Acceptlån - Lån penge hurtigt med et Accept Lån her.
4 kommentarer

Acceptlån fakta, betingelser, vilkår og krav:

Acceptlån

Acceptlån
Beløb

5.000 – 100.000 kr.

Løbetid

12 – 120 mdr.

Alder

18 år

ÅOP

23,07%-75,66%

Vurdering

4/5 (27 stemmer)

Nyhed

Få svar med det samme! Ens rente for alle. Underskriv med NemID. Det er uforpligtende at ansøge.
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Dansk folkeregisteradresse. Dansk CPR-nummer.
Eks: 30.000 kr o/4 år. Variabel debitorrente 19,95%. ÅOP 27,19%. Kreditomkostninger: 17.184 kr. Samlet 47.184 kr. Maks. ÅOP: 75,66%.

Om Acceptlån

AcceptLån er et hurtiglån, der udbydes af Santander Consumer Bank. Her har du mulighed for at låne penge online med NemID. Det gør processen hurtig. Det er uforpligtende og gratis at indhente et lånetilbud fra AcceptLån. Du binder dig først, fra det øjeblik, hvor du har underskrevet låneaftalen. Det er også fra dette øjeblik, at du har 14 dages fortrydelsesret på dit Accept Lån. Du kan sammenligne forbrugslånet med andre forbrugslån her på siden. Hvis du vælger, at du vil ansøge om et Lån fra Acceptlån, så klikker du dig blot på ”Ansøg her” ud for lånet. Det fører dig direkte til en online låneansøgning hos acceptlaan.dk / acceptlån.dk.

Lån penge hos AcceptLån

Lån penge hos Acceptlån, hvis du kan nøjes med at låne mellem 5.000 og 100.000 kr, og skal bruge pengene hurtigt. Hvis du har tid, så overvej at indhente flere lånetilbud. Vælg fx de bedste lån, du finder her på siden og ansøg om dem hurtigt og nemt. Så har du et sammenligningsgrundlag, så du vælger det billigste eller på anden måde bedste lån for dig. Har du god tid, kan du kontakte din bank eller andre banker, og høre om de kan give dig et bedre tilbud. Et lån hos Acceptlån er et hurtiglån, hvor hele processen er gjort simpel og hurtig. Denne type lån er ofte dyrere, da finansieringsselskabet påtager sig en større risiko ved udlånet.

Hvem kan låne penge af AcceptLån?

Hos Accept Lån kan du allerede låne penge med NemID fra du er 18 år gammel. Sørg for, at du ikke træffer en impulsiv beslutning om at låne penge hos AcceptLån. Læg et budget, der giver dig et overblik over din økonomi. Så får du styr på dine indtægter og dine omkostninger. Så ved du, hvor meget du kan afdrage om måneden uden, at det bliver surt for dig. Du kan med et budget også overveje, om du måske kunne spare lidt på nogle af dine andre omkostninger – fx ændre eller droppe abonnementer, så du derved enten kan undgå at låne penge hos Accept Lån eller andre kreditselskaber og banker. Måske finder du lidt besparelser, der gør, at du kan tilbagebetale lånet hurtigere og derved minimere de samlede kreditomkostninger som lånet hos acceptlaan.dk ender med at koste dig.

Fordele med et Acceptlån

Der er flere fordele ved et Acceptlån, men i sidste ende er det, hvilke fordele du ser ved Acceptlånet, der skal være afgørende for om det er deres lånetilbud du skal acceptere. Her er en række fordele:

 • Du kan ansøge på 3 minutter eller hurtigere.
 • Du ansøger med dit NemID, der gør processen endnu hurtigere og sikker
 • Du kan med NemID underskrive med det samme, så er pengene på vej til kontoen.
 • Der er ens rente for alle
 • NemID gør også, at du ikke skal finde lønsedler frem. Du giver blot samtykke til, at Skat kan give Accept lån oplysningerne.
 • Der er ikke skjulte gebyrer
 • Du kan lån op til 100.000 kr hurtigt
 • Det er uforpligtende og gratis at ansøge om lån
 • Du har 14 dages fortrydelsesret fra tidspunktet, du underskriver aftalen på.
 • Du kan låne pengene i helt op til 120 måneder – 10 år – så du får en lavere månedlig ydelse. Du skal dog være opmærksom på, at en længere tilbagebetaling selvfølgelig gør, at der i sidste ende er løbet flere kreditomkostninger på lånet. Desto hurtigere du betaler lånet tilbage desto ’billigere’ bliver Acceptlånet.
 • Det er et lån uden sikkerhed, så du skal altså ikke stille sikkerhed i form af fx pant i noget du ejer.
 • Betal lånet tilbage, når du vil. Det koster ikke ekstra gebyrer eller lignende. Lånet bliver billigere desto hurtigere det betales tilbage.
 • Såfremt du har hemmelig adresse, så kan du hos AcceptLån godt ansøge om et lån, men det kræver lige, at du giver dem en kopi af dit sygesikringsbevis. Du kan ikke ansøge om lånet via telefon eller brev.

Kan jeg få et AcceptLån?

Hvis du kan svare ja til følgende, så kan du sikkert låne penge hos AcceptLån:

 1. Du har en sund økonomi. Det vil sige:
  1. Du er ikke registreret i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitorregistret.
  2. Du har overblik over din økonomi
  3. En fast lønindtægt
 2. Du har et månedligt rådighedsbeløb, der muliggøre tilbagebetalingen af lånet.
 3. Du har et dansk CPR-nummer.
 4. Du har en dansk folkeregisteradresse.

Hvis du svarer ja til ovenstående, så er der en god chance for, at du får accept på lånet fra AcceptLån. Skulle du få et afslag, og det ikke skyldes fx en registrering i RKI, så prøv at ansøge om et andet lån, som du fx kan finde her på siden. Du kan under alle omstændigheder ansøge om et eller flere andre lånetilbud, så du får det bedst mulige lån. Det er jo gratis og uforpligtende at ansøge om et lån online. Husk også, at du har 14 dages fortrydelsesret på lånet, når du har underskrevet låneaftalen.

Konsekvenser ved manglende betaling af AcceptLån

Læs lånedokumenterne godt igennem, så du er helt klar over betingelserne og vilkår for lånet inden du underskriver aftalen med NemID. Du har 14 dages fortrydelsesret, men det er noget nemmere for alle, at du fra start sætter dig ind i aftalen, så du ikke bliver overrasket og vil fortryde. Tjek ÅOP (årlige omkostninger i procent), debitorrenten, samlede kreditomkostninger, månedlige afdrag, afdragsperiode mm, så du er sikker på, at du har styr på det Acceptlån, du har valgt og at det svarer til dine forventninger.
Sørg derefter for, at dine månedlige afdrag overføres automatisk via Betalingsservice. Det sikrer, at du ikke kommer til at misse en betaling. Får du på et tidspunkt problemer med at kunne betale en måneds afdrag eller mere, så kontakt straks Acceptlån – ser herunder – så I måske kan indgå en aftale, hvor du ikke får strafrenter for manglende betaling. Det er altid vigtigt, at du betaler lånet tilbage til tiden eller kontakter låneudbydere, så gælden ikke løber løbsk. Du risikerer også at havne i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitorregistret, hvis du ikke reagerer og får betalt eller indgået en aftale med låneudbyderen. Derudover kan der være sagsomkostninger og omkostninger til inkasso.

Vurdering og anmeldelse af Acceptlån

Der er mange fordele ved online kviklån og hurtiglån. Den primære værende hastigheden på hele processen fra ansøgning til udbetaling. Derudover er det nemt og ret annonymt i forhold til et banklån. Hos AcceptLån, kan man ansøge med NemID, så hele processen går endnu stærkere, og de selv fx kan indhente oplysninger fra SKAT. Et hurtiglån online fra Acceptlån og andre udbydere, er ofte dyrere som nævnt, så det er op til dig at overveje, om du vil betale det ekstra for de fordele der er ved denne type af lån. Her på siden finder du vurderinger, anmeldelser og brugeranmeldelser af Acceptlån. Dem kan du tage med i din beslutning om, hvilket lån du skal vælge. Vi synes dog, at du primært skal kigge på fakta omkring prisen og hastigheden på lånet mm. Tjek de samlede kreditomkostninger og vurder om ’det er pengene værd’, at låne fra Acceptlaan.dk her og nu eller om du skulle spare op i stedet for.

Vurdering af AcceptLån og lånet der tilbydes på acceptlaan.dk. Se anmeldelser.

AcceptLån kontakt og adresse

AcceptLån udbydes af Santander Consumer Bank, der kendes i Danmark fra især deres to lån – Santander Consumer Privatlån og Santander Privatlån Plus. Begge lån kan du sammenligne med Acceptlån og de øvrige lån her på 117banker. Derudover er der det velkendte kreditkort Acceptcard kreditkort.
Stamholmen 147,6
2650 Hvidovre
Danmark
Acceptlaan.dk
kundeservice@acceptlaan.dk

+45 70 21 31 31 (åbent kl 10:00 – 16:00)

Du kan læse mere om banker, kreditselskaber og finansieringsselskaber under afsnittet om låneudbydere. Læs fx om Bank Norwegians lån her.