Lainaa rahaa
Ingen kommentarer

Top20Laina.fi lanceret i Finland

Så har vi lanceret vores prissammenligningstjeneste i Finland: Top20Laina.fi. Som I Sverige, Norge og Danmark har sitet fokus på at sammenligne finansielle produkter for brugere, der ønsker et lån hurtigere eller mere bekvemt hjemmefra end via et lån i banken.

Så er Top20Laina.fi lanceret og beskæftiger sig med: Lainaa rahaa, Kulutusluotto, Pikalaina, Pikavippi, Lainaa ilman vakuuksia og Sms-laina. Gå ind og sammenlign låneprodukterne gratis og få uforpligtende lånetilbud, hvis du er bosat i Finland. 100% Gratis service.

På vores nye site, Top20Laina, kan de finske brugere 100% gratis og uforpligtende få lånetilbud og sammenligne lån, hvis de er i markedet for at skulle låne penge (lainaa rahaa). I opstartsfasen er det følgende finske lånetyper, der fokuseres på: Kulutusluotto, Pikavippi, Pikalaina, Lainaa ilman vakuuksia og SMSlaina.

Top20Laina.fi beskæftiger sig mere præcist med følgende finansielle områder:

Besøg sitet og tjek det ud. Vi sammenligner i opstartsfasen ikke kreditkort og erhvervslån som i de øvrige skandinaviske lande, men fokuserer på banklån, lån, forbrugslån, kviklån og andre typer online lån. De finske brugere har taget godt imod vores pristjeneste, så det er vi rigtig glade for.

Vores håber, at vi med sitet har gjort det lettere at finde de bedste tilbud på det finske marked. Det er ikke alle lån vi sammenligner, men hvis man skal låne penge hurtigt online, så giver det et overblik over en lang række lån og vi forventer at udvide listen over lånemuligheder betragteligt i den kommende tid.

Traditionelt har online lån været dyrere end almindelige banklån, men i takt med, at der er flere om udbuddet, strammere lovgivning, bedre kreditkontrol, øget sikkerhed med NemID, større interesse for banker og låneformidlere, så er der flere lån på markedet, der kan matche banklån eller ligefrem give bedre tilbud på lån. Sammenlign lån på 117Banker og se, om du kan få et bedre tilbud. Det er altid en god ide at indhente flere lånetilbud – det er både gratis og uforpligtende – indhent også et tilbud fra din bank, hvis du har tid til det. Det er vejen frem til et bedre lånetilbud, hvis du skal låne penge – om typisk er det noget du betaler af på i flere år, så små renteforskelle kan give en stor forskel på, hvad du i sidste ende har betalt i kreditomkostninger totalt set.

Når du er i markedet for at skulle låne penge, så husk altid:

1. Overvej din beslutning grundigt. Det er hurtigt, nemt og enkelt at låne penge online – men sov på din beslutning og overvej om du skulle spare op i stedet.

2. Læg et budget, så du ved, hvad du kan klare at betale tilbage uden at det bliver for surt. Det er jo aldrig sjovt at betale tilbage på et lån.

3. Indhent flere lånetilbud. Det kan du gøre helt gratis og uforpligtende, så det er vejen til et bedre lånetilbud.

4. Lad være med at optage flere lån, hvis du ikke har styr på tilbagebetalingen af dine eksisterende lån. Et samlelån kan være en vej til et bedre samlet lån, hvis du er havnet i en situation med flere smålån.