Modus Finans Lån penge hurtigt og nemt med afdragsfrie måneder
7 kommentarer

Modus Finans vilkår, betingelser, pris, løbetid, ÅOP, vurdering mm:

Modus Finans lån med afdragsfrihed. Låne penge hurtigt hos ModusFinans.

Modus Finans
Beløb

10.000 – 50.000 kr.

Løbetid

12 – 80 mdr.

Alder

20 år

ÅOP

13,47% – 30,69%

Vurdering

4/5 (37 stemmer)

Nyhed

Danmarks nyeste lån med lynhurtig udbetaling. Du kan vælge 2 afdragsfrie måneder om året og dermed få mere luft i økonomien. Ansøg nemt, hurtigt og sikkert med NemID.
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du har fast arbejde og bor i Danmark. Du kan dokumentere din indtægt.
Eks: 50.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 9,9%-26,08%. ÅOP 13,47%-30,69%. Kreditomkostninger: 18.540-43.870 kr. Samlet 68.540 – 93.870 kr. Maks. ÅOP: 30,69%.

Ønsker du at ansøge om Modus Finans, så klik på ‘Ansøg her’ ovenfor eller find lånet i låneoversigterne. Alternativt kan du finde Modus Finans lånet i låneoversigterne, som du kommer til ved at vælge en lånekategori i menuen. Her kan du også sammenligne Danmarks nye lån ’Modus Finans’ med andre online lån. Hvis du vil låne penge hurtigt online, så er Modus Finans en god ny mulighed. Lånet har en lynhurtig sagsbehandling og hurtig udbetaling af pengene til din konto. Bemærk, at det blandt andet kan gennemføres og udbetales hurtigt, fordi du ansøger og underskriver med NemID og pengene overføres til din bankkonto.

ModusFinans lånets egenskaber:

 • Lån mellem 10.000 og 50.000 kr
 • Lån over 12 – 80 måneder
 • Danmarks nyeste lån med lynhurtig udbetaling. Du får pengene på kontoen den dag, som lånet bliver godkendt – eller senest dagen efter.
 • Pris standardeksempel: 50.000 kr o/5år. ÅOP 13,47% – 30,69%. Samlet beløb 68.540 – 93.870 kr.
 • Årlige omkostninger i procent (ÅOP) ligger altså mellem 13,47% – 30,69%.
 • Du kan vælge 2 afdragsfrie måneder hvert år. Bemærk, at det selvfølgelig udskyder tilbagebetalingsperioden og det bliver dyrere i kreditomkostninger af samme årsag. Men hvis du ved, at fx december og juli er pressede måneder, så kan det være det rigtige for dig med et lån fra Modus Finans. Det kan du bedst selv vurdere ud fra din økonomiske situation.
 • ModusFinans lån er et lån uden sikkerhed, hvor du helt selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til.
 • Udfyld nemt en online låneansøgning hurtigt. Du får svar inden for en time, hvis du ansøger mellem kl. 8 og 22.

Modus Finans stiller krav til dig som ansøger

Når du ansøger om et Modusfinans lån, så må du ikke være registreret i RKI eller i Debitorregistret. For at få et lånetilbud skal du også have fast arbejde og bo i Danmark. Derudover kan der stilles krav om, at du dokumenterer din indtægt fx med årsopgørelse fra Skat eller med lønsedler. Det er dog helt standard.

L’easy koncernen står bag Danmarks nye lån Modus Finans

Du er i helt sikre hænder, når du optager et ModusFinans lån. Bag lånet står L’easy koncernen nemlig. De har en meget lang tradition som långiver i Danmark, Sverige og Norge (blandt andet med produkter som Thorn, Leasy, D:E:R, Fokuslån, Kliklån). Derfor er låneprocessen måske også markedets nemmeste og hurtigste at komme igennem. Så enkelt er det med Modus Finans ansøgningen:

 1. Udfyld oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelse.
 2. Med NemID ansøger du nemt og sikkert, og vi kan give dig et hurtigt svar.
 3. Inden for åbningstiden, får du svar i løbet af 1 time.

Uforpligtende og gratis og ansøge om Modus Finans lån

Husk, at det er uforpligtende og gratis at ansøge om et lån indtil du skriver under på aftalen digitalt med NemID eller skriftligt. Derfor kan du overveje at indhente flere lånetilbud inden du vælger om Modus lån skal være det lån du vælger. Held og lykke med ansøgningen – og husk ikke at låne penge medmindre du har overblik over din økonomi, lagt et budget og ved, hvad du har råd til at låne af penge og hvor meget du kan betale tilbage pr måned uden, at det bliver surt.

Lån penge hos Modus Finans, hvis du har styr på økonomien

For at ansøge om et lån af Modus Finans, så skal du være en god betaler. Det vil sige, at du ikke må være registreret i RKI, Ribers Kredit Information eller Debitorregistret. Du skal være mindst 20 år, og bo i Danmark med en fast indtægt fra arbejde (denne indtægt skal du kunne dokumentere med lønsedler og/eller årsoversigt fra Skat).

Vurdering af Modus Finans forbrugslån

Hos Modus Finans, kan du låne penge hurtigt og nemt. Når man vælger et hurtiglån online, så er prisen ofte højere end, hvis man vælger et lån via sin bank. Tilgengæld så har du hurtigt pengene på hånden, og ved mindre lånebeløb, så betyder det måske mere end prisen. Ofte er vi ligeglade med om vi lige skal betale 200 eller 220 kr pr måned, hvis tilbudet lige er der her og nu.

Modus Finans lægger vægt på, at du skal have styr på din økonomi, og gør det muligt for dig, at du kan downloade et Excel budgetskema – det kan vi godt lide. Når du lægger et budget får du overblik over din økonomi, og du kan se, hvad du har til rådighed. Ofte vil det være sådan, at vi opdager, at vi ‘spilder’ mange penge på fx for dyre forsikringer, abonnementer vi ikke bruger nok osv.

Derfor kan en budgetlægningsproces gøre det overflødigt at optage lån eller give mulighed for at få det betalt tilbage hurtigere end man regnede med. Vælger du et lån hos Modus Finans, så tilmeld betalingerne til Betalingsservice, så slipper du for rykkere og sikrer, at du betaler til tiden. Alt-i-alt vurdering af Modus Finans er positiv, hvis du skal bruge et lån her og nu og hurtigt. Har du lidt bedre tid, så overvej at høre din bank også og indhent flere lånetilbud.

Anmeldelse af Modus Finans lån

Her på siden finder du en vurdering af Modus Finans og andre udbydere af lån og online kviklån. Du kan sammenligne en alt-i-alt score givet af brugerne, service og vilkår på tværs af låneudbydere, banker, kreditselskaber og finansieringsselskaber her på 117Banker. Du kan også selv hjælpe andre brugere med dine karakter og vurdering og anmeldelse af Modus Finans lånetilbud.

Overvej at indhente flere lånetilbud

Få et lånetilbud fra Modus Finans, hvis det er et af de lån, du synes, ser mest attraktive ud. Husk, at det er både gratis og uforpligtende at ansøge om et lån online, så overvej om du vil have flere lånetilbud fra andre låneudbydere, som du kan sammenligne med et Modus lån.

Modus Finans lån penge hurtigtDet er en stor beslutning, så vælg det bedste lån du kan få tilbudt – og husk dog, at du har 14 dages fortrydelsesret på et Modus Finans lån og andre hurtiglån og forbrugslån online.

Fordele ved et Modus Finans lån

 • Du kan låne op til 50.000 kr nemt og hurtigt
 • Du kan få det månedlige afdrag ned via en tilbagebetaling på helt op til 78 måneder, hvilket kan give noget luft i dit budget. Det gør selvfølgelig de samlede kreditomkostninger større.
 • Du får 2 måneder hvert år, hvor du kan undlade at afdrage (2 afdragsfrie måneder).
 • Det koster ikke noget at betale lånet tilbage før tid.
 • Du kan få et Modus Finans forbrugslån online via NemID.
 • Du får svar inden for 1 time på din låneansøgning (hvis du ansøger inden kl. 22 og før kl. 8).
 • Pengene kan du få samme dag, du ansøger eller senest dagen efter. Så hvis du skal låne penge hurtigt, så er Modus Finans en mulighed.

Modus Finans adresse og kontakt

Modus Finans er et samarbejde med:
3C Retail A/S
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Danmark
CVR: 21478008
Kundeservice: Telefon: 99 99 91 11