Emil 11 kommentarer

Bank Norwegian lån – vilkår, krav og betingelser

Bank Norwegian

Bank Norwegian
Beløb

5.000 – 400.000 kr

Løbetid

12 – 180 mdr

Alder

23 år

ÅOP

10,33% – 28,36%

Vurdering

4/5 (39 stemmer)

Brugernes favorit

Nyhed: Få svar med det samme. Skriv under med dit NemID. Hurtig udbetaling. Har du medansøger, så øges chancen for at få lånet og få en lavere rente.
Krav: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret. Du bor i Danmark. Har fast arbejde. Dansk CPR-nummer. Sund økonomi.
Eks: 65.000 kr o/5 år. Fast årlig debitorrente 8,99%-26,81%. ÅOP 10,33%-28,36%. Kreditomkostninger: 17.367-49.259 kr. Samlet 81.417 – 113.309 kr. Maks. ÅOP 38,78% ved 25000 kr.

Om Bank Norwegian

Den norske Bank Norwegian er en online internet bank for privatpersoner. De har en simpel række af indlåns og udlånsprodukter, som de tilbyder online. De har i dag over 500.000 kunder i Danmark, Sverige og Norge i alt.
De ønsker at give kunderne de bedste finansielle tjenester på internettet ved hjælp af innovation. Bag Bank Norwegian AS er Norwegian Finans Holding ASA, der udelukkende er en forvaltningsvirksomhed, og således blot skal administrere aktierne i datterselskabet Bank Norwegian.

Ansøg om et Bank Norwegian lån

Hvis du ønsker at indhente et gratis og uforpligtende lånetilbud fra Bank Norwegian, så skal du blot klikke på ’Ansøg her’ ovenfor eller finde lånet i låneoversigterne og sammenligne det med andre lån. Du kan låne penge hurtigt hos Norwegian banken, da du hurtigt får et svar på din låneansøgning. Husk, at du kan indhente flere lånetilbud også gratis og uforpligtende, så du har et ordentligt sammenligningsgrundlag og kan vælge det bedste lån. Ønsker du et kreditkort fra Bank Norwegian, så finder du det også i låneoversigten. Du kan læse mere om fordele og egenskaber ved Bank Norwegian Visa kreditkortet her i artiklen eller klikke på Ansøg her ud for kreditkortet. På Bank Norwegian lånet er der hurtig udfyldelse af ansøgning, hurtigt svar og hurtig udbetaling. Det går blandt andet stærkt, da du ansøger og underskriver med dit NemID.

Bank Norwegian lån penge med følgende vilkår og betingelser:

 • Lån mellem 5.000 og 400.000 kr
 • Lån over 12 – 180 måneder. Den lange tilbagebetalingsmulighed gør det muligt, at få lavere månedlige afdrag. Det gør selvfølgelig også de samlede kreditomkostninger større, såfremt du vælger en lang tilbagebetalingsperiode.
 • Du skal have en sund økonomi, og vi anbefaler dig, at du har lagt et budget og har et godt overblik over din økonomi inden du ansøger om et lån hos Bank Norwegian.
 • Derudover skal du bo i Danmark, dansk cpr-nummer og have fast arbejde.
 • Bemærk, at du skal være mindst 23 år for at ansøge om et Bank Norwegian lån.

Fordele ved Bank Norwegian Lån, forbrugslån og hurtiglån

Der er flere fordele ved et lån fra ModusFinans. Her er en række af dem:

 • Et banklån fra en ny bank i Danmark
 • Lån helt op til 12 – 180 måneder kan gøre tilbagebetalingen lettere, hvis der er små månedlige afdrag på lånet.
 • Du kan vælge mellem et smålån fra 5.000 kr. og helt op til et stort forbrugslån eller samlelån på 400.000 kr.
 • Det er hurtigt at låne penge hos Bank Norwegian, da du ansøger med NemID
 • Hurtig udbetaling af pengene

Bank Norwegian lån med medansøger

Såfremt du har mulighed for en medansøger, det vil sige, at du ansøger sammen med en anden, så er der større chance for at du bliver godkendt til et lån. Lån med kautionist eller lån sammen, såfremt i fx er gift. Hvis du skal have et samlelån, for at samle alle dine lån og mindre gældsposter i et samlet lån, så kan det være ekstra godt med en medansøger, der også garanterer for tilbagebetalingen. Fordelen ved et samlelån fra Bank Norwegian er, at du samlet set måske kan komme til at sidde billigere og med mere luft i din budget. Det er en stor beslutning at låne penge, så hvis andre skal inddrages i dit lån som medansøger stiller det endnu højere krav til dig om, at du har styr på din økonomi, og er så sikker som du kan være på, at du kan betale pengene tilbage til tiden. Opstår der problemer med at betale tilbage en måned, så kontakt Bank Norwegian straks. Sådan undgår du, at det løber løbsk. Sørg for automatiske tilbagebetalinger/afdrag fx med Betalingsservice, så du ikke kommer til at glemme det. Manglende overholdelse af indgåede låneaftale, kan medføre at man bliver registreret i RKI, Ribers Kredit Information og/eller Debitorregistret.

Norwegian Bank Lån

Banken fra Norge – the Norwegian Bank – tilbyder danskerne et konkurrencedygtigt lån samt kreditkort. I Danmark er der ikke mange banker, der er på markedet for online lån. Du kan hos visse banker finde et online låneansøgningsskema, hvor du ofte kan ansøge om et mindre lån. Ellers virker det lidt som, at de danske banker helst ser, at man er kunde og bestiller en snak med sin bankrådgiver, såfremt man ønsker et lån. Det er meget omstændigt eller i hvert fald mere tidskrævende end nordmændene og svenskerne er vant til. Vi synes, at det er godt, at der er kommet en ny bank, der kan ryste de danske banker lidt, så vi får større konkurrence på markedet for online lån samt ikke mindst på markedet for gode kreditkort med rejseforsikring, bonuspoint, rabat på benzin, rabat på shopping og hvad nordmænd ellers har af fordele, som vi ikke ser i udpræget grad i Danmark. Så dejligt, at Bank Norwegian er kommer til Danmark, og udfra populariteten og interessen på vores site, så er danskerne glade for det generelt. Banknorwegians lån er vores mest populære lån.

Bank Norwegian anmeldelser

Der er kun ganske få Bank Norwegian Trustpilot anmeldelser. De få der har vurderet banknorwegian.dk har ikke været super tilfredse, men antallet anmeldelser er endnu småt. Du kan se brugeranmeldelser i form af karaktergivning og vurdering af Bank Norwegian her på siden under ’Anmeldelser’. Se, iform af karakterer/stjerner, brugernes erfaringer med Bank Norwegian lån, forbrugslån, hurtiglån, kreditkort og samlelån. Som nævnt, så er vores brugere i hvert fald meget interesserede i at læse mere om den norske bank og gennemføre en online låneansøgning / indhente et lånetilbud fra Bank Norwegian samt bestille kreditkortet.

Bank Norwegian Kreditkort Visa

Bank Norwegian kreditkort er et VISA-kort ikke et Mastercard. Det kaldes for Norwegian-kortet, og har en række fordele, som gør det mere attraktivt at få sig et Bank Norwegian kort.

Bank Norwegian Kreditkort Visa og lån. Lån penge eller bestil Norwegian Bank kreditkortet online.

Her kan du læse mere om nogle af de fordele, du opnår:

 • Du kan spare op til rejser
 • Alt hvad du køber med kreditkortet giver dig ’CashPoints’ (1%), som du kan vælge at bruge til at købe rejser for.
 • Du optjener faktisk også CashPoints (bonuspoint), hvis du køber flybilletter hos Norwegian med kreditkortet. Du optjener 5% CashPoints på LowFare-billetter og 20% på Flex-billetter (tjek nærmere information på banknorwegian.dk). Beregnes på baggrund af netto flypris og er eksklusiv skatter og afgifter. Og er desuden personlig, så bonuspoint kan ikke gives videre til anden person.
 • Bestiller du din rejse med BankNorwegian kreditkort, så er du samtidigt dække af en rejse- og afbestillingsforsikring. Gå til banknorwegian.dk og læs mere.
 • Du betaler ikke noget årsgebyr!
 • Varekøb er gebyrfrit.
 • Og der er heller ikke gebyrer på kontanthævninger i bankautomaterne.
 • Hvis du anvender Bank Norwegian kortet i anden valuta end DKK, så er der et tillæg på 1,75% af vekselkursen.
 • Når du modtager kreditkort med posten, kan du begynde at bruge det på internettet, i butikkerne, i kiosker osv.

Alt i alt er der mange kontante fordele, især for de rejselystne, men også færre gebyrer end mange er vant til fra bestilling af kreditkort i danske banker. Besøg Banknorwegian.dk, hvis du vil læse mere om fordele, cashpoints og Norwegian Reward (banknorwegian.dk/reward). Du kan følge med i hvor mange Cashpoints du har optjent på ’MinSide’ eller norwegianreward.com, hvis kortet ikke er knyttet til din profil hos Bank Norwegian.

Få et lån fra Bank Norwegian i dag

Klik på Ansøg her eller i låneoversigterne. Du viderestilles til en online låneansøgning hos Bank Norwegian. Udfyld ansøgningen online med NemID og få svar på din ansøgning med det samme. Så nemt og hurtigt kan det være at låne penge hos Bank Norwegian. Da du kan få et Bank Norwegian lån i dag, anbefaler vi, at du sørger for at det er en velovervejet beslutning, at du har styr på din økonomi og har lagt et budget, og indhenter mere end et lånetilbud fx fra andre låneudbydere her på låneoversigterne eller fx i din bank. Held og lykke med ansøgningen.

Bank Norwegian billån

Uanset om du skal ud og købe en brugt bil eller en ny bil, så kan Bank Norwegian billån / privatlån være en mulig finansiering af din bil. Den norske bank har renter, der kan konkurrere med danske banker og kreditselskaber. Tjek dine muligheder grundigt. Start fx med at sammenligne Bank Norwegian bilfinansiering med Santander Consumer Bank billån og andre muligheder for finansiering af bil her på 117Banker. Hvis du ved, hvilken bil du skal have, og de har bilfinansiering hos bilforhandleren, så sammenlign ÅOP (årlige omkostninger i procent), på deres billån og Bank Norwegians billånsmuligheder / forbrugslån. Læs mere om lån til bil her.

Lån til bil hos Bank Norwegian. Læs mere om mulighederne for et Bank Norwegian billån eller forbrugslån her.

Konsekvenser ved misligholdelse af Bank Norwegian forbrugslån, hurtiglån og samlelån

Husk, at betale lånet tilbage i de månedlige afdragsstørrelser i har aftalt og til rette tid. Betaler du ikke dit lån tilbage til tiden, så risikerer du strafrenter, ekstra administrationsomkostninger, omkostninger til inkasso og retssag og ikke mindst at havne i registre over ’dårlige betalere’ (fx RKI / Ribers eller Debitorregistret). Det gør det meget vanskeligt at låne penge fremover eller lease for den sags skyld. Overvej at tilmelde din tilbagebetaling til Betalingsservice eller på anden måde gøre den automatisk hver måned, så du ikke kommer til at glemme en betaling.
Besøg banknorwegian.dk, hvis du ønsker mere generel information om bankens produkter. Fx deres indlånsrenter, opsparingskonto (gratis) mm.

Vores vurdering af Bank Norwegians lån, samlelån og forbrugslån

Vi kan se, at vores brugere er meget interesserede i Bank Norwegians samlelån og forbrugslån, og hyppigt vælger disse lån, når de vil låne penge og sammenligner lån på 117Banker. Der er også rigtig mange, der klikker sig videre og læser mere om Bank Norwegian og tjekker brugeranmeldelser og vurderinger af banken og finansieringsmulighederne. ÅOP (de årlige omkostninger i procent) er fornuftige for denne type online lån, synes vi, men du kan selv indhente yderligere lånetilbud gratis og uforpligtende fra andre låneudbydere. Vælger du at indgå en låneaftale med Bank Norwegian, så har du 14 dages fortrydelsesret. Du bør dog kun ansøge om et lån fra Norwegian Bank, såfremt du har styr på din økonomi og har truffet en velvovervejet beslutning, som du ved at dit budget kan klare, så du ikke får problemer med tilbagebetalingen af lånet.

Bank Norwegian kontakt og adresse

Bank Norwegian er en online bank. Ønsker du at kontakte banken, så besøg banknorwegian.dk og send en e-mail via deres kontaktformular.
Du kan også vælge at sende et brev til Bank Norwegian Danmark
på adressen:
Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norge
Eller ringe på telefonnummeret 70 80 11 00