Per Petersen 5 kommentarer

Ferratum Lån og Kredit fakta, betingelser, vilkår og krav:

Ferratum Kredit og lån, mikrolån, mobillån og forbrugslån

Ferratum Kredit
Beløb

1.500 – 15.000 kr

Løbetid

5 – 42 mdr.

Alder

23 år

ÅOP

124,22% – 381,34%

Vurdering

3/5 (34 stemmer)

Nyhed

Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage. Tilbud om rentefrihed gælder kun hvis pengene tilbagebetales inden 30 dage. Underskriv med NemID. Du modtager pengene med rekordfart!
Krav: Du skal være mindst 23 år og ikke registreret i RKI eller Debitorregistreret. Dansk bopæl og cpr-nr.
Eks: 10.000 kr o/1 år. Fast årlig debitorrente 94,91%. ÅOP 124,22%-381,34%. Kreditomkostninger: 7.598-28.134 kr. Samlet 17.547-38.134 kr. Maks. ÅOP: 381,34%.

Om Ferratum Danmark

Ferratum er et varemærke under Ferratum Denmark ApS. De leverer lån og kreditter til tusindvis i Danmark, Sverige og Norge. Ønsker du måske at få et lån af Ferratum? Der findes flere forskellige lånemuligheder i Ferratum. Her kan du kort læse mere om de enkelte lånetilbud og lånetyper fra Ferratum.

Ferratum Kredit:

Dette lån er faktisk meget lig en kassekredit. Du får nemlig en kreditramme, og så kan du ellers trække penge ud, når du har brug for det. Du skal kun betale, når du bruger af kreditten – ligesom en kassekredit i banken. Det gør det mere fleksibelt end et almindeligt lån, og Ferratum tilbyder end lavere rente på denne type kredit end på mikrolån. Bemærk, at det er vigtigt, at du får betalt kreditten tilbage, da der vil løbe renter på indtil du har betalt kreditten tilbage.

Ferratum tilbyder en kredit på op til 15.000 kr, såfremt du bliver kreditgodkendt. Oftest går det lynhurtigt, fra du har ansøgt til du har pengene på din konto. En kassekredit benyttes typisk til, når der er brug for lidt ekstra luft i økonomien eller pengene er små i slutningen af måneden, og man ved at der kommer penge om få dage. Så kan en Ferratum Kredit være lige det der skal til.
Det er også muligt at bruge kreditten som et reelt lån, hvor du trækker hele beløbet ud på en gang. Har du brug for flere informationer om Ferratum Kredit og lån, så kan du klikke på ’Ansøg her’ øverst på siden, der leder dig til ansøgningskemaet online på ferratum.dk, hvor du kan læse mere. Du finder også her en video på 2 minutter, der forklarer om kassekreditten fra Ferratum.

Fordele ved Ferratum kredit:

 • Fleksibelt lån
 • Billigere end mikrolån
 • Kan nøjes med lav ydelse hver måned i stedet for at hele beløbet skal tilbagebetales hver måned (husk der løber renter på).
 • Du behæver ikke ansøge igen og igen og skulle kreditvurderes igen og igen, hvis det bare er et lille lån, du har brug for i ny og næ – fx med månedafslutningen.
 • Du styrer selv kreditten med det login, du modtager.
 • Der er ikke noget etableringsgebyr for at oprette din Ferratum Kredit.
 • Du betaler kun for den kredit, du benytter samt et gebyr hver gang du trækker penge fra din konto.
 • Du har pengene inden for max 45 minutter, hvis det er i vores åbningstid (se nederst i artiklen her).

Ferratum lån, mikrolån, forbrugslån og mobillån

Ferratum leverer en række lånetyper med samme grundvilkår, så vi beskriver dem her overordnet. Med et Ferratum Mikrolån, kan du låne penge hos Ferratum i 15 – 45 dages. Du kan låne mellem 500 – 6.000 kr.

Et eksempel på omkostningerne ved denne lånetype er:
Dit lån på 6000 har 45 dage løbetid og giver samlede kreditomkostninger på 1725. Debitorrente 598.70% (fast rente). Lånets tilbagebetalingsbeløb er 7.725,00 kr.. Ydelsen 7.725,00 kr.. ÅOP 676.60%.
Når man kigger på ÅOP, som er den årlige omkostning i procent, som vi anbefaler, at man bruger til at sammenligne lån, så virker det jo meget højt.
Bemærk dog, at du jo ikke låner pengene i et år. Du låner dem blot i op til 45 dage. Hvis alternativet for dig er, at du låner 10.000 kr over et år, så er Ferratums lån måske en bedre løsning i din situation.
Det kan kun du vurdere – spørgsmålet skal være – “Vil jeg betale fx 1725 kr for at låne 6000 kr i 45 dage?”. Hvis det betyder, at du kan komme med på skiferien eller Roskilde, så er det måske pengene værd. Det mener, vi ikke, at vi skal blande os i – blot du er klar over prisen på at låne pengene via et Ferratum minilån og mobillån.

Andre fordele ved Ferratums lån

Her er nogle af de fordele, vi ser Ferratum lån, kan have for ansøgeren:

 • Rente- og gebyrfri kredit til nye kunder i op til 30 dage (tjek om tilbudet om et rentefrit og gratis lån stadigvæk gælder på ferrratum.dk eller ved at klikke på ’Ansøg her’ øverst på siden eller i lånelisterne).
 • Ferratum er et lån uden sikkerhed, så du skal ikke stille pant i noget du ejer.
 • Du må bruge lånet til, hvad du vil. Du behøver ikke forklare Ferratum, hvad du skal bruge lånet til, som du måske er vant til i din bank.
 • Ferratum har åbent alle hverdage fra kl 9:00 – 20:00 og lørdag 10:00 – 17:00.
 • Hvis du låner inden for denne åbningstid, så kan du have pengene på kontoen inden for 45 minutter.

Ulemper ved Ferratum lån

 • Du skal være fyldt 23 år (altså ikke nok, at du er fyldt 18 år). Da denne type ekspreslån, har relativt høje renter, anser vi det som en forbrugerbeskyttende fordel, at aldersgrænsen er hævet en smule.
 • Du må ikke være registreret i RKI / Ribers Kredit Information eller Debitorregistret. Det er dog oftest heller ikke en god ide, at gældsætte sig yderligere, hvis man er havnet i disse registre. Dog kan det jo være med til at skabe luft i økonomien og bedre tilbagebetalingsmulighed og dermed en vej ud af registrene, såfremt det var muligt at få et samlelån. Et samlelån giver netop mulighed for at man kan samle al sin gæld i et mere fordelagtigt lån – bedre rente og måske lidt mindre månedlige afdrag.

Vurdering, erfaringer og anmeldelse af Ferratum lån og kredit

Tjekker du Trustpilot, så har de fået 4 ud af 5 stjerner, som selvsagt er i den meget høje ende. Især inden for kategorien lån. De opfylder også et behov for små kortfristede lån, hvor vi i Danmark ikke har en brøkdel af de smslån, minilån, microlån og andre typer smålån som de fx har i Sverige. Lånetypen er ofte udskældt, men mange mennesker, synes rent faktisk, at det er godt, at man kan nøjes med at låne penge i en kort periode og et mindre beløb – frem for at man nødvendigvis skal låne mange penge og afdrage over flere år. Fx hvis man nu lige mangler lidt for at komme med på skiferien, Roskilde Festival, super tilbud her og nu osv.
På 117Banker finder du vurderinger, anmeldelser og kan se, hvilke brugeranmeldelser og karakterer som brugerne har givet Ferratum Bank og andre låneudbydere i Danmark. Sammenlign kreditselskaberne på tre forskellige parametre, når du skal vælge, hvem du vil have et lånetilbud fra. Dog synes vi, at du skal lægge den primære vægt på de finansielle fakta og egenskaber som lånene har. Her tænker vi primært, at du skal sammenligne Ferratum lån med andre hurtiglån på ÅOP (årlige omkostninger i procent), Debitorrente, lånebeløb, låneperiode, samlede kreditomkostninger, hastighed på udbetaling af lånet osv…). Du kan i øvrigt også selv hjælpe andre brugere på vej ved at give Ferratum din anmeldelse under ’Anmeldelser’. Tak for hjælpen.

Lån penge hos Ferratum. Vælg enten Ferratum Kredit eller lån og mikrolån.
Anbefaling af Ferratum kredit og mikrolån

Vi mener, at du skal gøre dig helt klart, om du har råd til et lån fra Ferratum eller anden låneudbyder. Læg et budget og overvej om du virkelig har behov for at låne penge eller skal spare op. Hvis du har gjort disse øvelser, og ved hvad dig rådighedsbeløb er, hvor meget du kan afdrage pr måned og hvilken værdi du tillægger du ønsker at låne til, ja så kan Ferratum være et godt bud for dig, hvis du skal låne penge. Ferratum Mikrolån dækker et behov hos mange danskere om et mindre lån i meget kort tid – og lyn hurtigt udbetalt til din konto. Det betaler man selvfølgeligt en høj ÅOP for. Vurder om den samlede kreditomkostninger er det værd – det ved du bedst selv. Omkring Ferratum kassekredit, som du også kan læse mere om på ferratum.dk, så dækker den samme behov som en banks kassekredit. Vi anbefaler derfor, at du sammenligner prisen for en Ferratum kredit med prisen for en tilsvarende kredit i din bank. Det koster jo ikke noget at få et tilbud og det er helt uforpligtende. Vælg herefter det bedste tilbud på en kredit.

Få et lån eller kredit fra Ferratum i dag?

Hvis du ønsker at ansøge om et lån eller en kredit fra Ferratum i dag, så klik på ’Ansøg her’ øverst i artiklen eller find lånet på låneoversigterne. Det er også i oversigterne og tabellerne, at du nemt kan sammenligne Ferratums lån med andre lånetilbud. Udfyld en hurtig ansøgning og vent på svar. Læs herefter lånedokumenterne godt igennem inden du endelig accepterer din låneforespørgsel. Du kan med fordel ansøge hos flere, så du kan sammenligne og vælge det hurtigste, billigste eller på anden vis bedste lån. Husk du har 14 dages fortrydelse på Ferratum lån og lignende onlinelån, mikrolån, forbrugslån og kviklån.

Konsekvenser ved misholdelse af låneaftalen med Ferratum

Hvis et Ferratum lån misligholdes fx hvis tilbagebetalingen ikke foregår som aftalt, får kunden op til tre rykkere á 100 kr. plus morarenter. Hvis det kniber med at kunne betale tilbage – også hvis det bare lige er en måned – så kontakt Ferratums kundeservice, og få en aftale i stand, hvis det er muligt. Alle ønsker det samme, nemlig at lånet i sidste ende bliver tilbagebetalt. Det værste man kan gøre er ikke at gøre noget, hvis der ikke er råd til tilbagebetalingen. Reagerer kunden ikke på Ferratums inkassovarsel via email, så bliver sagen sendt til ekstern inkasso, hvor yderligere sagsomkostninger bliver pålagt kunden. Reagerer kunden stadig ikke, vil denne ved en gyldig fogedretsdom blive registreret som dårlig betaler hos Experian (RKI) og Debitor Registret. Bemærk, at låneaftalen kan forlænges op til 3 gange mod betaling af et forlængelsesgebyr hos Ferratum. Sørg for at tilbagebetale lånet til aftalt tid, og skulle det knibe, så kontakt straks Ferratum banken.

Ferratum kontaktinformation og adresse

Ferratum er et registreret varemærke under:
Ferratum Denmark ApS
Bredgade 35
1260 København K.
[email protected] eller
70201047 (Hverdage 9-12 og 13-20, Lørdage 10-17)
Ferratum.dk

Ønsker du at læse om andre lånemuligheder end ferratum.dk, så tjek låneoversigterne, brug søgefunktionen eller læs fx om Bank Norwegian lån her.