Sammenlign kredittkort på minuttet. Sjekk på sekundet.
Per Petersen 1 Comment

Sammenlign kredittkort på sekundet her

Sammenlign og bestill kredittkort på minuttet her. Et kredittkort kan være veldig smart å gå til anskaffelse av. Spesielt i dagens samfunn da stadig flere forbrukere ønsker å handle i det store utvalget av nettbutikker på internett. Mange av disse nettbutikkene forutsetter at du betaler med kredittkort, og selv om de skulle tilby andre betalingsløsninger også, så er nok kredittkort den enkleste, tryggeste og raskeste måten å handle på. Kredittkorthandel er ofte også veldig godt sikret mot svindel, både på grunn av gode sikkerhetsrutiner og ved at tilbydere av kredittkort tar på seg tapet dersom du allikevel skulle være uheldig.

Kredittkort på reise er mye tryggere enn kontanter

Kredittkort på reise og da særlig i utlandet er det praktisk med kredittkort. Både fordi du slipper unna veksling av valuta men også fordi at det er mye tryggere enn kontanter dersom du skulle være uheldig å bli utsatt for tyveri eller ran. Noe mange ikke tenker på er at kredittkortselskapene ofte har gode avtaler med forskjellige vareleverandører som de igjen tilbyr kundene sine dersom de handler varene og tjenestene med deres kort. Dette er som regel i form av rabatter, men det kan også være forskjellige andre fordeler som for eksempel bonuspoeng på flyreiser eller gratis reiseforsikring.

Sammenlign -> Velg -> Bestill kredittkort på minuttet i dag

Det er derfor viktig at du velger et kort som gir din type bruk mest mulig uttelling i form av rabatter. Kjører du veldig mye bil, men er lite ute å flyr, så er nok ett kredittkort som utløser rabatt på drivstoff mer nyttig for deg, enn et som gir bonuspoeng på fly. Og omvendt. Gjør du mye av begge deler er selvfølgelig ingen ting i veien for å ha flere kredittkort. For kredittkort er ikke dyrt å eie. Noen operer vel med et lite årsgebyr, men mange steder slipper du dette også. Faktisk så trenger ikke kredittkort være så dyre å bruke heller, men det forutsetter at du gjør opp fakturaen hver måned når de kommer i postkassen din. Gjør du ikke det kan rentene bli høyere enn det du liker og rabattordningen er bortkastet.

Hvilket kredittkort passer best

Men hvordan skal du vite hvilket kort som passer best for deg og dine behov. Enkelt. Gå for eksempel til en nettside som 117banker.com. Der finner du ikke bare et stort utvalg med banker og kredittkortselskaper som tilbyr deg å søke om kredittkort, men du finner også hvilke varer og tjenester de tilbyr rabatter og fordeler på. Renter, gebyrer og andre utgifter fra hver enkelt får du også oversikt over. Og ikke minst viktig, hvilke krav de stiller til deg som låntaker.

Kredittkort kreditt er et lån!

For du må aldri glemme at et kredittkort er et lån. Hver gang du betaler noe med kredittkortet ditt, så betaler du med lånte penger. Og banker og kredittkortselskapene er selvfølgelig avhengige av at du betaler tilbake lånet ditt. Derfor stiller de krav til deg som låntager, både når det gjelder alder, inntekt, kredittverdighet og andre ting som gjør dem sikrere på at de får tilbake pengene sine. Hvilke krav og betingelser de forskjellige stiller finner du også på nettsider som 117banker.com. Så er det bare å sammenligne tilbudene og betingelsene til du finner noen som passer deg og dine behov samtidig som du oppfyller tilbyderens krav til. Når du så finner de som passer er det bare å trykke på lenken til kredittkortselskapets hjemmeside hvor du fyller ut et enkelt søknadsskjema. Send gjerne til flere og motta tilbud fra flere. Det er nemlig ingen kostnader eller forpliktelser før du gir beskjed om at du godtar tilbudet. Sammenlign kredittkort på minuttet på 117Banker.com.

— One Comment —

Comments are closed.