Moneza lån penge hos Moneza.dk her.
1 kommentar

Moneza fakta om lån, betingelser, vilkår og krav: ((IKKE på listen længere))

Læs mere om Moneza lån, ansøg om lånet, se vurderinger, åbningstider og meget andet.

Moneza hurtiglån
Ikke på listen længere – tjek listen igennem og vælg et andet lån
Beløb 5.000 – 20.000 kr.
Løbetid 6 – 18 mdr.
Alder 25 år
ÅOP 147,53% – 218,70%
Vurdering 3/5 (7 stemmer)
Tilbagebetal, når du har lyst (op til 18 måneder). Desto hurtigere du betaler tilbage desto billigere bliver lånet. Pengene på kontoen på 15 min. ved accept, hvis du har Nordea.
Krav: Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret. Fast bopæl i Danmark. Cpr-nr. Email-adresse. Dansk telefonnummer. Bankkonto. Nemid.
Eks: 15.000 kr o/18 mdr. Debitorrente 38,3% – 120%. ÅOP 147,53%. Kreditomkostninger: 13.501 kr. Samlet 28.501 kr. Maks. ÅOP 218,7%. Fortrydelsesret 14 dage på alle lån.

Om Moneza

Moneza.dk er ny långiver i Danmark. NetCredit ApS står bag lånet (CVR-nr. 36421509). De har også låneaktivitet i Rusland og Georgien. NetCredit har kontor i Hellerup. De tilbyder et lån, hvor du bestemmer, hvornår du vil tilbagebetale lånet. Dog inden for max 18 måneder. Det betyder selvfølgelig, at hvis du venter med at betale det hele tilbage til i slutningen af de 18 måneder, så er der løbet flere renter på end, hvis du hurtigt tilbagebetaler lånet. Vi vil gerne understrege, at du skal låne lånedokumenter og lånevilkår igennem grundigt inden du accepterer et lån fra Moneza. Du skal altid være sikker på, at Monezas lån og andre lån opfylder dine krav til et lån, hvad angår pris, betingelser og konsekvenser, hvis du misligholder låneaftalen.

Moneza lån og hurtiglån penge her.

Lån penge af Moneza

Hos Moneza kan du låne penge via et hurtiglån. Du kan låne mellem 5.000 kroner og 20.000 kr. Løbetiden er 6 måneder til 18 måneder, men lånet kan indfries før tid, hvis du ønsker det. Dermed kan du slippe billigere i samlede kreditomkostninger, hvis du indfrier lånet før tid. For at låne penge hos Moneza skal du være mindst 25 år gammel, og have en sund økonomi. Det indebærer, at du kender dine indtægter og udgifter og ikke er registreret i RKI (Ribers Kredit Information Experian) eller Debitorregistret. ÅOP (årlige omkostninger i procent er i den høje ende, så vurder om produktet passer til dine behov). En af fordelene er fx at du bestemmer, hvor lånet skal afdrages inden for den aftale låneperiode. Den fleksibilitet opvejer måske, at du måske kunne finde et billigere lån. Uanset hvad så bør du altid indhente mere end et lånetilbud, da det er vejen til de bedste lånebetingelser. Derudover er det jo både uforpligtende og gratis at ansøge om online lån i Danmark og du har altid 14 dages fortrydelsesret.

Sådan får du et lån hos Moneza

Find moneza lån her på siden, sammenlign med andre lån, og ønsker du at læse mere eller ansøge om lånet, så klik på ’Ansøg her’. Det stiller dig direkte til Monezas låneansøgning online. Du kan også bare gå til moneza.dk direkte. På Moneza.dk skal du:

 1. Vælge, hvilket beløb du vil låne.
 2. Vælge den løbetid lånet skal have (husk du kan betale tilbage før tid og dermed slippe billigere).
 3. Udfyld de oplysninger der kræves i online ansøgningen.
 4. Verificer det med dit NemID.
 1. Når du får et ’Ja’ på din ansøgning, og du har Nordea som bank, så kan pengene udbetales inden for 15 minutter. Har du en anden bank, så går der typisk en dag.

Skulle du få et afslag på et Moneza lån, så vælg et andet lån fx på vores låneoversigter og ansøg nemt om et andet lånetilbud. De forskellige låneudbydere, kan vurdere din økonomiske styrke forskelligt / de kan have forskellige krav til dig som ansøger. Du skal også huske, at du bare kan indhente flere lånetilbud fra flere låneudbydere, da det både er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån online. Derudover har du 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt du har indgået / accepteret låneaftalen.

Tjek om du opfylder Moneza grundkrav

For at låne penge hos Moneza skal du opfylde deres grundkrav eller minimumskrav. De er:

 1. Du skal være mellem 25 og 70 år gammel.
 2. Du skal have en fast bopæl i Danmark
 3. Du må ikke være registreret i RKI (Experian) eler Debitorregistret.
 4. Du har en email og den er aktiv.
 5. Du har et dansk telefonnummer.
 6. Du har en bankkonto.
 7. Du har NemID.
 8. Du har CPR-nr. i Danmark.
 9. Du kan dokumentere dine indtægter og udgifter.

Får du godkendt din låneansøgning og vælger du at acceptere låneaftalen, så får du hurtigt pengene udbetalt, hvilket gør, at vi kategoriserer Monesa lån som et hurtiglån. Hurtiglån er et forbrugslån, der udbetales hurtigt, og hvor hele låneprocessen er gennemløbet hurtigt.

Når du skal betale lånet tilbage igen, så kan du vælge mellem din netbank, i din bank eller på et posthus.

Fordele ved Moneza lån

Et hurtiglån som Moneza er dyrere end fx et banklån ofte vil være. Det skyldes, at långiver påtager sig en større risici – de har et dårligere kendskab til dig som kunde end din bank fx har. De stiller måske samtidigt færre krav om dokumentation af indtægter og udgifter. Derudover går processen meget hurtig, du låner mindre beløb, måske i en kortere periode og disse forhold kan være med til at fordyre lånet.

Til gengæld går det stærkt, og du har måske brug for et hurtiglån her og nu, og ved, at du kan betale det tilbage hurtigt igen. Hastigheden er en af de primære grunde til at Moneza lån måske er det rigtige for dig. En anden fordel kan være, at du ikke behøver at afdrage med det samme beløb hver måned. Du kan vælge dine afdrag, så længe du har tilbagebetalt inden for aftalt låneperiode. Hvis du vælger at tilbagebetale lånet for tid, så gør Moneza opmærksom på, at du skal logge ind på din brugerprofil og tjekke beløb under ”Tilbagebetaling før forfald” og skrive lånenummer i referencefeltet på låneindfrielsen.

Sørg for, at du ikke bliver overrasket over, hvilket lån du har accepteret. Læs låneaftalen og lånevilkår grundigt inden du endelig accepterer låneaftalen. Såfremt du ikke kan åbne filen med lånebetingelser, så prøv at åbne den som PDF-fil, besøg moneza.dk eller ring til Moneza og få tilsendt en pdf-fil. Det er sikkert fikset nu, men ikke da vi skrev vores omtale af Moneza lån

Vurdering, anmeldelse og brugeranmeldelse af Moneza

Der er endnu ingen danskere, der har vurderet Moneza lån på Trustpilot. Du kan besøge Trustpilot og give din vurdering af Moneza.dk, hvis du har et godt kendskab til lånegiveren. NetCredit.dk og Netcredit.com (NetCredit ApS) får en pæn score på Trustpilot. Her på 117Banker kan du også finde en overordnet vurdering af Moneza og deres lån. Du kan også besøge afsnittet ’Anmeldelser’ og give din hurtige vurdering af Moneza ved at klikke på det antal stjerner, du mener de skal have på de forskellige parametre. Vores vurdering er, at Moneza tilbyder et lån, som der måske er nogen der efterspørger på grund af den fleksible tilbagebetaling. Vi vurderer også at lånet er i den dyrere ende af de lånemuligheder, der er i Danmark, når du ønsker et online lån. Derfor understreger vi, at du bør indhente flere lånetilbud inden du beslutter dig. Det er jo både gratis og uforpligtende at få lånetilbud. Vælg herefter det lån som samlet set passer bedst til dit behov. Hvis det er Moneza, så accepterer du blot dette lånetilbud. Det kan du bedst vurdere, blot sørg for at du har læst dokumenterne grundigt igennem, som skrevet ovenfor.

Sammenlign Moneza lån med flere andre lån

I låneoversigterne – fx ’Hurtiglån’ kan du sammenligne lån. Sammenlign Monezza lån med andre forbrugslån. Tjek ÅOP, vilkår, afdragsmuligheder, krav osv. Herefter bør du udvælge 2-3 mulige långivere og indhente et gratis og uforpligtende lånetilbud. Hvis du får accept på alle låneansøgningerne, så vælger du blot det lån, der bedst opfylder dine behov. Det er ikke altid, at det er ÅOP, der er det vigtigste, men det bør være en vigtig parameter (prisen på lånet). Men måske er hastigheden vigtigst for dig, hvis du ellers ikke kan springe på et godt tilbud, komme med ud at rejse eller hvad du nu skal låne penge til.

Moneza kontaktoplysninger, kundeservice og adresse

Moneza.dk

NetCredit ApS

CVR nr.: 36421509

Adresse: Sankt Peders Vej 6, 2900 Hellerup

Tlf.: 88440303 (Kundeservice åbent man-fre 10:00-16:00). NB Moneza har en chat-funktion du kan benytte for at få svar på dine spørgsmål om lån fra Moneza.dk.

— One Comment —

Comments are closed.