117banker sammenligner finansielle produkter i Skandinavien. Vi har fokus på lån og kreditkort i Danmark, Sverige og Norge. Vi hedder 117banker, fordi der findes et hav af banker, finansieringsselskaber og kreditselskaber i norden.

lån penge hurtigt idag her og nuVi hjælper dig med at få overblik over dine muligheder for et lån eller kreditkort. Du finder nemt et godt tilbud via 117banker:

  • Du kan vælge en kategori i menuen, og få vist den type lån eller kreditkort, du søger efter
  • Du kan sortere direkte i listen med lånetilbud
  • Du kan benytte filteret, så du kun får vist de lån eller kreditkort, der er relevante for dig.
  • Du kan tjekke top10 låneoversigten ud
  • Du kan se brugeranmeldelser af lån og lånetilbud. Du kan også selv vurdere lån og kreditkort.
  • Du kan benytte søgefunktion, hvis du søger noget specifikt eller vil guides igennem låneprocessen.
  • Du kan se vores vurdering på en skala fra 0-10 direkte i låneoversigten. Denne vurdering er blandt andet baseret på, hvor hyppigt brugerne ansøger om det specifikke lån eller kreditkort.

Der er mange muligheder for at blive guidet til det bedste tilbud. Hvis du har været glad for vores gratis tjeneste, og vi har hjulpet dig igennem låneprocessen, så må du gerne sige det videre til dine venner og familie. Det kan du gøre ved at klikke på Facebook, Twitter eller G+ ikonerne øverst til højre.

Det er gratis og uforpligtende at bruge 117banker

Vi er en gratis prissammenligningstjeneste, som du helt uforpligtende kan benytte. Vi bestræber os på at have et meget bredt udvalg af lånetilbud og kreditkorttilbud, så du kan nøjes med at tjekke tilbud her på siden. Såfremt du finder et godt tilbud, så klik på knappen, og vi sørger for, at du sikkert og nemt bliver stillet direkte til ansøgningen hos den valgte bank eller finansieringsselskab. Vi holder tjenesten gratis ved, at vi modtager en betaling, såfremt vores brugere vælger et produkt på listen. Prisen på produktet er den samme uanset om man finder det på vores tjeneste eller går direkte til låneudbyderen.

Det er hurtigere og det er nemmere med 117banker

I stedet for at benytte vores hjemmeside, kan du enten gå direkte til en låneudbyder eller selv besøge alle låneudbyderne og lave en liste over tilbud. Det er de færreste, der har lyst til at bruge så meget tid på låneprocessen. Derfor er vi en hurtig vej til at finde et bedre tilbud på et lån eller kreditkort – især, hvis det skal gå lidt hurtigt.

Fejl og mangler på siden eller gode ideer

Hvis du opdager fejl på hjemmesiden, så skriv til os. Du kan benytte kontaktformularen nedenfor. Vi vil lige gøre opmærksom på, at vi ikke udlåner penge eller udsteder kreditkort. Vi sammenligner lån og kreditkort, så processen bliver hurtig og nem for dig. Skal du have fat i låneudbyderen kan du enten:

  1. Finde dem i låneoversigterne her på siden og klikke dig videre via knappen
  2. Finde deres kontaktoplysninger (fx på din sidste betaling) og kontakte dem via telefon eller email – eller sitet.

Vi håber, at vi har hjulpet dig videre. Hvis du benytter kontaktformularen, så bestræber vi os på at besvare din email hurtigst muligt – helst samme hverdag.

117Banker.com – Åbyvejen 26 – 5881 Skårup – Danmark

Miljøinitiativer:
Miljøvenligpakning

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Emne

Besked