligere muligheter som gjør det enklere å finne frem til det helt riktige lånet via hjemmesiden vår.

 1. Les brukeranmeldelsene. Hvordan har andre personer bedømt de ulike firmaene som tilbyr lånene?
 2. Sorter i listene slik at de blir mer relevante for dine lånebehov ved å klikke på låneoversiktens tabelloverskrifter.
 3. Bruk filteret til å fjerne irrelevante lånetilbud.
 4. Du kan også velge å benytte søkefunksjonen til å finne et lånetilbud (uforpliktende tilbud lån), artikler om ulike långivere eller finansielle emner.

Fyll ut en søknad og motta et lån

For å låne penger må man utfylle en lånesøknad til hvert lån man søker om. Noen lån er enkle å søke om, andre stiller større krav til dokumentasjon. Ofte er det slik at der hvor det stilles større krav til søkeren er långivers risiko mindre, og denne har derfor mulighet (ikke alltid) til å tilby lånet billigere enn når det stort sett ikke stilles krav.

Har du har fylt ut en lånesøknad én gang kjenner du til prosessen og kan gjøre det hurtigere ved neste anledning. Det er naturligvis en god idé å søke om mer enn kun ett tilbud da det både er gratis og uforpliktende i tillegg til at du gir deg selv et bedre sammenligningsgrunnlag. Da ulike långivere stiller forskjellige krav kan det hende at du vil oppleve at å få avslag enkelte steder og aksept andre. Dersom du blir akseptert alle steder er det «bare» å velge det beste tilbudet. Du må ikke akseptere begge søknadene dersom dette ikke var intensjonen fra start. Husk at lånene skal betales tilbake og det er aldri like morsomt som å motta pengene.

Sammenlign brukeranmeldelser

Benyttet du brukeranmeldelsene når du sammenlignet lånene? Fant du et godt lån? Er du fornøyd med långiver? Eller har du gjort deg andre erfaringer med én eller flere av långiverne på siden? I så fall kan du hjelpe andre på vei ved å gi en karakter til de aktuelle långiverne under «Anmeldelser». Du kan vurdere kredittfirma, banker og finansieringsselskap på service, vilkår og en generell helhetsvurdering. Takk for hjelpen.

Forslag til bedre sammenligning av lån

Hvis du synes det har vært vanskelig å finne det riktige lån, eller dersom du sitter med en god idé til hvordan vi kan bli enda bedre, er du velkommen til å sende oss en beskjed via kontaktskjemaet under «Om oss». Det samme gjelder hvis du mangler informasjon eller kommer over opplysninger som ikke er oppdaterte. Vi arbeider hardt for å gjøre 117banker til Skandinavias beste sted å sammenligne lån og kredittkort.